Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@neznama2013 aj ja si myslim ze minuly rok bola vacsia sanca sa dovolat, coho som dokazom aj ja 😉 ... hehehe
@ggabikaaa ja som ešte nikdy nič nevyhrala .. tak by sa patrilo .. 😎
37 - pokiaľ mám dobré info je zatiaľ veľká neznáma
Ja mám zatiaľ neotočené čísla 10 - 11 -13 - 14 - 26 - 29 - 34 - 37
jaaaj, hej rano sa hralo co kamera bola uhadnuta ... som uz zabudla, lebo to bolo davno :-P
Ahojte, prosím Vás nikde som nenašla, či už padli tie hodinky pod číslami 24 a 42. Ďakujem a veľa šťastia všetkým 🙂
ahojte, hralo-nehralo sa dnes? akosi sa mi nedalo pocuvat ...
37 - holiaci strojček
29 - plazma
@pistoleros si riadne rýchly 🙂
akurát som to išla napísať
hralo sa az teraz... 29 telka a 37 holiaci strojcek...
@highlander22
@pistoleros
@camelco ste šikovnejší tak predsa tá 37 bola nesprávne na tom exprese čo ludia písali 😀 😀 😀 a máme dve kompletky už sa len dovolat 😀 😀
pocula som pocula , o hodku sa hra, kto chce telku? ... treba volat, volat volat ... 🙂 ... neviem skade niektori mali na X stranke je 37ka je NB 🙂 ... jedna babka asi povedala 🙂
tie hodinky asi nikto nechce 🙂
@ggabikaaa telku by som teda sakra brala 😀 😀 😀 ale tie hodinky veru moc nie aj som tak uvažovala včera že ak by sa stal zázrak a dovolám sa tak radšej roskujem prázdne okienko ako istota tie hodinky ak su take ako na obrázku moji chlapi by ich nechceli nosit tak na čo by nám boli?? 😀 😀 😀
a tá 37??? brala som to z rezervou lebo to tam šplechla pani čo aj ine číslo dala špatne... 😀 😀 😀
aspoň niekomu pomohla, tým že volila prázdne okienka 😀
@labus a možno chcela plazmu, tak skúsila neodokryté políčko v nádeji, že tam bude, ja som to tiež tak skúsil, ale odokryl som kávovar, ešteže som mal aj druhé číslo 😀
@pistoleros no lae jednu plazmu odokrila a druhá už bola odokritá... ktovie
norika hrá o playstation - nevyšlo jej to dala 27
hralo sa a pani zle tipla už bolo otvorerné tak hráme o hodinku zas

už 3 roky sa snažím dovolať .. minulý rok mi to aj zvonilo.. ale zodvihli druhú linku .. tam bola väčšia možnosť ako teraz keď je len jedna .. 😒