Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
vysokotlaková umývačka... 🙂 na auto napr....
Aha, dík za vysvetlenie 🙂
32-notebook a 5 bolo
vysávač
takže hráme ďalej, no moc nám Naďa nepomohla..... 🙂
Takže vyhrali počítač Lenovo č.3 a č. 36
tak a je preč fantastický PC 36 + 3
32- to je notebook? ja som myslela, ze tablet. Este ze ste tu 😉
@ericatko11 tablet je pod 25
No tak 2-32 počítač so sebou
Gabo chod uz do prcic, tvoje poznamky su nam tu na...
Prave vytiahli notebook (pocitac so sebou) c.2 a c. 32.
chlapci kľud, blížia sa Vianoce-sviatky pokoja a mieru.
peto 3693 - notebook (čiže počítač so sebou) má zatiaľ odkryté číslo iba jedno a to je predsa č. 32 a po správnosti predsa vyhrala pani z Bytče, čo prišla z nočnej smeny spolu s dcérkou, a to počítač zostavu - tzv. stolový PC a ten mal čísla 36 a 3. Pekne sa teraz práve ukázalo, že ako nás dokáže zblbnúť teba, ale aj nás ostatných na tomto fóre nejaký gabo123456, ako on o sebe hovorí, že bol jedným zo včerajších výhercov. Takíto zavádzajúci ľudia, ako je gabo 12345 skutočne na toto fórum nepatria. Tu má rozhodovať kvalita informácie a nie to, čo predvádza gabo.
@ferializas ale ano padol NTB 2 a 32
Nechápem vás veď teraz naposledy vyhral tomáš notebook si pustí ukážku.A bolo to číslo 2 a 32 ...
Dik camelco aspoň ty..vidno že oni to nasledujú...
No čo ty cvok kto mal pravdu ha??sa tu hadas so mnou a nesledujes to.Pako keď ti tak musím povedat
MAL SOM PRAVDU...
Prosím Vás čísla na práčku? ďakujem 🙂
Ak mám dobre poznačené, tak práčka ešte nebola,prosím opravte ma, ak sa mýlim.
Práčka ešte nebola
gabo123456 - ako to bolo včera s foťákom? Zavádzal si, alebo si ho skutočne vyhral?
@gabo123456 uz len za tie nadavky by ta mal admin vyhodit, stale tu len motas ludi, si preci taj co si napisal, ani kon by tomu nerozumel ze prave vybrali a nie padli, pis normalne, ale to bude celou tvojou osobnostou...
Keď nechapes tak nepíše tu ostatní to pochopili len ty nie.Vyhral sa pc so sebou a čísla to boli 2 a 32.Keď nesledujes tak buď ticho aspoň ty muzikant...
vcera si pisal, ze si vyhral fotak..a dnes pc so sebou?ty sa mas teda 😀
gabo123456 zase necitas, podstatne bolo napisat ze to niekto vytiahol a cisla som dal spravne, vidim ze chaos tu naozaj robis Ty a nikto iny, najprv citaj a preveruj a potom pis, uz tu mas aj dalsi fakt ze si dalsiu domotal ze mas dalsiu vyhru, gratulujem, ide ti to motanie stale lepsie a lepsie...
aha ja som to zle precitala, uz radsej nebudem citat jeho prispevky.. 😒

@ericatko11 no a čo je to tá wapka?? nejako mi to nič nehovorí?