icon

KET v decembri: Strach z vianočného výsledku

13. nov 2023

Čaká ma KET začiatkom decembra , tesne pred vianocami sa dozvieme či to vyšlo alebo nie , tak veľmi sa bojím hrozne sa bojím že budem mat tie najsmutnejšie Vianoce na svete 😞😞😞 ak sa to podarí budú tie najkrajšie a asi umriem od radosti ale ak nie tak ani nechcem aby boli vianoce☹️ neviem myslieť pozitívne lebo cely život keď som sa na niečo tešila tak to nikdy nevyšlo nikdy sa to nepodarilo tak radšej si už nerobím nádeje a zas príde len sklamanie. Viem že je to smutne pre každú počas celého roka ale na vianoce o to viac 😔 ani neviem prečo to tu píšem asi to len chcem dostať zo seba von keďže s nikým o tom nehovorím.

ria999
•
13. nov 2023

Úplne si vystihla moje pocity....
Som po prvom KET , dnes som bola na krv žiaľ nevyšlo to.
Mne veľmi pomohlo sa psychicky pripraviť na situáciu lebo od 5 dňa som si začala robiť testy až do posledného dňa pred krvou (stále boli negatívne) a určite to budem praktizovať aj tento krát.
Tak čakám na ms a idem na ďalší KET , vychádza mi tiež niekedy začiatkom decembra ..
Hlavne nebuď negatívna 🙏🏽 , žiaľ aj mne sa celý rok smola lepí na päty 🙁 , ale záver roka a najkrajšie sviatky v roku treba veriť že budú naše 🍀✊🏽.

katka_kh
•
13. nov 2023

Uprimne? Ak sa takto citis a prepajas si to este aj s Vianocami, vzdy mas moznost KET odlozit. Ty musis byt v pohode, ty si musis zodpovedat na otazku ci mas dostatok energie do toho ist v takomto obdobi, ty musis byt nastavena pozitivne na buducnost a necerpat z minulosti. Velmi drzim palce, nech to vyjde kedykolvek sa rozhodnes do toho ist 🤞🏻🍀

dasty1992
•
14. nov 2023

Ak sa citis takto zle a negativne,tak si myslim,ze je lepsie odlozit ten KET a neplytvat zbytocne embryami😉. Ked budes v psychickej pohode,potom znova chod do toho.

33ada33
•
14. nov 2023

Tiež som v decembri chcela na KET máme posledné embryo, ale keďže budú sviatky a moje CAR bude mať dovolenku počkám do nového roka. Bude to nový rok s novými začiatkami 🤗🤗
Keď to ma prijst tak to prijde 😃 skús si možno užiť Vianoce Silvester a potom dobre naladená ísť po bábätko 👍🥰

bejbs123
•
15. nov 2023

Ak mas taketo pocity,vklad by som odlozila.Najdolezitejsie je nastavenie mysle. Ja som takto pred rokom absolvovala vklad v novembri a v decembri pred Vianocami som potratila,nebolo to teda najlahsie obdobie a cele sviatky mam totalne v mlhe a vobec som si ich neuzila.No samozrejme netreba mysliet na najhorsie a treba verit,ze to vyjde,len treba byt pripraveny aj na variantu neuspechu a ak by boli pre teba znesitelnejsie bezne dni nez sviatky,ja by som do toho vkladu teraz nesla.

janie7
•
18. nov 2023

Ak sa to dá odložiť, odlož to, ja som to takto mala minulý rok, nevyšlo to a mala som pekne povedané pokašlané celé sviatky, musíš byť predovšetkým psychicky v pohode, môj Dr. už nažhavený, že ideme do KETu teraz v decembri, tak som ho stopla, že ne ne ne milej zlatej Moravskej ☺️, teraz som na PN takže počkáme☺️

peronela
•
20. nov 2023

ahojte, ja tiež si jediný možný vklad radšej chcem odložiť na nový rok

memorybaby
•
1. dec 2023

Ahoj ja mam vklad 8.12. a na Vianoce budem vedieť 🙏 verím v zázrak a silu vianočnej atmosféry.