Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
Komu prinesie magicky dátum 11.12.13 štastie?
ahojte, ja este nemam odhalenych 7 veci neviem ci to mam dobre:
notebook
pracka
playstation 3
hodinky
kamera
holiaci strojcek
pocitac
kavovar
17 je práčka
@highlander22 ,3 playstation
42 hodinky
@highlander22 pocitac bol 9 a 20
@highlander22 kávovar 41
gule 4 a 18 - domáce kino je preč
domáce kino fuč,
domace kino je prec...
ahojte, akurat som dosla domov, a iba v aute som pocuvala, len som nejako prepocula ze sa pred par minutami hralo ... nevadi ... 🙂 ... takze dnes uz asi nic z toho ...
Ja zatial ani nevystihla kedy hraju nie este volat ale trebalo mi pc bo ra mi kazi ale uz je fuc
padol mobil - 21 a 35
39-oblečenie a 6 preč
obidve veci padli???? aj mobil a aj oblecenie ??
veru veru. Ktovie či sa ešte dnes bude hrať.
Ste im to tu všetko pekne napisali a oni vám vyfuknu všetke ceny. Takto prichádzate o šancu dovolať sa tam, lebo každý kto sa tam dovolá už všetko vie, takže sa to skracuje na minimum telefonátov. Pomáhať si treba, ale takto pomáhate len vy ostatným. Štastné a veselé prajem
Aj ja to prajem tuna žienkam, ale ono vacsinou si to tu pozrie hocikto iny co ani nepočúva stale radio, len jeden den zavola a ma. Ved nech ma.
itusa6 domáce kino už nie je, padlo včera
Zopakujem čísla,prosím kontrolujte a opravte ma:
Okryté:
2- lyžovačka
3-playstation
5-kozmetika
12-plazma TV
17-práška so sušičkou
22-kamera
25-mikrovlnka
38-vysávač
41-kávovar
42-hodinky
Neodkryté: 8,10,11,13,14,24,26,27,29,31,32,34,36,37
Ľudkovia, mne je jedno, kto si to tu pozrie. Nepoznám osobne ani nikoho z Vás, čo tu pravidelne píšete, ale aj tak výhru doprajem každému.

Takych trubiek tu je dosť 🙂
Ale veď musia dať aj tým šancu čo hrajú poobede, takto by sa im nič neušlo. Nie každy sedi doma ako vy. 🙂