Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
Práve som dorazila domov a vidím, že sa už nehralo, takže zajtra ahojte 😵
@vlnkad po tej vyjranej pracke sa uz nehralo??? boli sme prec tak som nepocuvala a rano ta 6 bola s akym cislom otvorena??? ci druhe uz nehadlaa??? nakolko ta skrina uz padla
@stelinkake 6 a 39 bolo oblečenie a to už padlo, takže druhú guľu nehádala. Keď vytiahli pračku, tak sme aj my boli na výlete - na vianočných trhoch v Bratislave. Dali sme nejaký punč, medovinu - tá bola dobrá, lokše a išli sme domov. Dcéra sa musela ešte učiť, takže teraz už len neskorá večera.
nie dnes uz nehrali, co som aspon pocuvala ... tak rano znova k tabulke a telefonom 😉
ahojte, dnes sa už hralo .. ?
@neznama2013 ... ahoj, ja som nezaregistrovala zeby sa hralo ...
ahojte, myslím, že sa nehralo.
práve sa ťahalo 3 a 24, 24 sú hodinky
vysávač preč 38 a 31
Noo, už nám padol aj vysávač 31 a 38..
Kto vie či všetko..možno aj..a možno aj nie
Dovolať sa? No skúšam..zatiaľ nič..
Nedarí sa a nedarí..
ahojte, dakujem za cisla odkryte, ja som iba v aute pocula ked hrali prvykrat, co sa odkryli hodinky ... hodinu na to som nebola pri radiu ... ten vysavac by sa zisiel :-P
bola som práve v aute na ceste do roboty, mobil zase vôbec nereagoval - padla kamera 22 a 32, tak uvidíme resp. budeme počuť či sa ešte dnes niečo zadarí 😀

@labus ... podla, mna este ano, kedze su v hre este 9 cien ... a uz je 15.12 ... po ine roky sa vsetko uhadlo do 20.12 ...