Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
Renátka z Považskej Bystrice ak si na - www.modrykonik.sk - čo si teraz o 08. hod. možno niekomu pomohla guľou č. 32 a 20 - prezraď nám prosím na aké číslo si najprv telefonovala, ktoré bolo to úspešnejšie - či to bolo z pevnej linky alebo mobilu a kedy to bolo - pred správami, hneď po nich a či si čakala až Ťa oni z rádia vyzvú alebo si mala to šťastie a išla si priamo do éteru - - bol to priamy vstup do vysielania rádia Expres ?
Pomôž rozviazať ten gordický uzol nám ostatným, čo nemáme to šťastíčko, že ako mať to šťastie a sa tam konečne dotelefonovať !
ahojte smiem vas poprosit pod akym cislom je ta mikrovlnka 32 a druhe akosi mi to uslo poradite?Dakujem
@ferializas TO by bola zlatá....viacerých to zaujíma. Nechápem ako to funguje. Včera aj dnes mi to často zvoní, ale nedvíhajú alebo ma to potom samo zruší.
Ahojte, s užasom sledujem Vašu diskusiu, aj ja volám a nedarí sa, tak držím palce niekomu z Vás vytrvalcov.
Ozve sa nám výherkyňa videokamery - Deniska z Malaciek ? - a pochváli sa, že ako na to išla ? Neviem, že či sa ale ten gordický uzol podarí už dnes niekomu rozuzliť - pomôžte v diskusii a podávajte príspevky aj ostatní na fóre !!!
Mne to začalo dnes zvoniť ihneď ako sa Deniska z Malaciek prihlásila a sa ozvala do éteru, potom ma prerušili.
ešte v hre zostáva, aspoň ako to mám dobre poznačené:
4 - nintendo
6 - lyžovačka
20 - vysávač
22 - telka
24 - hrnce
30 - foťák
32 - mikrovlnka
38 - navigácia
neodokryté gule: 2, 9, 12, 14, 16, 18, 23, 25, 26, 35, 37, 41
pistoleros všetko súhlasí. ALusynda1 ani mne ešte nezvonilo, ale normálne rozmýšľam nad tým, že budem volať vkuse 5 min pred načatou celou hodinou (aspoň ráno väčšinou začínajú tesne po 8mej) a uvidíme...
@lusynda1 .... ten istý problém, neviem ako to funguje, keď sa tam snaží človek dovolať, obe čísla sú vždy obsadené, alebo ma to zhodí z linky. Mať tak šťastie a dovolať sa 😀
ľudkovia , v 2009 som sa dovolal do Expresu ,ale ako na potvoru nehrali no trochu som debatil s moderatorom o tom dovolaní sa a on mi na to že, vtedy bolo iba jedno číslo a na to mali v štúdiu tri podvojné linky ovladané na pulte a on ich zapol hned ako avízoval že sa hrá a mohlo zvoniť aj trom naraz ale on sa rozhodol ktorú linku zdvihne 1, 2, alebo 3 a kedže teraz sú dve čísla a keždé má asi tiež podvojné tak? netrúfam si typnúť pradvepodobnosť lebo neviem koľko ľudí volá 😉
asi toľko môj postreh
inak keď sa hralo o autíčko na dialkové tiež mi zvonilo na linke 07 na konci ale asi o tri sekundy sa ozvala Jana z BR ☹

guľa č.32 mikrovlnka a 20 fysávač