Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
myslim ze to je hlavny problem musia zavolat inak uz je dobra sanca nieco vyhrat
Ďakujem tomkozh. Jedinú obavu mám z toho, že ak by "náhodou, nedajbože" 🙂 zavolali, tak nebudem mať pri sebe ten svoj debilníček , kde si značím odkryté vianočné gule.
JJ PRVY DEN KUCHYNSKY ROBOT A DRUHY ZEHLICKA S PARNYM GENERATORM.. TO SA MI VIDI ZE TO BOLO 21 A 22 DECEMBRA
PC PREC
a práve teraz je počítač Lenovo fuččččč
čísla 13 a 9
ake cisal teraz boli?
Vie mi niekto prezradiť čo je na 22?
Ďakujem
hej 22 je TV
tomkozh to fakt? Tak dvojnásobné šťastie sa behom dvoch dní podarí málokomu...dodatočne gratulujem
Ludia kolko krat ste sa regli na stranke??
Ludia, mate niekto prosim sumar ... a vraj 3 vyhry su uz prec pracka notebook a PC ... prosim viete niekto dat nejaky sumar a kde sa treba registrovat? moc krasne dakujem 🙂
Tomkozh na ten robot som si robil zalusk minuly rok a tento rok by ma tiez velmi potesil. Keby mozem vyberat bol by asi volba cislo jeden pre mna. Inak by ma tiez zaujmalo ako to je z registraciou. Registrujete sa viackrat alebo plati len jedna registracia. PRipadne treba ju obnovovat po kazdom losovani.
mne sa vidi ze ked sa regnes raz tak si tam uz stale a pocet je lubovolny asi. ja som sa minuli rok dost registroval mozo aj 20 krat za den a malo to uspech
VĎAKA A TREBA SA REGISTROVAT VIAC KRAT , ALEBO PO KAžDOM HRANí PEXESA?
asi staci raz ale vecsia sanca bude logicka ked viac krat
dnes sa už asi hrať nebude, lebo keď sa vyhrali dve ceny, tak aby zostalo aj na ďalšie dni
😎 🙂 😉
ja si píšem tiež počas dňa ako sa dá,. ale pár gul mi ušlo a už som mala v tom chaos 🙂
držim palce všetkým, taky darček poteší ...
Uz sa nehralo od 8:15 ????

Prepáčte a dobre som pochopila z Vašich príspevkov, že už volajú z Expresu po zaregistrovaní oni nám? Ďakujem.