Vianočné pexeso
loren
7. dec 2009
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.
@peter582 teraz to budu natahovat :D
okolo 19.00 som sadal do auta a tusim oslavovali vyhru oblecenia od expresu mate niekto tuto informaciu pripadne viete to potvrdit
Používateľ ivana_t je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivana_t.
super lebo som to dnes nestihla pocuvat
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.
tak uz neni ani gopro kamera
Používateľ iwusteeek je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od iwusteeek.
ja som uz ani to oblecko nepocula
dnes na obed cestujem na sluzobku do zahranicia takze nebudem pocuvat. Dufam ze budete dalej pisat nech si viem udrzat aktualny zoznam
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.
vcera som nestihla pocuvat, dobre ze ste to sem napisala aspon si to vyskrtnem zo zoznamu

zatial nic uz asi trosku pribrzdia aby nemuseli skoncit zajtra