Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
výhra bola plazma 29 a 12, takže zase veľa zdaru zajtra
máš pravdu, uvidíme, kedy zajtra začnú, možno sa zadarí. Playstation alebo notebook ešte aj tie hodinky by neboli na zahodenie. Tak príjemný večer. My už zapíname správy a potom Panelák haha
@labus
@vlnkad ... zajtra idem sa skraslit ku kadernicke, takze nebudem pocuvat, kedze ona tam ma nastavene Jemne 🙂 ... tak uvidim ci nieco sa vtedy bude hrat ci nie 🙂 ... mne prave dnes dorazil vianocny darcek, takze ja uz nic nechcem, hehehe 🙂 ... takze vyhry nechavam na ostatnych , ale sledovat-pocuvat budem dokonca ... tohto roku to nejako predlzuju ...
mohol by prosím niekto napísať sumár, ktoré čísla sú ešte v hre...
ďakujem
10,13,14,26,34
aj podrobnejšie by sa dalo prosím, ktoré číslo patrí čomu...
a sú ešte aj neotočené?
ďakujem
11 a 25 mikrovlnka je prec. Tie cisla vyssie su nezname, zostava 3 PS3, 5 kozmetika, 24 a 42hodinky, 37 holenie
veľká vďaka, pretože tento rok sa mi skôr nedalo sledovať a počúval som len občas, ale nemal čas poznameť si.
chcela by som zabojovat o tu PS 3 .. Je ukryta pod gulami "3" a "..."
Vie niekto cislo druhej gule? 🙂
bre ranko vospolok ... hralo-nehralo sa dnes?
@wikinka011 druhu ešte neodokrili
@ggabikaaa zlatko ja som dnes drichmala d o 9 tak neviem či sa hralo ale odvtedy doteraz ešte nie
Hralo sa rano okolo pol osmej, padla mikrovlnka 11 a 25
@labus ... ja do 8.30 spala a potom sup ku kadernicke a este jeden darcek si kupit 🙂 ... tentoraz ocino dal peniaze ... hehe ... radsej mi daju nasi peniaze nech si kupim co chcem ,a by potom som blbnosti nenasla pod stromcekom 😉 ... aaaaaaaa vraj rano hrali, tak som zvedava ci sa este bude dnes hrat ...
uz to nesledujem :( nemam sancu :D akurat osm minule začula tu plazmu ze padla myslim ze 29 a 12

trosku pribrzdena bola ta pani, ale nevadi, ostatni mame sancu 🙂