Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
A číslo 22 je prehrávač na filmy..tiež nemáte zaco
Myslím ako že neuhadli ale pomáham vám môžte mi verit
19 a 12 je ps pre deti môžte ísť na istotu
Môžem sa spýtať gabo123456, aké bolo číslo, čo ti volalo? Lebo mne volalo niečo tak pred 20 min., nestihla som zdvihnúť, tak nech viem, či ma má čo mrzieť.
Otvorene gula c. 22 prehravac Bluray a c. 19 Playstation. Kto cita toto forum vie, ze je sanca vyhrat playstation.
@peto3693 napíš číslo a poviem ti..
tak a ps je už preč
play station fuč 12,19
Dnes už boli 2 výhry, asi sa už hrať nebude, či? 🙂
O tom, že gabo 123456 včera s foťákom zavádzal a dnes sa veľmi snaží svojimi nadávkami niektorým z nás spríjemniť vianočné sviatky . Na strane 48 tohto fóra o 10.11 hod. gabo123456 uvádza : Foťák už vyhral niekto teraz čo naposledy volal
LUCIK77 vidíme aspoň ako tosledujes.Keď dnes boli 2 výhry tak ja som pápež. Aspoň vidím ako to sledujete a na mňa tu niečo idete rozprávať.
@ferializas
Nechcem sa tu s tebou hádať ale si úplne mimo úplne si mimo chlapec.Foťák som včera vyhral a volali my o 10:51 presne. nemas o tom ani šajnu a chceš sa tu hádať nechápem ta.
gabo123456 ja sa s tebou nehádam, ja len vravím, čo si dal do fóra a v ktorom čase, však si to ľudia môžu prečítať ako si zavádzal - Na strane 48 tohto fóra o 10.11 hod. gabo123456 uvádza : Foťák už vyhral niekto teraz čo naposledy volal
Bože Gabo, ja nie som nalepená celý deň na rádiu, tak sa Ti" hlboko" ospravedlňujem, že som sa previnila tým, že som tam nedala to slovo "asi" 2 výhry, ale tiež som nedala ani na 100%, jednoducho aj pracujem, takže nie všetko stíham zaregistrovať. Určite zámerne nezavádzam a keď si pozrieš príspevky, tak už tretí rok tu prispievam a pomáham ostatným. A neber sa tak vážne, v živote sú dôležitejšie aj iné veci. 🙂
Pardón, nie "Gabo", ale Dominik z Lackovej..aby som náhodou zase neurazila Tvoje egíčko. Pekný zbytok dňa, ja pádim domov.
hej ludia, co sa to tu deje? ... ved kluuud, je to iba hra, nic ine 😉 ...
Dobre ránko...hráme aj dnes?
🙂
@ericatko11 dobré ráno, ja som za to, aby sme skúsili šťastie aj dnes 😀
Dobré ránko, volali, nevolali?Čo sa stalo, že ešte nehrali...alebo???
Este nie, zatial nevolali, ale uz len par veci chyba, a inak je skoro vsetko odhalene, kto sleduje ma velku sancu vyhrat...
Idu hrat, fcul
27-holiaci strojček a 3 už bola
27- holiaci strojček
27 holiaci strojcek len teraz otocila a 3 uz bola, nesleduje...
Ľudkovia dávam do "éteru" všetky čísla, prosím skontrolujte ma. Ďakujem
6-TV
7-Kávovar
8-žehlička
18-kosačka
22-prehrávač na filmy
25-tablet
27-holiaci strojček
29-Hifi veža
33-wapka (vysokotlaková umývačka)
39-poukážka na nákup oblečenia
40-kuchynský robot
už zostáva odhaliť iba práčku so sušičkou
Zase to vsetkym ulahcujes, nechaj im nech sa trosku ponamahaju, pohladaju, ved to tu je...
Wapka je 33? ja mam ze 38, mam zle?

Ps pre deti máme pár číslo 19 a 12..nemáte zaco