Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@lacino88 Je to 19. Ty niečo poraď a daj do obehu.
19-tka je iphone a nie lcd televizor.
1 mikrovlnka 22 notebook
2 damsky parfem 23
3 Lyžiarsky výstroj 24 Fotak
4 parfem pansky 25
5 26 Lyžovačka pre celú rodinu
6 27 Chladnička
7 gps 28 silvestrovske prekvapenie
8 29
9 Fotak 30 damsky parfem
10 knihy 31
11 notebook 32 pračka
12 33
13 34 mikrovlnka
14 lcd televizor 35
15 hrnce 36 vysávač
16 vysávač 37
17 domace kino 38 hrnce
18 39 silvestrovske prekvapenie
19 iphone 40
20 41
21 42 Kamera HD
nestihol som tel lcd,
@marian76 Pokiaľ viem - tak sa odpovedalo Lacino-vi88, lebo on sa pýtal na gule I-phone 4 a bolo mu odpovedané správne, že je to guľa č.19.
O druhej guli pre LCD TV sa nik nezmieňuje, že má toto číslo.
Marian pisal kusok od veci... v par cisel sa myli .. aspon podl atoho co mam tu ja.. napriklad co som sa pytal I phone 4 je 19 ale druha gula isto nie je 40 bo t abola dnes a tam bola lyz. pre celu rodinu.. a mno inych tam ma zle...
Ale neodpovedal mi nikto ze to valstne kedy sa ma volat? a na ake cislo, bo stale to tak rychlo odhrkuta ze nestiham ... zacal som si tie gule pisat nedavno tak est eneviem presne ako to funguje... dakujem 🙂
je to skopirovane z excelu, 4 stlpce,
cislo gule (1-21), cena ak uz som stihol zaznamenat, cislo gule(22-42), cena ak som stihol zaznamenat
@lacino88 podľa mňa u I-phonu 4 je doteraz vyžrebovaná len jedna guľa č.19.
Aké gule si ty doteraz postrehol a zachytil, že boli vyžrebované ? - prosím napíš - porovnáme navzájom!
Tomu, čo napísal Marián76 treba rozumieť - podľa mňa to má dobre, no nemám to na 100 percent overené, lebo nemám ani ja všetko overené a zachytené.
@hanula23 - prosím Ťa nemáš zachytený celý dnešný deň pondelok?
Nik mi neodpovedá na ten televízor LCD, či je fuč, alebo je ešte v hre - bol vôbec dnes ?
@ferializas jasne LCD je preč 14-18 včera o 14tej
@marian76 hello dopln si ešte 40-rodinná Lyžovačka
@marian76 a 18- LCDsi postrehol ,vlastne je už fuč
@lacino88 hello ,ako pozerám Ty si vážny hráč - podarilo sa ti dovolať do EXPRESU??
kto ste postrehli teraz PEXESO o 6:45??? zapol som až na konci hm??? čo padlo??
@doktor.007
Automatická práčka už išla aspoň jedna guľa? Potvrď alebo mi to vyvráť, či išla pod 32 ?!?
Ďakujem
Dnes ráno o 06.45 hod. nič také nepostrehol a tiež som bol pri rádiu už po funuse, nedá sa tam vôbec dovolať. Je to bieda majú jeden telefón do vysielania a všetci naň volajú v ten kritický časový okamih
@doktor.007 a nedavali len ukazku zo vcera?? to sa hra len o celych hodinach nie?
a ta lyzovacka je este v hre?ked uz su odkryte obe vianocne gule ☹
@petina88 Lyžovačka 26 a 40 je fuč - doližovali sme !
Mám takého tušáka, že dnes už asi nebude súťaž pokračovať.
@ferializas ano práčka je 32
@ferializas kedy hrali o lyžovačku????
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
o druhej sa hraaa!!!!!!chcem vydiet kazdeho s telefonom v ruke a volame setci!!! 😀 😀 😀
@ferializas suťaž pokračovala ďalej o 13. hod., ale neviem, čo nakoniec padlo - padla tá kamera , alebo nie?
Aké čísla gúľ a čo za nimi bolo ukryté? Postrehli ste niektorí z Vás?
nic nevyhrali 🙂 ale odokryli dve gule,jednu 13 - kamera a 41 - lyz. vystroj ..takze su teraz iste tieto gule pod ktorymi sa stopero skryva lyziarska vystroj 3,41 a kamera 13,42...uz sa len dovolat😀
drzim vsetkym palce! 😀
odkryli 13-kamera a 41 lyžiarská výstroj
@doktor.007 - prepáč - ale ty sám si - dňa 10. decembra o 14.52 hod. doslova uvádzal lyžovačka - 26, foťák.... atď. a odpovedal si zrejme pre : daddusik a aj nás všetkých
Treba to ozrejmiť a dať na správnu mieru pre nás všetkých !!! Aby sme pracovali so správnymi údajmi.
Prosím ťa o dnes 06.45 hod. a tera 0 13.00 hod išli aké gule a čo sa pod nimi ukrývalo. Potom si to všetko navzájom porovnáme !
Ďakujem-e!
@doktor.007 a z rána o 6.45 hod nevieš, čo bolo odkryté ???
@petina88 PEŤKA - prosím ťa - nevieš, čo bolo odkryté dnes v utorok 14.12.2010 za rána okolo 6.45 hod. - či to bola len zo včerajšieho dňa repríza niektorej z gúľ pexesa ?!
Veľmi si nám pomohla a ďakujeme, držím Ti palce, aby si sa dovolala.
tak a je po HD kamere škrtnite si 42 a 13. Výherkyni zo srdca blahoželám 🙂

Televízor už bol asi dnes v pondelok tiež vyžrebovaný o 14. hod. - či nie? No neviem, s akými guľami - poradí niekto - prosím ?!