Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
na vysávač mali asi viacerí záujem ako tak pozerám 😀 😀 😀 dokonca aj ja 😀
:( neporazi ma? naco tam volaju
uz mi to pride, akoby boli nasadeni, aby sa nevyhralo nic...
žeby ďalšia výhra? he he nič
tak to je fakt už nehoráznosť, snes už je to tretí krát 😠 😠 😠 😠 😠 načo tam vôbec volajú
aj ja som mala zálusk na vysávač, tak som si ho preistotu dala doniesť Ježiškovi, ja mám stále obsadené,
no ale ešte nie je koniec, tak sa možné usmeje šťastie na niekoho z nás, buďte v strehu a
volajte, želám Vám veľa šťastia, ...je to možné, dovolá sa a taká smola, dala 21
no ste to počuli? nepripravenááá
@lucik77 😉
rozmyslam ci ked pocuvam cez steam co je na stranke nie je neake opozdenie oproti realnemu vysielaniu ...cize stale ked pocuje znelku vianocneho expresa cez steam tak v skutocnosti uz mozno niekto hovori cislo gule ..asi to tak bude ze? uz budem volat stale o 5minut skor :((
@camelco 😉
Nechápem...!!!Zbytočne nám obsadzujú linky....!!!!
@lilyanka ale kdežéé je to to isté časovo mal som radio na mobile a prišiel som k PC a bolo to uplne presne 🙂
@mykky alééé , je to napínavejšie hm?
to je jedno...ja skusam uz 15 min pred celou... a neustale obsadene 🙂
@iviatko to aj bude stále obsadenéé, moderátor tie linky zapne tesne pred hrou
@iviatko prečítaj si môj príspevok zo strany 17
to je mi jasne, inak by sa zblaznili :D ale chcela som len, ze je jedno ci vola 5min pred, alebo 15 :D
No mne keď zvonilo, tak som volala počas znelky a už do toho kybicoval aj ten moderátor, takže to musí byť taká tesnotka. 10,15 min ani hodina predtým absolútne nepomôže, aj to už mám odskúšané. A potom....treba mať aj trošku toho šťastia. Sú 4 linky a je len na nich, ktorú si vyberú....ale nevzávame sa!!!! Hra pokračuje 🙂
Aj tak by som to dopriala niekomu z MK! Lebo ja osobne som nepočúvala vianočné pexeso od začiatku, takže bez Vás by som nemala kompletné informácie. ĎAKUJEM všetkým!
@lucik77 😉
aj foťák je fuč 2-30
tak nám ešte ostáva GPS, DV a bicykel 😀
vysavac a fotak vyhrate.. 🙂 mozme sa tesit na zvysok
18,41 bike fuč
Boze ten som chcela ja preco sa mi nedari
asi budeš mať šťastie v láske........
Ja som tuším zaspala dobu. Som bola sobášiť 😉 a 2 výhry fuč. A môj foťáááák !!!!!!
Dnes sa nejako rozbehli, nie?
fuuuu natahuju to jak gumu v gaťoch 😠

Nechápem. Dnes sme s manželom volali z dvoch mobilov a pevnej linky a nič! Buď obsadené alebo odpojené... ☹ A to sme volali už cez správy...na ten vysávač som mala zálusk aj ja! Škoda.... 😢 😢