icon

Veta, na ktorú som alergická

23. feb 2022
Strana
z5
cherry_cherry
24. feb 2022

Tak ja vypinam ked mi niekto zacne hovorit, ze farmafirmy/mocni/vlady utajuju... cokolvek. To je pre mna konecna, este ked mi to zacne hovorit niekto, kto ma ledva zakladne vzdelanie 🙈🙈

hederamonstera
25. feb 2022

@luci_ba s tym prikladanim mega suhlasim. Moj aktualny problem..ako mam prilozit dieta k prsu, z ktoreho nic netece a to ho rozplace? To mi uz nikto nepovie

silvike
25. feb 2022

@h2 hej aj u nas niekolkokrat denne raz od jedneho, raz od druheho...des toto hranie

alexa21
25. feb 2022

Joooj a ešte Vianocky(Vianoce),dikičko (ďakujem)

luci_ba
25. feb 2022

@hederamonstera uplne ta chápem 😔 my sme zasa nevedeli sa prisať aj ked mlieko bolo

luci_ba
25. feb 2022

@petka1402 na toto by sa hodila proti otázka: kedy ste mali naposledy sex? 🙄🤣

autor
25. feb 2022

@alexa21 Vianky 😃

voleksi
25. feb 2022

"Viem,že to sem nepatrí,ale...." , "ale to som ja....", mamickovsky plural,spotvorene slová,nesprávne vykanie....,ocikane testy,aj keď tam nič nevidno... a co sa fotiek týka, ide ma slak trafiť z vymaľovanej matriosky s duck faceom.

lesana25
25. feb 2022

Karma je zdarma
My dnes takto
Takže asi tak
Nesúď kym nie si v mojich topánkach
Keď sa láska podarí
A teraz do mňa

nikaeli
25. feb 2022

@voleksi 😁 a všetky jej podobné jej tam ťapkakú, iba ty jej (im) závidíš 🙈😂

altaya
25. feb 2022

"riešila ste v poslednej dobe..." "Bola ste už niekedy .." otrasne sa to počúva a keď je to ešte v médiách tak klobúk dole pred takou nevzdelanosťou. PS. "Nepreháňaš to trochu?" Ne. 😃

guiseppinka
25. feb 2022

Po tomto tyzdni: maly chce kakat, lebo sa schoval. Maly nie je pokakany? A isto chce piškať (ked to pocujem, tak ma nadnasa)

nini1978
25. feb 2022

@domireb a ešte "ženy,kde VIEM kúpiť to tričko?"
Alebo "IDEM" mať narodeniny.

arasidka123
25. feb 2022

Čo povedia ľudia? 🙈

mimisram
25. feb 2022

Jój ja nemám rada, keď niekto povie "ale veď dobre", to mne hneď červeň a nervy 😀

andreatytler
25. feb 2022

@oblecenie99
"keď raz budeš stáť nad mojim hrobom, spomeň si na to, koľko rokov života si mi zobrala svojim správaním"
Pre boha! 😲😲😲 Tak to je sila. Obdivujem ze si toto dokazala ustat tolke roky a je z teba normalna baba.
S tou sedackou to je tiez pekna haluz. Skus sa pozriet ci neexistuju statistiky ze kolko deti umrelo pri autonehodach pred tym ako sa zacali pouzivat autosedacky a kolko ich umrie teraz.

jezibab
26. feb 2022

Pri odchode z domu: "Máš všetko?" (nie napr. máš pas, telefón, potvrdenie o poistke atď, ale všeobecné "všetko"). Ideálny dodatok, ak neskôr zistím, že niečo chýba: " veď som sa ťa pýtal, či máš všetko..."

lienka.7
27. feb 2022

Snazilky a snažilkovanie 🙈

lavender273
27. feb 2022

Vytoci ma veta kde sa pouzije mega, alebo skrz. Toto skrz je snad vsade.
Potom napriklad : idem do lekara / babky.
A slovo vačok. Vo vačku.

Strana
z5