Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
Gabo chod uz do prcic, tvoje poznamky su nam tu na...
Prave vytiahli notebook (pocitac so sebou) c.2 a c. 32.
peto 3693 - notebook (čiže počítač so sebou) má zatiaľ odkryté číslo iba jedno a to je predsa č. 32 a po správnosti predsa vyhrala pani z Bytče, čo prišla z nočnej smeny spolu s dcérkou, a to počítač zostavu - tzv. stolový PC a ten mal čísla 36 a 3. Pekne sa teraz práve ukázalo, že ako nás dokáže zblbnúť teba, ale aj nás ostatných na tomto fóre nejaký gabo123456, ako on o sebe hovorí, že bol jedným zo včerajších výhercov. Takíto zavádzajúci ľudia, ako je gabo 12345 skutočne na toto fórum nepatria. Tu má rozhodovať kvalita informácie a nie to, čo predvádza gabo.
Nechápem vás veď teraz naposledy vyhral tomáš notebook si pustí ukážku.A bolo to číslo 2 a 32 ...
No čo ty cvok kto mal pravdu ha??sa tu hadas so mnou a nesledujes to.Pako keď ti tak musím povedat
gabo123456 - ako to bolo včera s foťákom? Zavádzal si, alebo si ho skutočne vyhral?
@gabo123456 uz len za tie nadavky by ta mal admin vyhodit, stale tu len motas ludi, si preci taj co si napisal, ani kon by tomu nerozumel ze prave vybrali a nie padli, pis normalne, ale to bude celou tvojou osobnostou...
Keď nechapes tak nepíše tu ostatní to pochopili len ty nie.Vyhral sa pc so sebou a čísla to boli 2 a 32.Keď nesledujes tak buď ticho aspoň ty muzikant...
gabo123456 zase necitas, podstatne bolo napisat ze to niekto vytiahol a cisla som dal spravne, vidim ze chaos tu naozaj robis Ty a nikto iny, najprv citaj a preveruj a potom pis, uz tu mas aj dalsi fakt ze si dalsiu domotal ze mas dalsiu vyhru, gratulujem, ide ti to motanie stale lepsie a lepsie...

@ericatko11 no a čo je to tá wapka?? nejako mi to nič nehovorí?