icon

Vianočné dekorácie - nápady a tipy na vlastnú výrobu

iwuskaaa
25. okt 2011

Mamičky, keď prejde sviatok všetkých svätých, naše obchodné reťazce zaplaví ponuka vianočných dekorácií, ozdôb...priznám sa, už som aj teraz začala pozerať na rôznych stránkach ponuky vianočných dekorácií a našla som veľa takých, ktoré si môžeme vyrobiť sami. Bude to lacnejšie a s dobrým pocitom, budeme na seba pyšné 🙂 😀 , že sme niečo pekné dokázali.
Preto môžeme prispieť s nápadmi, tipmi a aj fotkami vlastných výtvorov 🙂 . Čo Vy na to?
Ja som vlani zhotovila vianočný stromček z tvrdého papiera, dozdobila lykom a kokosovým vláknom a rôznymi drobnými ozdobami. Odfotím a pridám neskôr na inšpiráciu pre ostatné mamičky 🙂
Tak mamičky, ak máte nejaké nápady, sem s nimi 😉 .

Strana
z20
iwuskaaa
autor
6. nov 2013

@pynty Nieje, ja som ho neriedila vôbec 🙂 . Nech sa vydaria gule 😉

pynty
6. nov 2013

@iwuskaaa ďakujem pekne ....chystám sa s detičkami vyrábať nejaké vecičky tak dufam že bude radosti .... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lucjanka
11. nov 2013

@iwuskaaa smiem sa opýtať, ako ste ich robila? sú krasne tie stromceky,... ako dekoracia 🙂

iwuskaaa
autor
14. nov 2013

@lucjanka pozrite vyššie príspevky, tam som opisovala 😉

s_i_s_a
15. nov 2013
zon
Odpoveď bola odstránená
marcela91
23. nov 2013

nie je to sice ručná výroba, ale je na vašej fantázií ako to nadekorovať..... ak mate chut, nakuknite u mna...

marcela91
23. nov 2013
janica69
24. nov 2013

nenáročné: kozmetické tampony, výkres, silikon.pištol, ozdoby-

katkakostkova
27. nov 2013

@iwuskaaa prosím ta ako sa robia tie biele gule so zlatou stuhou co je na fotke? Sú krásne 🙂

iwuskaaa
autor
29. nov 2013

@katkakostkova úplne jednoducho 🙂
Nafúkaš si balón, do veľkosti akej chceš tie gule mať. Treba pracovať opatrne, fakt dbať na ten guľatý tvar, lebo zo začiatku sa mi darili len vajcia emoticon .
Potom som prišla na systém,. Začneš omotávať vlnou. Keď budeš mať balón omotaný, namočíš do vodného skla a necháš stiecť. Ja som si rozložila sušiak na prádlo, podložila igelitom a novinami a pouklada na sušiak. Nechala aasi 12 hodín vyschnúť. A potom balón som praskla a opatrne vytiahla emoticon

jeane007
29. nov 2013

Ahojte babky ja na vianoce pletiem z papiera venceky a stromceky je tu super na odreagovanie 🙂

kuwait
29. nov 2013

@marcela91 to je krasne take moderne a elegantne zaroven

simona77
10. dec 2013

žienky .. robím vianočný stromček s vodným sklom, mám ho riediť či netreba ? ďakujem 🙂 ...

wew
11. dec 2013

ahojte žienky veľmi sa mi pačia vaše výzdoby ja žiaľ taká šikovná nie som ako vy.. ale rozhodla som sa že skúsim výzdobu z papiera a tie gule z nite a škrobu.. dens som spravila 8 ale neviem kde som robila chybu lebo ked som ich natierala tak sa mi dosť tie nite posúvali aj vlnili.. mala som ich radšej namočiť do škoru než natierať štetcom alebo som to mala viac napnúť?

iwuskaaa
autor
20. nov 2014

Dievčatá po roku aktualizujem túto tému,keďže o mesiac tu máme Vianoceeee 🙂 😵 😀 ..
Pridávam foto môjho diela🙂

leilac
1. dec 2015

Zenicky nevedeli by ste mi poradit,ako sa robi takato hviezda ? Ked som bola mala,tak sme mali na stromceku a boli velmi pekne, len my sme ich mali strieborne,mozno z alobalu....

dejna194
5. dec 2015
dejna194
5. dec 2015

baby nemate niektora recept na slane cesto ??a ako dlko ho sucit ci piect ?

backa75
19. okt 2016

Dobrý deň, chcem sa spýtať na tie sánky čo by vyšli...
ďakujem Gabriela

bori7293
28. sep 2017

@mishusha ahoj môžem poprosiť recept na tu plastelínu a postuup?? je to krásne Ďakujem ! 🙂

mishusha
28. sep 2017

@bori7293 kopirujem, recept bol par prispevkov pod tym s fotkami 😉
a tu je spominany recept> 1 salka sody bikarbony, pol salky kukuricneho skrobu a tristvrte salky vody, mozes pridat aj farbivo, a ja som dala aj par kvapiek citronovej esencie
uvari sa to na hustu kasu, nechas vychladnut a mozes tvorit
a este poradim, ked sa vypeka, tak na takych 200 stupnov, ale treba sledovat, nechala som to tam asi tak 15-20 minut.

bori7293
28. sep 2017

@mishusha ďakujem určite vyskúšam ;)

bori7293
3. okt 2017

Moje prvé dnešné pokusy ! 🙂 viem, je tam toho čo vylepšovať 🙂

shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Strana
z20