Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
tak a fotak 23, 40 fuč ☹
@lucik77 hrajú s koncovkou 07 -........ 02/54654707
neznama2013Ďakujem....a môžem ja dilina čakať, že mi dvihnú..... 😀
Mozno maju 2 linky. Pre nas obycajnych tu co je na webe a pre priateľov tu druhu. 🙂
Bre ranko, prave som vstala, vidim ze som premeskala ... nevadi, vedela som ze vy ste taki skveli a tu to napisete 😉 ... takze dalsia dvojica je odkryta ... a este aj domace kino vieme kde je, takze sup sup , pokusajte sa volat 😉
číslo je len 1 - 02/54654707
konečne ma po rokoch osvietilo ze tu isto bude aj o pexese tema :D kočkz o ktorej sa to hraje? ja som to vzdy presvihla a mala len par poznačenych veci a dovolat sa aj tak bez sance pri mojom stasti :D
fasa a pc čo mi treba uz nie je :(((
Tak čo? nehráme nič už dnes?
21 telefón
33 ipad
@pistoleros hrali? nejako som prepocula ☹
takze asi sa dovolal taky kto si vsetko nezapisuje, ako tak sledujem moju tabulku, tak 2 ceny odkryte, staci sa dovolat spravne povedat gule ...
@ggabikaaa hrali, ja som postrehol iba záver...
Pre ostatných: stačí sa dovolať a vyhrať 4,18 domáce kino alebo ak chcete telefón tak 21,35
33 - 28 - ipad je v pŕŕŕ 🙂
28-i pad a 33 fuč
Obávam sa, že dnes sme už skončili
lucik77 toto cislo by to malo byt 02/546 547 07
hevika ďakujem, už mi tu dobrí ľudkovia poradili
takze asi dnes sa uz nehraje, inak ta holka co vyhrala Ipad tak riskovala, kedze nebola ista jedna gula ... a domace kino a telefon su odkryte-tie nikto nechce? :-P
@pistoleros toto kedy padlo?? ešte sa hralo po tom ako padol ten foták???
Mimochodom kolegyna volala vcera a zvonilo jej a oni dvihli ale nie jej ale nejakemu chlapovi a jej to zvonilo ako je to mozne?maju jedno cisslo na viacerych telefonoch ci co ?viete ako ked v kancelarii mate dva telefony.....lebo dnes aj povedal ze linky su volne volajte...tak podla mna to nie je jeden telefon s jednym cislom ale telefony s jednym cislo 🙂 🙂 chapete ma 🙂 ?
@tinika ake faktury nechapem,sak ked sa nedovolas co platis?

23-40 Foťák je už fuč