Vianočné dekorácie - nápady a tipy na vlastnú výrobu
Mamičky, keď prejde sviatok všetkých svätých, naše obchodné reťazce zaplaví ponuka vianočných dekorácií, ozdôb...priznám sa, už som aj teraz začala pozerať na rôznych stránkach ponuky vianočných dekorácií a našla som veľa takých, ktoré si môžeme vyrobiť sami. Bude to lacnejšie a s dobrým pocitom, budeme na seba pyšné 🙂 😀 , že sme niečo pekné dokázali.
Preto môžeme prispieť s nápadmi, tipmi a aj fotkami vlastných výtvorov 🙂 . Čo Vy na to?
Ja som vlani zhotovila vianočný stromček z tvrdého papiera, dozdobila lykom a kokosovým vláknom a rôznymi drobnými ozdobami. Odfotím a pridám neskôr na inšpiráciu pre ostatné mamičky 🙂
Tak mamičky, ak máte nejaké nápady, sem s nimi 😉 .
@blumka ja fotky nepridávam, ešte som to nikdy nerobila, okrem toho, akurát som pozerala spotrebu a už mám skoro úplne minutý predplatený net. 😠 a nový mám až 13teho. v novej zmluve si dám už určite neobmedzený 😠
ja som robila ešte len s lepidlom, ale to nie je ono, lebo je to síce pekné, ale keď to uschne, tak medzi tými špagátikmi ostáva priesvitné lepidlo, ktoré sa nedá dať dole 🙄 ale určite vyskúšam s tým vodným sklom, keď už ho mám doma, možno aj cez víkend 😉
ahojte🙂 mám jednu otázočku - ktorá z vás už robila tie srdcia a zvončeky z MMB?? práve sa mi totiž sušia ( namáčala som ich v škrobe ) , ale rozmýšľam, ako ich dať dole z toho polystyrénu..prosím kto vie - poraďte ☹ ☹
no ja som dnes robila gule, urobila som 4ks a teraz vecer som to sla pozriet ako to vyzera a 3 z nich sa mi zdeformovali, bo som asi zle zaviazala balonik takze sfukol skor ako skrob uschol...dokelu...idem robit nove 😅
dievčata hladam ale marne niečo na nete ked ste nahodou niede zazreli ako sa to robi nemam staste je to aranzovanie textilii na rozne aktualne motivi pod sklo konferenčne ho stolika kedze ho budeme mat este dlhsi cas nechcem tam dat obycajnu dečku ak mate napad sem snim dik 😀
@jarunka111 ,kde sa dajú kúpiť také lepidlá?
@jarunka111 ,ten link s tými nápadmi na Vianoce je super 🙂
baby,aké je najlepšie lepidlo na to,aby som zlepila napríklad stuhu s drevom,alebo gorálku s látkou alebo papier so šiškou ?chcela by som niake večšie balenie,ale zase nie moc drahé...
@puhinka lepidlá som kúpila bežne u nás v papierníctve 😉 ...a nápadov na všelijaké pekné vecičky je strašne veľa, len si vybrať 🙂
@jarunka111 tak ja zajtra vyšlem mm do mesta,nakoľko ja som chorá a hneď sa do toho pustím 🙂 mám toho toľko v hlavé...a najhoršie je,že som to ukázala mm a on mi zadrel,že jemu sa to nepáči...zlatý
@puhinka a čo ideš robiť? Nezabudni sa potom pochváliť 🙂 ...no chlapi, tí sa tomu teda rozumejú 😝
@jarunka111 ,všeličo,postupne budem fotiŤ abudem to sem pridávať,ja som každodenná koníčkarka,takže všetko zdokumentujem 😀 hneď zajtra sa už do niečoho pustím...zajtra nájdem všetky staré časáky a idem poriešiť niečo s nimi 🙂 pak nájdem látky a zase pošijem niečo...🙂
mne akurát volal mm,som ho vyslala nakúpiť mi pomôcky ,teoreticky by som sa do toho mohla pustiť už dnes,ale necítim sa na to,dnes som dostala antibiotiká,tak asi začnem až zajtra

a este nieco http://www.artmama.sk/vsetko-ostatne/nesity-pat...