Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
0 7.00 sa hrá
hra po 7:00 - nič...
omg :D tak v pexese nic nove, dala 22je telka a 13 uy nie je :D
Má to niekto šťastie - dovolať sa do éteru a potom hneď aj akoby obrovskú smolu netrafiť sa - 22 - kde bol obrovský televízor a "13" - kde samozrejme bolo "obrovské" nič.
Dievčatá Andrea a tá druhá dievčina z Topolčian skúšajte ďalej a podeľte sa aj Vy so skúsenosťami na tomto webe - na tomto fóre ( s volaním, ..., atď. ) a my ostatní Vám už povieme a pomôžeme s tou našou pravdivejšou tabuľkou - o tom - aké číslo gule by treba bolo povedať do dnešného rána - aby ste sebe a takto aj Vy nám ostatným z modrého koníka pomohli.
Raz darmo - musíme si na tom našom malom Slovensku navzájom všetci pomáhať a podeliť sa - nedá sa nič robiť, len šťastie nestačí mať !!
A preto my ostatní - Prispievajte, prispievajme do fóra !
Žeby to zaúradovala tréma z náhleho ranného prebudenia Rádia Expres ?
Jednoducho - žuvačka, prezývaná smola !
ahojte, takže ráno o 7,00 nič, to je smola, ja som nepočúvala, tak dík za informácie, veľmi sa mi páči ako to funguje, že si povieme, ak niekto nestíha počúvať, naozaj je pekné si pomáhať, no za chvíľu je 8,00, tak držím palce sebe, ale samozrejme aj Vám, píšeme si po ôsmej.
takže 29 a veľké nič...
smola
29 nič xi, xi
Dnes som 10 min vkuse volala ako z pevnej linky, tak aj z mobilu a veľké gulové z toho......
ja som tiež dnes volala na obe čísla a nič, a tá pani čo sa dovolala tak proste smola, tá určite išla naslepo, škoda, že to zasa s tým volaním nevyšlo.
@lucik77 ja som sa tiež snažila asi 10 alebo 15 min. a nič 😠
Ja sa tiež nemôžem dovolať. Na jednom uchu mob a na druhom pevná linka a nič. Kedy už začínate volať vy? Ja cez dopravný servis, asi je to neskoro čo? Zvonilo vám už vôbec niekedy? Idem skúšať ...
ja nechapem. ti , ktori to nesleduju sa dovolaju a ostatni ee? prave padol tv 🙂
telka je preč 😠 22 a 26 ☹
no a je po telke, tak len hrať ďalej, padla 22 a 26, to je ale šťastie, ahojte zajtra
telka je fuč 26,22
mne to ešte ani nikdy nezvonilo stale obsadzovaci ton
Znova som sa nedovolala a telka je fuč 22 a 26 ☹
mne nikdy nezvonilo tiez...
mne tiež nikdy nezvonilo. To je o šťastí. Ale ešte je tam zopár cien. Dopriala by som ich jednému z nás. 😉
Dobré ráno - Vážení - hrá sa už od 08.hod. - teraz o deviatej sa hrá opäť - vstávame z postielok !
6,37 - lyžovačka pre celú expresácku rodinu je vyhraná - Ivankou z Tekovskej Breznice - ozve sa nám IVANKA ???
Chceli by sme určite na fóre aj "Vyznanie" - včerajšej výherkyne - televízora DANKY z Dolných Vesteníc, prípadne aj dnešnej prvej rannej - Editky z Križovian. Všetky išli na istotu - z toho dedukujem-e, že boli na Modrom koníku. Podeľte sa z prvými emóciami z dovolania a či z výhier - a či ostávate tajomne zakryté ako tie vianočné gule, ktoré postupne odkrývame ?
Ahojte..prosimvas o osmej sa hralo .a ake padlo cislo este okrem 37 ?
@ferializas namiesto vyznania by bolo lepsie keby si prosim ta napisal ake cislo si pocul rano o 8:00, okrem tej 37-ky
preco sa neozve ziadny vyherca ?ci sa nema snami o co podelit?myslim radost ktoru ma.....
pre gloria11 a california>zmrznutá jednotka v snehuliakovi, ktorá sa bicykluje.
Mozno ze tu nikto z nich ani nechodi
Takže sa hrá aj cez víkendy?
Môže niekto upresniť aké čisla padli o 8?
To by si sa pedro133 divil - sú poskrývaní, poskrývané za všelijaké nicky - no do fóra na pexese prispievajú - si myslím len určití ľudia.
@ferializas ahoj Feri,odkryli ešte niečo dnes ráno?
v mojej evidenciisú:
neodkryté:
2,9,12,14,16,18,23,25,35,41
a
4- Nintendo
20- Vysávač
24- Hrnce
30- Foťák
32- Mikrovlna
38- GPS
tak ako sedí to?
pre gloria11 a california>zmrznutá jednotka v snehuliakovi, ktorá sa bicykluje.
Dnes o 11:53 • Odpovedz • •
Áno - tak ako som to napísal dievčatám glorii a californii - je to 18 - bicykel. Napísal som to akoby opisne, pretože sa zaregistrovali len v decembri 2011 tohto roku a do fóra pridali iba tento jediný ich príspevok - v ktorom sa opäť len pýtajú. Skrátka musia si to tak trošku aj zaslúžiť - ako sa hovorí rozmýšľaním - nemyslíš, nemyslíte ? Stále aj preto nabádam, aby sa aj ostatní z nás - viac a viac púšťali do debát fóra, len tak si môžeme navzájom pomôcť. Mrzí ma - že sa neprihlasujú do koníka - tí, ktorí sa dovolajú a niečo pekného aj vyhrávajú.

Asi tak nejako to je ako píše doktor, mne to minulý rok zvonilo a z tej istej linky vytiahli niekoho iného...
je to len o šťastí...
treba veriť a keď to nevyjde, tak si darček treba kúpiť 😀