Vianočná téma na zamyslenie. Prečo ľúbime ocina?
Nech to tu mame aj take krasne pozitivne.
Zamyslime sa tieto Vianoce, preco toho "svojho" tak lubime.
Takze zacnem:
- vzdy sa zaujima ci som stastna
- definitivne s nim nikdy nie je nuda
- celych sedem rokov mi dava bez ostychu najavo ako ma ma rad
- je dobry otec
- aj ked ma obcas s.e.r.i.e. nikdy sa neviem strasne dlho hnevat 🙂
-nechava mi slobodu mysle, ducha aj zitia v miere ako potrebujem
no mohli by aj oni napísať svoj názor to by ma zaujimalo..... ja toho 🙂 🙂 🙂 mojho truhlíka lubim preto lebo mi dáva pocit domova..že kde je on,tam je mje mieesto a je jedno kde to je...že aj ked hundre ako starý dedo,vždy sa na tom zasmejem,že u nás platí ,,co se škádlivá,rádo se má,,...podpichovanie je samozrejmosť,že aj ked robí velké lakte,občas sa urazí ako baba.....a ked mi niečo vyčíta,vždy na konci nezabudne podotknúť ako velmi ma však miluje....asi aby som si uvedomila že aj napriek tým mojim chybám 😉 😉
🙂 heh, pekná téma...
tak prečo toho môjho lúbim? ... lebo robí pekné deti 😀 😀
a preto, že by som s ním nemala problém stroskotať na opustenom ostrove... to asi hovorí za všetko 😉 😵 😵
-pretože ma milujema takú aká som 😀
-má rad moje,svoje a naše deti/naše len jedno/ 😀
-nefajči-nepije/čo ma občas štve/ 😀
-akceptuje mojich priateľov 😀
-robí rád domace prace čo ja nenavidím-vysávanie,žehlenie/kamošky závidia/ 😀
-teší sa z maličkostí 😀
no proste užastniak 🙂

jeeej ze aku temu som tu nasla, tak sa pripojim aj ja,..jednoducho musim
hoci niekedy to u nas vyzera ako na bojisku a dokaze ma nahnevat ako cert aj tak ho lubim a aj jeho dvaja syncekovia...
- lubim ho preto lebo - nikdy neumyje ani hrncek po kave 😀 😀 😀 , ale nie vazne
- pretoze mu nevadia moje kilecka navyse 😅 , a nikdy ale naozaj nikdy nepovedal ze vyzeram ako haraburda (hoci v poslednom obdobi vyzeram pri 2 detoch )
- pretoze tak dokaze vychvalit jedlo len aby dostal este 1- 2 taniere navyse ako keby to jedlo od sefkuchara - tomu pohladu by ste neodolali
- lubim ho preto lebo vidim a viem ze tak ako miluje mna miluje aj deticky
- lubim ho preto lebo stale vymysli nejaku somarinu a potom to musim riesit - aspon nieje nuda
...jednoducho ho lubim..
A TERAZ BY MOHLI K PC SADNUT NASI TATINOVIA A NAPISAT PRECO NAS LUBIA ONI NO NIE?