Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
Ospravedlňujem sa pomýlil som sa..ale pred 11 niekto už vyhral Foťák..
@gabo123456 ja som si myslel, že všetko vieš, mudrlant.
A vyhrá vám do kedy pride??neviete??
@albaced
Sak sa ospravedlňujem kamo sorac
gabo123456 to by sa ti musel ozvať nejaký výherca a neviem, či tu z nás taký vôbec je
Veď ja som fotak vyhral
To iste, Gabo co slovo to perla 🙂.
Sak never nemusíš verit.Prvé mi volala žena povedala že ma vyzrebovali pýtala sa ako sa volám a potom že mám čakať na linke kým ma spoja do priameho vysielania.A išiel som na istotu tak som povedal a mám Foťák.A potom zase ženská mi povedala že dajú moje číslo na marketing a že sa so mnou spoja.Ale zatiaľ nikto nevolal. .
39-poukážka na šaty a 17-prehrávač MP3
Teraz rada pre všetkých 9 a 17 je tutovka!!!!
17 a 9 mp3 prehrávač
Ja som bral tutovku Foťák..
no, už len aby nám zavolali 😀
To som si rozprával aj ja a zavolali len čakám kedy zavolajú z marketingu a budú pýtať adresu že kde príde Foťák..
Držím vám palce aby sa aj na vás usmialo šťastie tak ako na mna...
tak ti blahoželám, ja som ešte nikdy nič nevyhrala - aj tie sms-ky som už prestala posielať na tú tisícku, bo už ma to nebaví že tak dlho posielam a nič... ☹
Sms som posielal aj ja ale možno iba 20 som ich poslal.Ale tu sa mi to vyplatilo a keď som videl že mi cudzie číslo volá tak už som tušil že expres.A vyšlo to.Držím palce.
4-mikrovlnka a druhé som bohužiaľ nepočula
gabo123456 takže Dominik je Tvoje pravé meno...a ešte aj z Lackovej 🙂
4 mikrovlnka a 40 kuchynský robot, a pozor máme 2 dvojice 15 a 4 je mikrovlnka a 17 a 9 MP3 prehrávač - dúfam, že to mám dobre popísané. Držím všetkým palčeky 🙂
áno marhulka3 máš to dobre a ďakujem za to druhé číslo
Gabovi by mal administrator stopnut konto tu ,len nas zavadza, polhodinu pred zrebovanim mu volali ze bude tam, kto z vas mu veri?
Ďalšie čísla a škrtnúť si môžete 4a15 mikrovlnka
Mikrovlnka je fuč
ahojte, tento rok nemam sancu to sledovat ... ale drzim palce, ja som pred 2 rokmi vyhrala 🙂 ...
Dobre ranko.. mame dalsie cisla - 25 - tablet a 38 - wapka
Dobré ránko, MP3 prehrávač je fuč
Odišiel MP3 prehrávač 9 a 17

ďakujem ti mima1211 😉