Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
Nechápem ľudí ktorí si to zapisujú a aj tak nevedia ako ten čo teraz volal keď je raz fantastický počítač tak to nemôže sedieť s Pc so sebou.. 😝
3-Fantastický počítač
7-Kavovar
8-Žehlička
9-Prehrávač MP3
12-Sony PS Vita
15-Mikrovlnná rúra
18-Kosačka
23-Super Foťák
29-Veža (Mikrosystem Panasonic)
32-Pc so sebou
@albaced
Keď to nesledujes tak ani sa nezapajaj keď ti budú volať tak radšej to zrušiť treba 😉
Nepiste sem vsetko naraz, nech si daju ostatni namahu, ked uz chcu sutazit... Vsetci sa tu snazime a niekto pride k hotovemu...
Ahojte, včera dali na net ten formulár, tak som ho poslala. Stačí iba raz? Alebo každý deň?
takze fotak mozem vyskrtnut? mne nejak vypadava radio cez net, som nepocula ked volali
ericatko11 asi máme rovnaký problém, lebo ani ja som nepočula , ale asi naozaj vyhrali, keď to píše gabo123456
Foťák na hlavnej stránke Expres rádia škrtnutý nie je, takže alebo "gabko" šalie ľudí alebo to ešte admini nestihli zmeniť
Ja napr. nechápem takýchto ľudí, keď nechceš pomôcť druhým, tak sem nepíš bludy....
ahojte, neviete prosím vás aké čísla padli pri poslednom vstupe? akurát vtedy sme museli mať poradu!!!
😠 všetko ostatné mám zapísané

3 je PC a 32 je notebook