Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
lyzovacka bolo20 a 34 😵 😵 😵 😵
ake bolo 2 číslo k lyžovačke, prve bolo 20
ved som napisla ze 34 🙂 🙂 🙂
Nechápem ľudí ktorí si to zapisujú a aj tak nevedia ako ten čo teraz volal keď je raz fantastický počítač tak to nemôže sedieť s Pc so sebou.. 😝
nie je 3-ka náhodou mp3
3-Fantastický počítač
7-Kavovar
8-Žehlička
9-Prehrávač MP3
12-Sony PS Vita
15-Mikrovlnná rúra
18-Kosačka
23-Super Foťák
29-Veža (Mikrosystem Panasonic)
32-Pc so sebou
@albaced
Keď to nesledujes tak ani sa nezapajaj keď ti budú volať tak radšej to zrušiť treba 😉
6-telka, 10 foťák
Tak najbližšie keď Vám budú volať, treba dať 23 a 10
6-LCD televizor
10-23 -je super foťák
A 3 je MP3 PREHRAVAC povedal ALBACED
Nepiste sem vsetko naraz, nech si daju ostatni namahu, ked uz chcu sutazit... Vsetci sa tu snazime a niekto pride k hotovemu...
Ahojte, včera dali na net ten formulár, tak som ho poslala. Stačí iba raz? Alebo každý deň?
Posielaj každú minútu 🙂
prepáčte, ale foťák ešte nevyhral nikto, že?
Foťák už vyhral niekto teraz čo naposledy volal
takze fotak mozem vyskrtnut? mne nejak vypadava radio cez net, som nepocula ked volali
Gabo ani ja som nepocul, nekalis tu vodu nahodou?
ericatko11 asi máme rovnaký problém, lebo ani ja som nepočula , ale asi naozaj vyhrali, keď to píše gabo123456
Foťák na hlavnej stránke Expres rádia škrtnutý nie je, takže alebo "gabko" šalie ľudí alebo to ešte admini nestihli zmeniť
až teraz vyhrali foťák!
Takze vytiahol az teraz fotoaparat gabo nas klame.
Gabko, Gabko...šalel ľudí 😀
@gabo123456 blb
Ja napr. nechápem takýchto ľudí, keď nechceš pomôcť druhým, tak sem nepíš bludy....
az teraz padol fotak
ja by som chcela kosačku.... 18 , len uhadnuť to druhé... 😖
ahojte, neviete prosím vás aké čísla padli pri poslednom vstupe? akurát vtedy sme museli mať poradu!!!
😠 všetko ostatné mám zapísané
@alenkabrunko padol foťak tak č. 23+10

3 je PC a 32 je notebook