Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
tak naco by som klamal vcera som vyhral robot a dnes zehlôicku a este nejaky tomas zo zh vyhral notebook ale to nepoznam 🙂
Caute, co tu pisete tak holiaci strojcek nikto nevyhral?
A mam dojem ze oni volaju len tym, co sa prave registruju, necital som pravidla, ale nemate taky pocit, ze ked sa clovek len raz zaregistruje je to len na ten najblisi hraci cas?
Holiaci strojček nikto ešte nevyhral. Na istotu teraz ideme pri hociktorom čísle, nakoľko už je všetko otvorené. Takže ľudia sa skôr snažia vyhrať napr. TV alebo práčku.
Hneď pri znelke sa zaregistrovať nestačí, lebo to už vybratú osobu podľa mňa majú na linke. Je to o šťastí, ja som sa doteraz denne prihlásila možno aj 50 krát a nič. Ako to bolo u Teba tomkozh?
ahojte, a tá kosačka išla s akým číslom, nejako mi to vypadlo... 😝
Ahojte, ráno som nepočúvala, ale píšete, že aj žehlička vypadla, ale na stránke expresu ešte nie je vyškrtnutá-jtak vypadla či nie? Ďakujem 🙂
Ano maju vybratu os9bu nal8nke ja som cakal cca 2 minuty
kosačka 18,37 a žehlička 8,41
Ľudkovia, práve končím v práci, už rádio počúvať nestíham, držím ešte niekomu z Vás palce a želám všetkým príjemné prežitie sviatkov. Ahojte budúci rok, znova na Vianočnom pexese. 🙂
zostáva:
6 - telka
13 a 27 - holiaci strojček
22 - prehrávač blueray
29 - HiFi veža
33 - práčka
voľné čísla: 16, 31, 35, 42
budesa hrat aj zajtra? ved aj oni musia sviatkovat :D
Myslim ze po minule roky hrali aj 24, ci sa mylim? Ale maju este 4 ceny, hadam dve dnes este padnu...
@peto3693 Majú ešte 5 cien, nie 4 🙂
Prepacte, myslim ze nikto nechce ten holiaci strojcek na ten som zabudol, ospravedlnujem sa ano hra sa este o 5 cien.
42-33....pracka fuc
Nuž, milé (budúce)mamičky, úprimnú sústrasť, ale ani taký holiaci strojček pre partnera nie je na zahodenie...či???
Vidím, že ste všetky "hepy" - tak nič!
vyzerá to tak, že zajtra rozdajú posledné ceny ... sorry, keď pozerám na ten čas tak dnes 😀 😀 😀 .... ostávajú ešte telka- 6, holiaci strojček - 13, 27, bluray - 22, hifi veža - 29 a voľné 16, 31, 35 😉 😉 😉 .... držím palce 😵 😵 😵 ,
ak ani tento rok nie tak vám
prajem krásne vianočné sviatky v kruhu najbližších
a možno ďalší rok pri pexese 😎 😎 😎
31 bluray prehrávač je fuč
a údajne aj mikrosystém je vyhratý ale neviem číslo
Ten bluray prehrávač boli čísla 22 a 31. ale mikrosystem neviem
Tak ráno vyhrali Mikrosystém 29 a ? (neviem číslo) a potom 22 a 31 Bluray.
škrtnuté zatiaľ nie je nič, ale dávajú si načas ☹
@pistoleros nežartuj - stačí čítať vyššie - 😒
mikrosystem ze vraj 16 (:
cize telka 6 a 35
holiaci strojcek 13 27

Neviem prečo mám pocit, že "tomkozh" sa zaregistroval pod takým menom, aby to vyzeralo, že on je ten Tomáš zo Žiaru nad Hronom. Všetci, ktorí pozorne počúvame, zachytili sme informáciu, že 2x vyhral Tomáš zo Žiaru. To aj ja sa môžem zaregistrovať a tvrdiť, že ja som Tomáš a 2x som vyhral. Ale to je vlastne jedno, ja len konštatujem...