icon

Vianočné pexeso

loren
7. dec 2009

sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?

neznama2013
17. dec 2013

už 3 roky sa snažím dovolať .. minulý rok mi to aj zvonilo.. ale zodvihli druhú linku .. tam bola väčšia možnosť ako teraz keď je len jedna .. 😒

ggabikaaa
17. dec 2013

@neznama2013 aj ja si myslim ze minuly rok bola vacsia sanca sa dovolat, coho som dokazom aj ja 😉 ... hehehe

neznama2013
17. dec 2013

@ggabikaaa ja som ešte nikdy nič nevyhrala .. tak by sa patrilo .. 😎

labus
17. dec 2013

@ggabikaaa
@vlnkad
@e_norton zlatíčka prosím Vás ako je to z 37 ja som ju mala prázdnu neodkritu a na exprese diskusii sa rôznia v debate či bola odkrytá resp. píšu nezmysel a NOTEBOOK je pod tou 37?

vlnkad
17. dec 2013

37 - pokiaľ mám dobré info je zatiaľ veľká neznáma
Ja mám zatiaľ neotočené čísla 10 - 11 -13 - 14 - 26 - 29 - 34 - 37

labus
17. dec 2013

@vlnkad no ved ja poctivo sledujem ,počuvam a dnes ma šoklo ked som našla že 37je odhalene občas lietam po lekároch a tak teraz neviem či ju vtedy odkrili alebo nie ☹ ☹ ☹

vlnkad
17. dec 2013

@labus keď si to tu napísala, tak som pozerala na expres a tiež ma to zarazilo, že čo sme prehliadli, ale myslím, že 37 je stále tajuplná, fakt stále počúvame tak si myslím,že nám nič neutieklo. držme si palce alebo päste na zajtra, nech to niekoho z nás výhra poteší 😅

labus
17. dec 2013

@vlnkad joj tak si ma potešila tak 37 beriem z rezervou možno taam niekto aj zámerne zavádza.. kto vie... lebo fakt sledujem ,počuvam a ....??, tak už si len držme palce tam sa dovolat je priam nemožnéééééééééééé ☹ ☹ ☹ aspon mne ja nemám pevnu linku a skušam to neustále a nič..

ggabikaaa
17. dec 2013

@labus
@vlnkad ahojte, dnes sa nehralo? a ta 37micka sa mi nezda, lebo tam na X sttranke pisu ze aj 31 je vraj PS3ka, ale bol tam vysavac, tak ja neverim uz nicomu 🙂 ...

vlnkad
17. dec 2013

@ggabikaaa my to máme vymakané 😝 😀 podľa mňa sa hralo len ráno, ale možno mi niečo ušlo

ggabikaaa
17. dec 2013

jaaaj, hej rano sa hralo co kamera bola uhadnuta ... som uz zabudla, lebo to bolo davno :-P

viktoria12
Odpoveď bola odstránená
marhulka3
18. dec 2013

Ahojte, prosím Vás nikde som nenašla, či už padli tie hodinky pod číslami 24 a 42. Ďakujem a veľa šťastia všetkým 🙂

vlnkad
18. dec 2013

@marhulka3 ahoj, pokiaľ viem, hodinky sú ešte tam, ak sa dnes už neťahalo, nemohla som sledovať

ggabikaaa
18. dec 2013

ahojte, hralo-nehralo sa dnes? akosi sa mi nedalo pocuvat ...

pistoleros
18. dec 2013

37 - holiaci strojček
29 - plazma

camelco
18. dec 2013

@pistoleros si riadne rýchly 🙂

akurát som to išla napísať

highlander22
18. dec 2013

hralo sa az teraz... 29 telka a 37 holiaci strojcek...

labus
18. dec 2013

@highlander22
@pistoleros
@camelco ste šikovnejší tak predsa tá 37 bola nesprávne na tom exprese čo ludia písali 😀 😀 😀 a máme dve kompletky už sa len dovolat 😀 😀

ggabikaaa
18. dec 2013

pocula som pocula , o hodku sa hra, kto chce telku? ... treba volat, volat volat ... 🙂 ... neviem skade niektori mali na X stranke je 37ka je NB 🙂 ... jedna babka asi povedala 🙂

ggabikaaa
18. dec 2013

tie hodinky asi nikto nechce 🙂

labus
18. dec 2013

@ggabikaaa telku by som teda sakra brala 😀 😀 😀 ale tie hodinky veru moc nie aj som tak uvažovala včera že ak by sa stal zázrak a dovolám sa tak radšej roskujem prázdne okienko ako istota tie hodinky ak su take ako na obrázku moji chlapi by ich nechceli nosit tak na čo by nám boli?? 😀 😀 😀
a tá 37??? brala som to z rezervou lebo to tam šplechla pani čo aj ine číslo dala špatne... 😀 😀 😀

camelco
18. dec 2013

aspoň niekomu pomohla, tým že volila prázdne okienka 😀

ggabikaaa
18. dec 2013

@labus , neviem skade zobrali tie hodinky a dali to ako cenu, nepoznam nikoho kto by to chcel 🙂 ... asi to ostane az ako posledna cena 🙂 ... ta telka tiez nie je zla, 🙂

labus
18. dec 2013

@ggabikaaa presne tak 😀 😀 😀
@camelco podla mna prázdne okienka volia taký čo nemaju tabulku a neznačia si alebo velmi chcela niečo čo nieje odokrité??,

pistoleros
18. dec 2013

@labus a možno chcela plazmu, tak skúsila neodokryté políčko v nádeji, že tam bude, ja som to tiež tak skúsil, ale odokryl som kávovar, ešteže som mal aj druhé číslo 😀

vlnkad
18. dec 2013

@labus ahojte, nestíham sa zapájať ani poriadane sledovať- muím makať , takže ďakujem za info

labus
18. dec 2013

@pistoleros no lae jednu plazmu odokrila a druhá už bola odokritá... ktovie

vlnkad
18. dec 2013

norika hrá o playstation - nevyšlo jej to dala 27

labus
18. dec 2013

hralo sa a pani zle tipla už bolo otvorerné tak hráme o hodinku zas