icon

Veštica Tatiana z Bučian

sarahka
27. júl 2023

Ahojte máte skúsenosti s vešticou Tatianov Zatkovou myslím že je z Bucian. Pripadne nejaká iná ? Dobrá? Dakujem

sui9
4. okt 2024

@sarahka ahoj, sice s odstupom casu, ale ak by niekto este hladal- cca 20 rokov dozadu som mala velmi tazke obdobie, ktore trvalo par rokov. Vyskusala som viac vestic, kym som natrafila na Tatianu. Celych 10 rokov som sa jej sporadicky ozyvala, ak som potrebovala poradit, ukazat cestu. Dnes s odstupom casu ked tak spominam, tak mozem s istotou povedat, ze bola nieco ako moja sprievodkyna kym som sa z toho dostala. Neslo len o vyklady, ktore sedeli a plnili sa. Tania je velmi múdra, duchovná zena s darom. Neviem odkial mala tu trpezlivost, ale jej vyklady a nase rozhovory mali taku hlbku, ze mi pomohli pochopit a spracovat mnozstvo veci, ktore mi stali v ceste ako prekazka. Zopar znamym v okoli som ju aj odporucila a 2 osoby z nich mi to nasledne aj vycitali, kedze boli sklamane (vraj z povrchneho pristupu a vykladu ktory bol velmi vseobecny). Tie vyklady ovplivnuje vela faktorov, takze radsej len zdielam svoju skusenost a nazor nech si spravi kazdy sam. Vraj uplna topka na SK je Maria Mrackova, ktora vystupuje aj v TV ako vestica Tamara, ale je prakticky nemozne sa k nej dostat.

sarahka
autor
4. okt 2024

@sui9 dobrý deň , ja som u pani T.Z bola asi 2 alebo 3 x a vysla jedna jediná vec .. všetko ostatné pravý opak. Ale dakujem moc za názor aj skúsenosť 🙂 s odstupom času mozem povedat že sa mi konečne pekne život upratal a už to nepotrebujem. Ale veľmi pekne vám sakujem za info užitočné aj do budúcna

lolooooooooooooooo
27. máj 2025

Dobrý deň, Ja mám veľmi zlú skúsenosť s pani Tatianou... Chodila som k nej dlhodobo, no nepomohla mi riešiť môj problém... Bolo to absolútne zbytočné a vyhodené peniaze. Na posledy, keď som u nej bola s odstupom času hovorila úplne z cesty, skôr hovorila veci, ktoré sa už dávno pred tým stali... a samozrejme nedošlo k tomu čo predpovedala, lebo videla minulosť a nie budúcnosť. Nepochybujem o tom, že má isté nadanie pre duchovnú činnosť, no mne vôbec nijako nepomohla. Možno nedokáže každému, ale podľa mňa by veštice mali rozoznať komu áno a komu nie, a nie zbytočne ťahať peniaze od ľudí... Nechala som u nej veľa peňazí, a bolo to naozaj nanič, vrátane posledného veštenia, ktorým bola totálne mimo. čas to potvrdil.

sarahka
autor
29. máj 2025
@lolooooooooooooooo

Dobrý deň, Ja mám veľmi zlú skúsenosť s pani Tatianou... Chodila som k nej dlhodobo, no nepomohla mi riešiť môj problém... Bolo to absolútne zbytočné a vyhodené peniaze. Na posledy, keď som u nej bola s odstupom času hovorila úplne z cesty, skôr hovorila veci, ktoré sa už dávno pred tým stali... a samozrejme nedošlo k tomu čo predpovedala, lebo videla minulosť a nie budúcnosť. Nepochybujem o tom, že má isté nadanie pre duchovnú činnosť, no mne vôbec nijako nepomohla. Možno nedokáže každému, ale podľa mňa by veštice mali rozoznať komu áno a komu nie, a nie zbytočne ťahať peniaze od ľudí... Nechala som u nej veľa peňazí, a bolo to naozaj nanič, vrátane posledného veštenia, ktorým bola totálne mimo. čas to potvrdil.

@lolooooooooooooooo dobry den. Po nejakom case mozem povedat ze ja to iste ..to co povedala nic nevyslo ani jedna vec.. nevadi , skusili sme 🙂

bresko
23. sep 2025

Ja mam dobre skusenosti.
Ona vam urcite povedala ze mozete vsetko na tej vestbe zmenit pretoze buducnost nie je dana. Ked ty urobis ine rozhodnutie aj na zaklade toho, co ti povie, tak je jasne ze udalosti naberu iny spad.
Pre mna je Tatiana hlavne dobra psychologicka, s dobrym vnutornym zrakom, plus ma skusenosti v ramci vztahov. A to je velmi dobra kombinacia vdaka ktorej mozete zaujat lepsi pristup, vyvarovat sa certovi a celkovo zit pokojnejsie. Vdaka nej som sa vyhol viacerym neprijemnostiam, a zaroven mi pomohla orientovat sa dobrym smerom. Nie je tom, co sa stane v buducnosti, je to o tom ako sa postavim teraz k vyzvam ktore ma obklopuju. A tam vam poradi urcite dobbre.

sui9
23. sep 2025
@bresko

Ja mam dobre skusenosti.
Ona vam urcite povedala ze mozete vsetko na tej vestbe zmenit pretoze buducnost nie je dana. Ked ty urobis ine rozhodnutie aj na zaklade toho, co ti povie, tak je jasne ze udalosti naberu iny spad.
Pre mna je Tatiana hlavne dobra psychologicka, s dobrym vnutornym zrakom, plus ma skusenosti v ramci vztahov. A to je velmi dobra kombinacia vdaka ktorej mozete zaujat lepsi pristup, vyvarovat sa certovi a celkovo zit pokojnejsie. Vdaka nej som sa vyhol viacerym neprijemnostiam, a zaroven mi pomohla orientovat sa dobrym smerom. Nie je tom, co sa stane v buducnosti, je to o tom ako sa postavim teraz k vyzvam ktore ma obklopuju. A tam vam poradi urcite dobbre.

@bresko presne. Presne, toto vždy zdôrazňovala pred každým výkladom a skôr by som povedala,že ma sprevádzala na úrovni duchovného vývoja keďže v tej ťažkej dobe som nemala nikoho blízkeho kto by mi bol oporou, alebo nejakým vzorom. Vďaka nej dom pochopila ako fungujú základne princípy života a vďaka nej som aj prestala vyhľadávať ezo tetky, ktoré vykladajú karty lebo som pochopila, že svoj osud mam z väčšej časti v rukách ja a lekcie ktoré sa mam naučiť proste neobídem. Ak už vyhľadám takéto služby tak len preto, že som sa ocitla na životnej križovatke a mám na výber z viacerých možností a potrebujem usmerniť.