Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
máš pravdu, uvidíme, kedy zajtra začnú, možno sa zadarí. Playstation alebo notebook ešte aj tie hodinky by neboli na zahodenie. Tak príjemný večer. My už zapíname správy a potom Panelák haha
@labus
@vlnkad ... zajtra idem sa skraslit ku kadernicke, takze nebudem pocuvat, kedze ona tam ma nastavene Jemne 🙂 ... tak uvidim ci nieco sa vtedy bude hrat ci nie 🙂 ... mne prave dnes dorazil vianocny darcek, takze ja uz nic nechcem, hehehe 🙂 ... takze vyhry nechavam na ostatnych , ale sledovat-pocuvat budem dokonca ... tohto roku to nejako predlzuju ...
aj podrobnejšie by sa dalo prosím, ktoré číslo patrí čomu...
a sú ešte aj neotočené?
ďakujem
11 a 25 mikrovlnka je prec. Tie cisla vyssie su nezname, zostava 3 PS3, 5 kozmetika, 24 a 42hodinky, 37 holenie
veľká vďaka, pretože tento rok sa mi skôr nedalo sledovať a počúval som len občas, ale nemal čas poznameť si.
chcela by som zabojovat o tu PS 3 .. Je ukryta pod gulami "3" a "..."
Vie niekto cislo druhej gule? 🙂
@wikinka011 druhu ešte neodokrili
@ggabikaaa zlatko ja som dnes drichmala d o 9 tak neviem či sa hralo ale odvtedy doteraz ešte nie
@labus ... ja do 8.30 spala a potom sup ku kadernicke a este jeden darcek si kupit 🙂 ... tentoraz ocino dal peniaze ... hehe ... radsej mi daju nasi peniaze nech si kupim co chcem ,a by potom som blbnosti nenasla pod stromcekom 😉 ... aaaaaaaa vraj rano hrali, tak som zvedava ci sa este bude dnes hrat ...
uz to nesledujem :( nemam sancu :D akurat osm minule začula tu plazmu ze padla myslim ze 29 a 12

trosku pribrzdena bola ta pani, ale nevadi, ostatni mame sancu 🙂