icon

Vianočné pexeso

loren
7. dec 2009

sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?

ggabikaaa
18. dec 2013

trosku pribrzdena bola ta pani, ale nevadi, ostatni mame sancu 🙂

vlnkad
18. dec 2013

@ggabikaaa bola si v komentári veľmi jemná, bola riadne pribrzdená. držíme si päste

ggabikaaa
18. dec 2013

@vlnkad ... chcela som tak, aby to nevyznelo nejako zle 🙂 ... lebo aj taki ludia su ... uvidime v dalsej hodinke kto sa dovola a ci nieco vyhra 😉

vlnkad
18. dec 2013

výhra bola plazma 29 a 12, takže zase veľa zdaru zajtra

labus
18. dec 2013

@ggabikaaa
@vlnkad no tak telku máme fuč ach jáj najviac ma mrzí že sa tam dovolá skôr človek čo ani nesleduje ,nerobí tabulku a my čo trčíme hodiny na rádiu a zapisujeme sa tam nedovoláme ani za nič,.....

vlnkad
18. dec 2013

máš pravdu, uvidíme, kedy zajtra začnú, možno sa zadarí. Playstation alebo notebook ešte aj tie hodinky by neboli na zahodenie. Tak príjemný večer. My už zapíname správy a potom Panelák haha

ggabikaaa
18. dec 2013

@labus
@vlnkad ... zajtra idem sa skraslit ku kadernicke, takze nebudem pocuvat, kedze ona tam ma nastavene Jemne 🙂 ... tak uvidim ci nieco sa vtedy bude hrat ci nie 🙂 ... mne prave dnes dorazil vianocny darcek, takze ja uz nic nechcem, hehehe 🙂 ... takze vyhry nechavam na ostatnych , ale sledovat-pocuvat budem dokonca ... tohto roku to nejako predlzuju ...

vlnkad
18. dec 2013

@ggabikaaa prezradíš čo sa v ňom ukrýva alebo je to tajomstvo aj pre Teba?

ggabikaaa
18. dec 2013

@vlnkad - viem co je tam, keddze ja som si to objednala , ale mamina zaplatila 😉 ... knihy + postelne so vzorom žabky ... kedze ja milujem vsetko žabkovske 😉

vlnkad
19. dec 2013

@ggabikaaa paráda,takže voľný čas vyplnený a v noci budú pekné sníčky.

yoyo78
19. dec 2013

mohol by prosím niekto napísať sumár, ktoré čísla sú ešte v hre...
ďakujem

ferializas
19. dec 2013

10,13,14,26,34

yoyo78
19. dec 2013

aj podrobnejšie by sa dalo prosím, ktoré číslo patrí čomu...
a sú ešte aj neotočené?
ďakujem

symbob
19. dec 2013

11 a 25 mikrovlnka je prec. Tie cisla vyssie su nezname, zostava 3 PS3, 5 kozmetika, 24 a 42hodinky, 37 holenie

yoyo78
19. dec 2013

veľká vďaka, pretože tento rok sa mi skôr nedalo sledovať a počúval som len občas, ale nemal čas poznameť si.

wikinka011
19. dec 2013

chcela by som zabojovat o tu PS 3 .. Je ukryta pod gulami "3" a "..."
Vie niekto cislo druhej gule? 🙂

ggabikaaa
19. dec 2013

bre ranko vospolok ... hralo-nehralo sa dnes?

labus
19. dec 2013

@wikinka011 druhu ešte neodokrili
@ggabikaaa zlatko ja som dnes drichmala d o 9 tak neviem či sa hralo ale odvtedy doteraz ešte nie

symbob
19. dec 2013

Hralo sa rano okolo pol osmej, padla mikrovlnka 11 a 25

ggabikaaa
19. dec 2013

@labus ... ja do 8.30 spala a potom sup ku kadernicke a este jeden darcek si kupit 🙂 ... tentoraz ocino dal peniaze ... hehe ... radsej mi daju nasi peniaze nech si kupim co chcem ,a by potom som blbnosti nenasla pod stromcekom 😉 ... aaaaaaaa vraj rano hrali, tak som zvedava ci sa este bude dnes hrat ...

tinika
19. dec 2013

uz to nesledujem :( nemam sancu :D akurat osm minule začula tu plazmu ze padla myslim ze 29 a 12

labus
19. dec 2013

@symbob ahá tak to som prešvihla a teraz som zasa nebola doma tak neviem či sa mi ešte oplatí dnes počuvat 😀 😀

labus
19. dec 2013

@tinika ved ja tiež rozmýšlam že už na to kašlem aj ked stíham hrat dovolat sa nemám šancu tak o čom to je ☹ ☹ ☹

ggabikaaa
19. dec 2013

@labus ... skusaj dalej sa dovolat, sa da to, treba len stale skusat a skusat a mozno sa to raz podari 😉

tinika
19. dec 2013

@labus ja som sa uz davno mala som mat relax tyzden pred piect a mam tolko roboty neplanovanej ze bude mrada ked budem sivatkovat :( pre neporiadnost inych .(((

labus
19. dec 2013

@ggabikaaa ále už prestávam verit že sa to dá 😀 😀 😀
@tinika moja to Ti verím lebo manžel je na tom podobne ešte 23 a niekedy aj 24. doobeda trčí v práci ... ☹ drž sa a uži si potom každu minutku volna

tinika
19. dec 2013

@labus dakujem len ked si predstavim čo ma čaka nasledujuce mesiace ta neviem ako dokazem oddychnut :D a ze vraj dovolenka materska :D u mna teda nie pracujem popri takze len po nociach občas cez den :D

ggabikaaa
19. dec 2013

@labus ... treba mat stastie a sa hned ako prvy dovolat ... kedze na jedno cislo maju 4 linky a ta co zvoni ako prva tak tu zdvihnu ...

vlnkad
19. dec 2013

@ggabikaaa
@tinika
@labus ahojte! Dnes nestíham nič, v robote divočina. Ráno som zase vymákla ako padla mikrovlnka
teraz nám fičí naplo expresácka pecka HoHoHo. Potom už žiadny pokec ani expres rádio

labus
19. dec 2013

@vlnkad počuvam a HO HO HO práve dohralo 😀 😀 😀