Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
tak to bola "ťapa" .............. hmmmmmmmmmm 😲 😲 😲 , že sa dovolá niekto kto to nepočúva, takže padla 36 - notebook ......... skúšame o hodinu 😀 😀 😀
hehe ja som sa uz dva krat dovolala ale treba aby ta aj zdvihli a nie druhe cislo 😎
tak to snáď nie je pravda!!!!!!! .............. hráme o hodinu 😀 😀 😀
ta dnes ale rozdaju tych kaprov 😀
dalsia co to nepocuva ... aspon maju sancu ini 🙂 ... a bude sa hrat kazdu hodinu :-P
mozno chcela fakt len toho kapra...
niekto sa drží heslá:
lepší kapor na panvici
ako notebook na polici 😀
17 A 36
a notebook je ta tam...
tak už aj notebook je preč 😠 😠 😠
dnes už asi nebudú hrať
urcite nebudu ostalo 5 cien
dnes už určite nebudú
Ahojte nebola som tu 4 dni, pozerá, že je skoro všetko rozdané, len si chcem skontrolovať posledné čísla:
Odkryté: Neodkryté:
2 - Playstation 6,18,25,32,38
13-Mikrovlnka
28-DVD prehrávač
33-kamera
41-X Box
Sedí? Ďakujem
Zle mi to tam hodilo: neodkryté: 6,18,25,32,38
parada... dalsia rybarka... 🙂
ggabikaaa ďakujem a higlinder22 (nie som blondínka, ale tú rybárku som nepochopila ak to malo byť mierené na mňa)
takže:
25 - 41 X box
este ostali 4 ceny, takze podme podme sa dovolat 😉
tak je tam X box 25 a 42
mimikri nedovolala som sa ráno... 😉
Už sa vôbec podarilo niekomu, že mu to číslo aj zvonilo ?? Za 3 roky mi to iba raz zavonilo, tam musia byť dosadení ludia mám pocit.
Mne to minulý rok zvonilo 2 krát a zdvihli druhú linku...
Hlavne že z nás čo sem píšeme čísla a voláme nieje nik ani jeden výherca čo by sa pochváli, že vyhral....trošku divné
@jurajko1 - prepáč-te, že sa Vás opýtam - dnes ste sa zaregistrovali na Modrý koník Už sa vôbec podarilo niekomu, že mu to číslo aj zvonilo ?? Za 3 roky mi to iba raz zavonilo, tam musia byť dosadení ludia mám pocit.Dnes o 09:53 Hlavne že z nás čo sem píšeme čísla a voláme nieje nik ani jeden výherca čo by sa pochváli, že vyhral....trošku divné
Dnes o 10:01
@jurajko1 : Tak ako je to - si starý 3 ročný vianočný pexessák a prispievateľ pexessa? ... skutočne trošku divné od Vás, ... alebo sa len skrývate za Vami napísanú vetu - ....Hlavne že z nás čo sem píšeme čísla a voláme ..... ( jurajko1 )

aaa sakra a ja som zabudla pocuvat ... nevadi 🙂