icon

Vianočné pexeso

loren
7. dec 2009

sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?

ggabikaaa
10. dec 2013

@stela91 ano, podla mna je viac telefonov s jednym cislom ... 😉

ggabikaaa
10. dec 2013

@labus vidis,stale treba striehnut 😉 ,,, ale podla mna tohto roku ked si to ludia zapisuju, a taki sa aj dovolaju tak rychlo ceny pojdu prec ... kedze odkryte su vsetci ceny okrem jednej a to holiaci strojcek ... ten este nevieme kde je ... ostatne aspon jedno cislo vieme ...

labus
10. dec 2013

@ggabikaaa len ako sa tam sakra dovolat 😀 😀 😀

labus
10. dec 2013

@stela91 podla mna tinika myslela faktury za smsky na tu dalšiu sutaž o tu 1000 ku

ggabikaaa
10. dec 2013

@labus ... mne sa to minuly rok podarilo dovolat a ani neviem ako :-P

labus
10. dec 2013

@ggabikaaa fakt??? božinku ...tak budem dalej skušat ráno už počuvam a skušam a skušam lebo vo štvrtok lietam po kaároch tak ten den nič ☹ ☹

vlnkad
10. dec 2013

keď volám z mobilu, tak mi to ani nezvoní a ani nedá obsadené, rovno ma to vypne. z pevnej linky to hádže aspoň obsadzovací tón.Oni majú linky vypnuté a pustia to asi cez PC, takže je to vecou okamihu a šťastia. my čo ho nemáme ho asi máme v láske 😀

labus
10. dec 2013

@vlnkad presne asi tak ja ho mám v láske takže sa tam zrejme nedovolám nikdy 😀 😀 😀

ggabikaaa
10. dec 2013

@labus ano minulyy rok sa mi podarilo dovolat, 3 dni pred Vianocami, ked uz nebolo co na vyber velmi ... a bola som taka zaskocena ze som sa skoro na nic nezmohla ... mikrovlnku som vyhrala 🙂 ... ale este som sa do nej ani po roku nepozrela co je to zac 🙂 ... hahahah ...

labus
10. dec 2013

@ggabikaaa 😀 😀 😀 😀 super verím Ti že si bola zaskočená a to ju kmáš stále ešte zabalenu??? 😀 😀 😀

lucik77
11. dec 2013

Ahojte, tak ideme na to?

lucik77
11. dec 2013

Domáce kino 4,18 a telefón 21,35 sú dnes tutovka

labus
11. dec 2013

@lucik77 jasne ideme ja som už tu pri rádiu... len neviem či sa už hralo??

ggabikaaa
11. dec 2013

@labus - tak mali sme skoro novu mikrovlnku doma ... tak naco budeme rozbalovat ? 🙂 ... a je dost velka, tak by sa nam aj tak do kuchyne nezmestila ... necham si ju ked sa budem vydavat, ved snad sa nepokazi v krabici 🙂 ...

ggabikaaa
11. dec 2013

@lucik77 - mozno az poobede sa bude hrat 😉 ...

lucik77
11. dec 2013

Myslíte, že až po obede? A prečo? My chceme vyhrať teraz..... 😉

lucik77
11. dec 2013

Taká plazma, lyžovačka,vysávač a práčka so sušičkou...to by bodlo nejednému z nás.

ggabikaaa
11. dec 2013

@lucik77 - tak lebo stale sa hra rano, alebo pred obedom ... tak mozno daju az poobede 😉 ... tak ja som chcela robot, ale kedze ten neni, tak domace kino,pracka alebo vysavac u mna su top z tychto veci co ostalo ... a aj kavovar by nebol zly, ale pred tyzdnom sme vyhrali v inej sutazi jeden kavovar, hehe, a to mamina chcela pod stromcek, tak sme radi ze sme ho nekupili, ale sme vyhrali 🙂

labus
11. dec 2013

@ggabikaaa neboj nepokazí sa Ti a ked sa vydáš tak ako by si našla 😉

@lucik77 ja by som brala aj ten kávovar 🙂 a práčka sa mi práve pokazila tak tu by som moc potrebovala aktuálne 😀 😀 😀

labus
11. dec 2013

@ggabikaaa jej a na rádiu ste vyhrali kávovar??? ten by sa aj mne zišiel

tinika
11. dec 2013

@stela91 myslim tie sms na 1000e >D

arielik
11. dec 2013

Dnes sa už hralo?
😀

pistoleros
11. dec 2013