icon

Vianočné pexeso

loren
7. dec 2009

sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?

ggabikaaa
15. dec 2013

@labus ... podla, mna este ano, kedze su v hre este 9 cien ... a uz je 15.12 ... po ine roky sa vsetko uhadlo do 20.12 ...

vlnkad
15. dec 2013

Práve som dorazila domov a vidím, že sa už nehralo, takže zajtra ahojte 😵

stelinkake
15. dec 2013

@vlnkad po tej vyjranej pracke sa uz nehralo??? boli sme prec tak som nepocuvala a rano ta 6 bola s akym cislom otvorena??? ci druhe uz nehadlaa??? nakolko ta skrina uz padla

vlnkad
15. dec 2013

@stelinkake 6 a 39 bolo oblečenie a to už padlo, takže druhú guľu nehádala. Keď vytiahli pračku, tak sme aj my boli na výlete - na vianočných trhoch v Bratislave. Dali sme nejaký punč, medovinu - tá bola dobrá, lokše a išli sme domov. Dcéra sa musela ešte učiť, takže teraz už len neskorá večera.

ggabikaaa
15. dec 2013

nie dnes uz nehrali, co som aspon pocuvala ... tak rano znova k tabulke a telefonom 😉

neznama2013
16. dec 2013

ahojte, dnes sa už hralo .. ?

ggabikaaa
16. dec 2013

@neznama2013 ... ahoj, ja som nezaregistrovala zeby sa hralo ...

vlnkad
16. dec 2013

ahojte, myslím, že sa nehralo.

neznama2013
16. dec 2013

@ggabikaaa, @vlnkad ďakujem za info ..

labus
16. dec 2013

@vlnkad ahojte dnes sa vážne ešte nehralo??

vlnkad
16. dec 2013

@labus aj ja už o sebe začínam pochybovať, či dobre počujem, ale zatiaľ sa nehralo, dnes sa venujú novému expresáckemu hitu - mimochodom dobré, ale vlaňajšie "vianoce sú zas" sú lepšie.

labus
16. dec 2013

@vlnkad som zvedavá či sa vôbec bude dneska hrat 😉 a áno minuloročný sa mi páčil viac

vlnkad
16. dec 2013

práve sa ťahalo 3 a 24, 24 sú hodinky

labus
16. dec 2013

@vlnkad si šikovnejšia.. a jráme o hodinku znova 3 je to už dávno odkryté playtation

vlnkad
16. dec 2013

vysávač preč 38 a 31

e_norton
16. dec 2013

Noo, už nám padol aj vysávač 31 a 38..

labus
16. dec 2013

@vlnkad zasa šikovnejšie ako ja 😀 😀 no podla mna je to na dnes všetko

labus
16. dec 2013

@e_norton len dovolat sa tam nedá

vlnkad
16. dec 2013

@labus dovolať sa fakt nedá, z mobilu to ani nezazvoní, hneď to vypína, z pevnej je aspoň obsadzovací tón, no možno budeme mať šťastie zajtra, ale z pevnej cez deň z roboty volať nemôžem, takže mám smolu 😢

e_norton
16. dec 2013

Kto vie či všetko..možno aj..a možno aj nie
Dovolať sa? No skúšam..zatiaľ nič..

e_norton
16. dec 2013

Nedarí sa a nedarí..

labus
16. dec 2013

@vlnkad já tiež ja pevnu linku nemám vôbec a som doma na invalide takže smola

labus
16. dec 2013

@e_norton takých nás je viac 😀 😀 😀 ☹ ☹ ☹

vlnkad
16. dec 2013

@labus ale, kto vie - keď pán boh dá, aj motyka vystrelí, takže treba veriť a snáď to víde

vlnkad
16. dec 2013

@labus my už sme vypli rádio a máme pustenú telku a ešte ideme baliť darčeky pre dcéru na vianočnú akciu do školy

ggabikaaa
16. dec 2013

ahojte, dakujem za cisla odkryte, ja som iba v aute pocula ked hrali prvykrat, co sa odkryli hodinky ... hodinu na to som nebola pri radiu ... ten vysavac by sa zisiel :-P

vlnkad
16. dec 2013

@ggabikaaa už si chýbala, že sa nezapájaš do debaty 😀

ggabikaaa
16. dec 2013

@vlnkad hehehe, ked povinnosti nepustia, a zajtra od 11tej nebudem moct pocuvat, tak dufam ze dovtedy sa bude hrat a postasti sa mi vyhrat, hahaha 🙂 ...

vlnkad
17. dec 2013

bola som práve v aute na ceste do roboty, mobil zase vôbec nereagoval - padla kamera 22 a 32, tak uvidíme resp. budeme počuť či sa ešte dnes niečo zadarí 😀

ggabikaaa
17. dec 2013

@vlnkad ... ja som mala zapnute radio a zobudila som sa na to ze sa hra, ale som si uz nepamatala cislo ktore bolo odkryte, lebo hned som aj zaspala 🙂 ... tak dakujeeem za napisanie 🙂 ... uvidime ci sa este bude hrat ci nie ...