Videli ste dokument - Nemý výkrik?
Ahojte, videli ste film, ci skor dokument? Co si o tom myslite? Nechcem vyzniet ako puritanka, ale povinne by som to dala pozriet mamickam zvazujucim potrat.
no baby, prave som dopozerala tak zbezne ten dokument a teda je mi do placu. ked si predstavim, ze moja dcerka by to bola,len preto, ze sa mi nechce byt zodpovedna, tak neviem neviem.. uf, tazko hladam slova
Fanatizmus a ludska hlupost je naozaj metlou celeho ludstva. Keby sa proti tomuto dal dat zakon hned robim peticiu za..... 😉
okrem toho, poznam dve zeny,ktore boli z donutenia na upt, lebo by ich frajeri nechali a podnes nemozu mat deti... bozie mlyny
ani za nič na svete nepriznáte, že mnoho ľudí práve vďaka týmto videám a fotografiám zmenilo názor...aj vy vyznievate fanaticky a hlúpo. navyše, mierumilovné žienky vás tak rozčulovali, že ste ich provokovali a provokovali. už som tu napísala skôr, že ľutujem, že som sa nechala vyprovokovať k sarkazmu. a to mi trvalo nejakých 15 strán. zato napr. zástankyne práva voľby sa vysmievajú a osočujú hned pri ich prvom príspevku...
@luciauk sa mi strasne paci ze ked niekto priznal ze veri v boha tak isli po nom ako po fanatikovy z viery,ked sm eniektora napisali ze nie sme veriace len si vazime zivot tak bolo vytiahnute pravo zeny,ked niekto napsial svoju skusenost tak uz to nebolo mozne dat do objektivneho nazoru ale trebalo rozoberat subjektivne...aaa porste pokazde sa naslo vzdy nieco cim s adalo napadnut a ked uz nic tak ze tu niekto niekoho sudi...hoc minimalne kazda napisala ze sa snazi pomahat ze touto problematikou s anezaobera iba na MK ,ze nikoho neodsudzuje ale ze hladaju ako s ada takym zenam pomoct...nuz co dodat ja mam zly pravopis 😀 😀 😀 😀 ze v jakom kontexte s temou? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dobry vecer...no bola tu debata dost hlupa..ja osobne pre tie pripady ktore nebudu ani ze svet citat predchadzajuce strany..ano ked som mala 20 som obhajovala slobodnu volu.zeny nehambim sa ze to ze ma zmenil ten film..to som spominala predtym to pre negramotne.. 😝
dalej zmenil ma pobyt v bosne po vojne..a to velmi ..hodnoty sa prevrhli ako sa zmenia len vojnou.
@zabka8423 nuz do mojich deti kde ich mam je ta asi tak ako mna do statneho rozpoctu...aj do mojich hodin dalej bolo spominane ze urcite som toto nezazila a tamto..si ty ale odbornicka na cudzie zivoty..necitim potrebu sa ti spovedat..prepac..ale viem ze ked sa chce vsetko sa da..a ked si dieta niekto chce nechat tak si ho necha tie blbosti a omacky okolo toho si nechaj..
ja si myslim ze kazdy nazor co zachrani co len jedno dietatko ktore ty asi povazujes za zubrienku je potrebny.a nabuduce si pocitaj svoje hodiny na MK ..nic v zlom ale este mam pravnu subjektivitu aj obciansky..klidek klidek tabacek dievca
@minewka prisla si diskutovat o teme a dokumente,alebo davat niekomu kazen o tom co ma a co nie?potom si neni o nic lepsia ani horisa ako tie co stoja za svojim nazorom ohladn eUPT...idem sa zas opakovat,ale ziadna z tych bab tu nikoho neodsudzuje!kazda pise len o tom ako by sa dalo UPT zabranit ako podat pomocnu ruku takym zenam ...a tie ktore tu pisete o tom ze tu niekto niekoho sudi...nehnevaj sa ...ale prisli ste pretlacat len svoj nazor o tom co si myslite o pripievatelkach...teda aspon v poslednych pripsevkoch...v tych predoslich si sa drzala apson temy a mal nejake argumenty ...teraz sa tu spustil nejaky hon na "fanaticky" a popritom necitate vsetko,a aj ked vyberate si len podla svojho ako s avam hodi...
@minewka Morálka typu "dobre ti tak, máš čo si chcela" - no vieš, myslím, že žiadna z tých, čo tu na niekoľkých stranách neuznávame potraty, takúto "morálku" nevyznáva. Stále nás, čo sme proti potratom, tlačíte do pozície tých, ktoré odsudzujú. Ale nám naozaj nejde o nejaké odsudzovanie tých žien. Skutočne nám ide len o to, aby sa prestalo konať to hrozné bezprávie na tých malinkých. Pochopte nás, veľmi prosím.
a ja nechapem co je moralne na tom povzbudzovat niekoho aby isiel dat zabit svoje dieta..??? lebo ak je nemoralne si mysliet ze je lepsie nezabit potom kde je moralka dnesnej doby ak uynava pravo silnejsieho lebo zena je v pozicii silnejsieho??? ak je toto moralka dnesnej doby..tak dakujem neprosim...
tato spoplocnost sa neastane dochodcov co su lincovani v zaujem moralky ublizovanej mensiny..tato spolocnost sa neyastane beymocnych ja zacinam chapat znameho ktory chce byvat v lese..lebo tato cela spolocnost je nemoralna..nie ja co chvalim zivot

takto sa vyjadruje žena, ktorá horko ťažko otehotnie? "tak na trojcata sa necitim, staci mi jedno" alebo "bojím sa aby to neboli trojčatá"