Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
ahojte. som tu nový. chcel som vám len povedať že dovolať sa dá 🙂 teda aspoň mne sa to podarilo, ale iba raz ☹ odkryl som bicykel a GPS a práve teraz čistím kapra. To že som sa dovolal som ja sám považoval za zázrak 😎
ahoj, pár dní som bola mimo rádia, hrá sa ešte o 5 cien?: 1.playstation 2.mikrovlnka 3.DVD prehrávač 4.kamera 5.xbox padol už NTB?
tak X-box je fuč!!!! chúdence moje dietky.Tak sme sa snažili!!!
ahojte, ešte sa nehralo, že?
teraz o 9-ej,nie...ráno neviem...
dnes sa ešte vôbec nehralo
Hralo sa teraz o 11-tej?
Je toto možné? Prečo sa dovolá ten čo nepočúva!? Povie presne tie čísla, kde bol včera x-box!
ahojte, hralo sa dnes, uhadlo sa nieco? . lebo som bola mimo radia cely den ...
mikrovlnka sa prave vyhrala
18
ahojte ... neuverite, ale to som ja vyhrala .... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .... konecne sa to podarilo .... normalne hned na prvykrat mi to zdvihli ...
@ggabikaaa tak to ti gratulujem 🙂 ja tri roky volám a iba raz mi zvonilo
@doktor.007 ... mne ani raz, stale som to skusala.... a dnes sa mi nepodarilo pocuvat Expres, ked som domov dosla tak som ho zapla a hned sa hralo,tak ze vyskusam a hned na prvykrat mi to zdvihli ... ani neviem co som tam kecala, taka som bola stremovana 🙂
@ggabikaaa gratulujem, a tak to sme boli na oboch linkach modrokonikaci, lebo aj mne konecneee zvonilo 🙂
@ggabikaaa super, blahoželám 🙂 Konečne reálny človek, čo sa dovolal a aj vyhral 🙂 A kedy si volala? Keď začala tá znelka?
@indiankaindi - asi 5 sekund ako zacala zvucka ...
@ggabikaaa - pripájam sa a blahoželám a ja. Tohto roku ideš ešte hrať?
ggabikaa ja síce až dnes ale o to srdečnejšie blahoželám. Len mi prosím prezraďte druhé číslo k tej mikrovlnke, aby som si ho vyškrtla. Ďakujem
ake cisla bola mikrovlnka
cisla boli 13 a 18 ... a dakujeeeem vsetkym 🙂 ...
takze 33 a 38 kamera ...
38 - 33 KAMERA

padli v diskusiach aj podozrenia, ze moderatori zdvihaju cisla ktore poznaju : rodiny, kamarati atd ... ale ci to je pravda, to tusia iba oni sami ...
ja to skusam volat niekedy az z viac telefonov, ale este sa mito nepodarilo ...