icon

Vianočné pexeso

loren
7. dec 2009

sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?

vlnkad
19. dec 2013

a práve som zistila, že je 19.00, takže expres končí a začínajú správy

labus
19. dec 2013

@vlnkad a myslím že po 19,00 sa už ani nehráva

vlnkad
19. dec 2013

@labus asi nie, aspoň doterez to platilo. Neskoro sme prišli domov, takže dieťa je už nakrmené, ešte že si vie urobiť aj sama, pes tú schopnosť nemá a nakoniec pricházdame na rad ja s mužom, dávame si takú pochúťku chleba s kačacou masťou, pečienkou a cibuľou

labus
19. dec 2013

@vlnkad dobru chut a krásny večer želám ja mám zatial stále zapnute lebo dobre hraju a muž pozerá správy

vlnkad
19. dec 2013

@labus ďakujem, aj my máme správy, muž robí známej notebook a už sa s stým trápi druhý večer, dcéru sedí za PC, slúchadlá na ušiach, takže my sme vzduch no a ja som si stihla vyzbierať farmy - 😀 to mám absolútnu oddychovku raz za deň si zozbieram a nemusím rozmýšľať, po celom dni keď mozog nevie kam skôr paráda checheche, ešte poumývam riady po večeri

ggabikaaa
19. dec 2013

@labus
@vlnkad ... ahojte, takze dnes znova iba raz sa hralo? ... inak som zistila ze prave pred rokom sa mi podarilo vyhrat v pexese ... 19.12.2012 o cca 17.08 🙂

labus
19. dec 2013

@ggabikaaa pokial viem tak raz a to som počuvala doteraz

ggabikaaa
19. dec 2013

niekto pisal na X stranke ze 14tka je PS3 ... ale ci je to pravda ... vraj to poculi v radiu ...
@labus

labus
19. dec 2013

@ggabikaaa fuha tak to pôjdem popozerat do 9 som spala potom som počuvala do 11 a potom som boal do 13,30 mimo jedine vtedy že by sa hralo potom som počuvala až do sameho večera

vlnkad
20. dec 2013

@labus
@ggabikaaa Dobré ránko, tam sú tie isté čísla neodkryté - pred 5 hodinami to tam zavesil Peter T, ako máme my, takže to bude to isté ako s notebookom, niekto asi blafoval. Pekný deň všetkým

marhulka3
20. dec 2013

Dobré ránko, prosím dobré duše napíšte mi o čo sa ešte hrá a pod akými číslami a aké voľné čísla sú v hre. Zabudla som si doma tabuľku pomocníčku, sedím v práci a dumám čo teraz ☹ . Veľmi pekne ďakujem.

vlnkad
20. dec 2013

@marhulka3
3 playstation
5 kozmetika
24, 42 hodinky
37 holiaci strojček

voľné - 10, 13, 14, 26, 34

marhulka3
20. dec 2013

@vlnkad Ďakujeeem 🙂

labus
20. dec 2013

@vlnkad ahoj tak presne tak to mám aj ja ako Ty v zozname tak tam to bol znova len blaf 😉
dnes sa ešte nehralo?? trošku som dlhšie potiahla v spaní 😀 😀 😀 dakujem a želám krásne ránko

vlnkad
20. dec 2013

@labus ahoj, ja už mám pocit, že by mohlo byť poobede, od rána mám v robote lietačky, takže nevim či sa hralo, pozriem stránku,čo tam ešte svieti na výhru

vlnkad
20. dec 2013

Práve som pozerala stránku X - a išla som na štatút hry - podľa neho koniec hry je dnes, takže sa máme na čo tešiť?

labus
20. dec 2013

@vlnkad ooooo superrrrrrrrrrrrr

vlnkad
20. dec 2013

playstation je preč 3 a 10

labus
20. dec 2013

@vlnkad presne tak si šikovnejšia.. ja idem upratovat tak snád pri vysávaní nepremeškám dalšie kolo 😀 😀

vlnkad
20. dec 2013

@labus treba dávať pozor, teraz som to náhodou vymákla, že som bola v kancelárii, ale dosť behám po budove takže je to vo hviezdach... 😅

ggabikaaa
20. dec 2013

@vlnkad
@labus ... ahojte tu playstation som pocula, akurat som zaparkovala na chalupe ked hrali 🙂 ...

labus
20. dec 2013

@ggabikaaa
@vlnkad ja som to tiež počula aj som skušala volat no márne ako vždy , popri upratovaní mi hučí rádio na dvoch miestach ale zatial nič ... no počuvam pozorne

vlnkad
20. dec 2013

@labus
@ggabikaaa ahojte, pokiaľ som dobre striehla, hrali dnes len raz, že? Padám z roboty domov

labus
20. dec 2013

@vlnkad zatial len raz

vlnkad
20. dec 2013

@labus ale vyzerá to tak, že dnes končiť nebudú

vlnkad
20. dec 2013

čítala som ešte raz štatút a bod 13- pochopila som to správne? - že môžu zmeniť podmienky, ale nesmú meniť začiatok a koniec súťaže?

labus
20. dec 2013

@vlnkad neviem nečítala som to ale jednoznačne to neskončilo ??? počuvala som do 20,00

vlnkad
20. dec 2013

@labus ešte tam ceny zostali, hrali len ráno, stále počúvam, v telke pre mňa nič nie je, ale možno si pustím nejaké nahrávky

labus
21. dec 2013

@vlnkad
@ggabikaaa podla toho ako vraveli teraz tak sa hrá až dnes... a vravel hrá sa až do vianoc .. že by až do pondelku? každopádne dnes počuvajte a držím palce ja som dnes celý den preč takže smola...

vlnkad
21. dec 2013

@labus
@labus
ahojte - labus bude to na tebe, ja som doobeda tiež mimo