Vianočné dekorácie - nápady a tipy na vlastnú výrobu
Mamičky, keď prejde sviatok všetkých svätých, naše obchodné reťazce zaplaví ponuka vianočných dekorácií, ozdôb...priznám sa, už som aj teraz začala pozerať na rôznych stránkach ponuky vianočných dekorácií a našla som veľa takých, ktoré si môžeme vyrobiť sami. Bude to lacnejšie a s dobrým pocitom, budeme na seba pyšné 🙂 😀 , že sme niečo pekné dokázali.
Preto môžeme prispieť s nápadmi, tipmi a aj fotkami vlastných výtvorov 🙂 . Čo Vy na to?
Ja som vlani zhotovila vianočný stromček z tvrdého papiera, dozdobila lykom a kokosovým vláknom a rôznymi drobnými ozdobami. Odfotím a pridám neskôr na inšpiráciu pre ostatné mamičky 🙂
Tak mamičky, ak máte nejaké nápady, sem s nimi 😉 .
http://www.sashe.sk/danke/journal/cifrovane-jab... Vianočné jabĺčka 🙂
nie je to sice ručná výroba, ale je na vašej fantázií ako to nadekorovať..... ak mate chut, nakuknite u mna...
@iwuskaaa prosím ta ako sa robia tie biele gule so zlatou stuhou co je na fotke? Sú krásne 🙂
@katkakostkova úplne jednoducho 🙂
Nafúkaš si balón, do veľkosti akej chceš tie gule mať. Treba pracovať opatrne, fakt dbať na ten guľatý tvar, lebo zo začiatku sa mi darili len vajcia emoticon .
Potom som prišla na systém,. Začneš omotávať vlnou. Keď budeš mať balón omotaný, namočíš do vodného skla a necháš stiecť. Ja som si rozložila sušiak na prádlo, podložila igelitom a novinami a pouklada na sušiak. Nechala aasi 12 hodín vyschnúť. A potom balón som praskla a opatrne vytiahla emoticon
žienky .. robím vianočný stromček s vodným sklom, mám ho riediť či netreba ? ďakujem 🙂 ...
ahojte žienky veľmi sa mi pačia vaše výzdoby ja žiaľ taká šikovná nie som ako vy.. ale rozhodla som sa že skúsim výzdobu z papiera a tie gule z nite a škrobu.. dens som spravila 8 ale neviem kde som robila chybu lebo ked som ich natierala tak sa mi dosť tie nite posúvali aj vlnili.. mala som ich radšej namočiť do škoru než natierať štetcom alebo som to mala viac napnúť?
baby nemate niektora recept na slane cesto ??a ako dlko ho sucit ci piect ?
Dobrý deň, chcem sa spýtať na tie sánky čo by vyšli...
ďakujem Gabriela
@bori7293 kopirujem, recept bol par prispevkov pod tym s fotkami 😉
a tu je spominany recept> 1 salka sody bikarbony, pol salky kukuricneho skrobu a tristvrte salky vody, mozes pridat aj farbivo, a ja som dala aj par kvapiek citronovej esencie
uvari sa to na hustu kasu, nechas vychladnut a mozes tvorit
a este poradim, ked sa vypeka, tak na takych 200 stupnov, ale treba sledovat, nechala som to tam asi tak 15-20 minut.

@pynty Nieje, ja som ho neriedila vôbec 🙂 . Nech sa vydaria gule 😉