Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
vysávač sorry
20-vysávač, 32 Mikrovlnka
na a máme tu ďalšie gule 32- Mikrovlnka a 20- Vysavač 😉
možme si porovnať neodkryté čísla? 2,9,12,14,16,18,23,25,26,35,37,39,41 ???
Máš to dobre, akurát mne chýba 34 - čo je to ???
Renátka z Považskej Bystrice ak si na - www.modrykonik.sk - čo si teraz o 08. hod. možno niekomu pomohla guľou č. 32 a 20 - prezraď nám prosím na aké číslo si najprv telefonovala, ktoré bolo to úspešnejšie - či to bolo z pevnej linky alebo mobilu a kedy to bolo - pred správami, hneď po nich a či si čakala až Ťa oni z rádia vyzvú alebo si mala to šťastie a išla si priamo do éteru - - bol to priamy vstup do vysielania rádia Expres ?
Pomôž rozviazať ten gordický uzol nám ostatným, čo nemáme to šťastíčko, že ako mať to šťastie a sa tam konečne dotelefonovať !
34 bol kuchynský robot aj so 40 už je fuč
ahojte smiem vas poprosit pod akym cislom je ta mikrovlnka 32 a druhe akosi mi to uslo poradite?Dakujem
druhe ešte nie je odhalené
teda ak to mam dobre poznačené
dakujem
@ferializas TO by bola zlatá....viacerých to zaujíma. Nechápem ako to funguje. Včera aj dnes mi to často zvoní, ale nedvíhajú alebo ma to potom samo zruší.
Ahojte, s užasom sledujem Vašu diskusiu, aj ja volám a nedarí sa, tak držím palce niekomu z Vás vytrvalcov.
39 kamera, 31 kamera je fuc
39 ,31 kamera je fuč
tak aj kamera je fuč, o 2 čiselka zasa menej
Ahojte, tak zasa nič, ale vydržte, raz to príde!
Ozve sa nám výherkyňa videokamery - Deniska z Malaciek ? - a pochváli sa, že ako na to išla ? Neviem, že či sa ale ten gordický uzol podarí už dnes niekomu rozuzliť - pomôžte v diskusii a podávajte príspevky aj ostatní na fóre !!!
Mne to začalo dnes zvoniť ihneď ako sa Deniska z Malaciek prihlásila a sa ozvala do éteru, potom ma prerušili.
ešte v hre zostáva, aspoň ako to mám dobre poznačené:
4 - nintendo
6 - lyžovačka
20 - vysávač
22 - telka
24 - hrnce
30 - foťák
32 - mikrovlnka
38 - navigácia
neodokryté gule: 2, 9, 12, 14, 16, 18, 23, 25, 26, 35, 37, 41
mne to nezvonilo ešte nikdy - stále obsadzovací alebo hned odpadnem z linky
aj ja to mam takto poznačené
nezostava aj 1 - tablet (APPLE IPOD)?
pistoleros všetko súhlasí. ALusynda1 ani mne ešte nezvonilo, ale normálne rozmýšľam nad tým, že budem volať vkuse 5 min pred načatou celou hodinou (aspoň ráno väčšinou začínajú tesne po 8mej) a uvidíme...
sorry, uz som si nasiel ze nezostava, isiel prec zo 17
nie, ten tablet vyhrala jedna od nás
všetko súhlasí, aj ja to tak mám.
lucik77 aj takto dopredu som už skúšala volať ale furt nič
@lusynda1 .... ten istý problém, neviem ako to funguje, keď sa tam snaží človek dovolať, obe čísla sú vždy obsadené, alebo ma to zhodí z linky. Mať tak šťastie a dovolať sa 😀
ľudkovia , v 2009 som sa dovolal do Expresu ,ale ako na potvoru nehrali no trochu som debatil s moderatorom o tom dovolaní sa a on mi na to že, vtedy bolo iba jedno číslo a na to mali v štúdiu tri podvojné linky ovladané na pulte a on ich zapol hned ako avízoval že sa hrá a mohlo zvoniť aj trom naraz ale on sa rozhodol ktorú linku zdvihne 1, 2, alebo 3 a kedže teraz sú dve čísla a keždé má asi tiež podvojné tak? netrúfam si typnúť pradvepodobnosť lebo neviem koľko ľudí volá 😉
asi toľko môj postreh
inak keď sa hralo o autíčko na dialkové tiež mi zvonilo na linke 07 na konci ale asi o tri sekundy sa ozvala Jana z BR ☹

guľa č.32 mikrovlnka a 20 fysávač