icon

Vianočné dekorácie - nápady a tipy na vlastnú výrobu

iwuskaaa
25. okt 2011

Mamičky, keď prejde sviatok všetkých svätých, naše obchodné reťazce zaplaví ponuka vianočných dekorácií, ozdôb...priznám sa, už som aj teraz začala pozerať na rôznych stránkach ponuky vianočných dekorácií a našla som veľa takých, ktoré si môžeme vyrobiť sami. Bude to lacnejšie a s dobrým pocitom, budeme na seba pyšné 🙂 😀 , že sme niečo pekné dokázali.
Preto môžeme prispieť s nápadmi, tipmi a aj fotkami vlastných výtvorov 🙂 . Čo Vy na to?
Ja som vlani zhotovila vianočný stromček z tvrdého papiera, dozdobila lykom a kokosovým vláknom a rôznymi drobnými ozdobami. Odfotím a pridám neskôr na inšpiráciu pre ostatné mamičky 🙂
Tak mamičky, ak máte nejaké nápady, sem s nimi 😉 .

raza
2. nov 2011

@blumka jééjda, vidíš, to ma ani nenapadlo. my už sme kúpili to vodné sklo, tak cez víkend asi skúsim 😉 vďaka za tip 😉

blumka
2. nov 2011

@raza nemas za co 😉 vraj je to s tym vodnym sklom pevnejsie ale moja kamoska robieva len so skrobom a sama som videla ze je to tiez dost pevne..ja len ze skrob je dostupnejsi 😅

raza
3. nov 2011

@blumka no, my sme aj tak potrebovali kúpiť vodné sklo - na tehly, takže ho využijem aj takto 🙂

blumka
3. nov 2011

@raza a uz si nieco urobila? pochval sa 😉 ja dnes asi budem robit ten stromcek co som davala link 😉

raza
3. nov 2011

@blumka ja fotky nepridávam, ešte som to nikdy nerobila, okrem toho, akurát som pozerala spotrebu a už mám skoro úplne minutý predplatený net. 😠 a nový mám až 13teho. v novej zmluve si dám už určite neobmedzený 😠
ja som robila ešte len s lepidlom, ale to nie je ono, lebo je to síce pekné, ale keď to uschne, tak medzi tými špagátikmi ostáva priesvitné lepidlo, ktoré sa nedá dať dole 🙄 ale určite vyskúšam s tým vodným sklom, keď už ho mám doma, možno aj cez víkend 😉

adka7755
7. nov 2011

@raza kde kupujete to vodné sklo??a ako sa s ním pracuje??

adka7755
9. nov 2011

ahojte🙂 mám jednu otázočku - ktorá z vás už robila tie srdcia a zvončeky z MMB?? práve sa mi totiž sušia ( namáčala som ich v škrobe ) , ale rozmýšľam, ako ich dať dole z toho polystyrénu..prosím kto vie - poraďte ☹ ☹

blumka
10. nov 2011

no ja som dnes robila gule, urobila som 4ks a teraz vecer som to sla pozriet ako to vyzera a 3 z nich sa mi zdeformovali, bo som asi zle zaviazala balonik takze sfukol skor ako skrob uschol...dokelu...idem robit nove 😅

adka7755
12. nov 2011

@blumka to poznám 😀 😀 mne sa podarilo našťastie tie srdiečka odlepiť,a je to zlatučké 🙂 🙂 ešte to dozdobiť.-)

blumka
12. nov 2011

@adka7755 ako si to odlepovala? lebo ja sa chystam na srdiecko a voncek dnes vecer...

blumka
12. nov 2011

@adka7755 a fotka je kde? 😉

adka7755
12. nov 2011

@blumka odlepiť to išlo pekne od spodku srdiečka, tiež som sa bála či sa nerozpadne 😀 😀 a fotka bude cez týždeň, lebo ich ešte nemám ozdobené a spojené..nejak sa mi k tomu nedarí dostať🙂

tinkaaa
19. nov 2011

ahojte ja robím takéto tvoreníčko - a má veľký úspech 🙂 gule a rôzne iné vecičky robím už 2rok a je to super 😉 poteší aj ako darček pri návšteve

andreina27
19. nov 2011

dievčata hladam ale marne niečo na nete ked ste nahodou niede zazreli ako sa to robi nemam staste je to aranzovanie textilii na rozne aktualne motivi pod sklo konferenčne ho stolika kedze ho budeme mat este dlhsi cas nechcem tam dat obycajnu dečku ak mate napad sem snim dik 😀

puhinka
20. nov 2011

@iwuskaaa ,ty koki,tie tvoje stromčeky sú krásne,inšpirovala si ma 🙂

puhinka
20. nov 2011

@jarunka111 ,kde sa dajú kúpiť také lepidlá?

puhinka
20. nov 2011

@jarunka111 ,ten link s tými nápadmi na Vianoce je super 🙂

puhinka
20. nov 2011

baby,aké je najlepšie lepidlo na to,aby som zlepila napríklad stuhu s drevom,alebo gorálku s látkou alebo papier so šiškou ?chcela by som niake večšie balenie,ale zase nie moc drahé...

puhinka
20. nov 2011

@claudica nenormálny je ten album na MS,polovicu som si ztiahla do PC a hneď ako vyzdraviem,idem na to 🙂

tinkaaa
20. nov 2011

@puhinka odporúčam tavnú pištol alebo lepidlo herkules 😉

puhinka
20. nov 2011

@tinkaaa ,ďakujém 🙂

jarunka111
20. nov 2011

@puhinka lepidlá som kúpila bežne u nás v papierníctve 😉 ...a nápadov na všelijaké pekné vecičky je strašne veľa, len si vybrať 🙂

puhinka
20. nov 2011

@jarunka111 tak ja zajtra vyšlem mm do mesta,nakoľko ja som chorá a hneď sa do toho pustím 🙂 mám toho toľko v hlavé...a najhoršie je,že som to ukázala mm a on mi zadrel,že jemu sa to nepáči...zlatý

jarunka111
20. nov 2011

@puhinka a čo ideš robiť? Nezabudni sa potom pochváliť 🙂 ...no chlapi, tí sa tomu teda rozumejú 😝

puhinka
20. nov 2011

@jarunka111 ,všeličo,postupne budem fotiŤ abudem to sem pridávať,ja som každodenná koníčkarka,takže všetko zdokumentujem 😀 hneď zajtra sa už do niečoho pustím...zajtra nájdem všetky staré časáky a idem poriešiť niečo s nimi 🙂 pak nájdem látky a zase pošijem niečo...🙂

adka7755
21. nov 2011

konečne som sa dostala k tomu stromčeku a tu je výsledok🙂) najbližšie sú na rade dokončiť srdiečka a zvončeky🙂

puhinka
21. nov 2011

@adka7755 ,krásne,šikulka 🙂

puhinka
21. nov 2011

mne akurát volal mm,som ho vyslala nakúpiť mi pomôcky ,teoreticky by som sa do toho mohla pustiť už dnes,ale necítim sa na to,dnes som dostala antibiotiká,tak asi začnem až zajtra

erni
21. nov 2011

Aka pekna tema 🙂 pridavam nase tohtorocne vytvory,budem rada ak budete davat vase fotky 🙂
@tinkaaa prosim ta tie gule su z polystyrenu?