icon

Videli ste kontroverznú reakciu premiéra po voľbách?

8. apr 2024

Vraj, či nám už všetkým drbe, keď máme úzkosť po voľbách. To niekomu príde v poriadku takéto vyjadrovanie? Predpokladám, že tých, čo pobúril Korčokov povolebný prejav, to vôbec netrápi. Dvojitý meter

thoughtfulweirdo
8. apr 2024

@xckaretxxx Aj ja som Korčokova volička a budem veľmi rada, keď tu nájdeš jeden môj komentár, kde ficovoličom nadávam 🙂 ja už začínam mať pocit, že tí vulgárni voliči Korčoka sú ako Columbova žena 🙂

bennn
8. apr 2024

Nie nepozeral som, diktát a nadávky mafiánskeho zlodeja ma nezaujímajú. Ani jeho ksicht. Hnus sa tu na tie ich vyškerené ksichty a zavádzanie a lži pozerať a počúvať daľších 10 rokov. Samí kk7i tu žijú v tomto štáte.

123hombre
8. apr 2024

@veronka1996 Pekný večer vám prajem.Nie som zástanca Pána Fica a ani jeho obdivovateľ,ale váš príspevok vypovedá o vás a vašej osobnosti. Musíte byť na seba veľmi hrdá a určite aj všetci čo vás poznajú, aká ste inteligentná!!! Nazvať ľudí žijúcich na dedinách DEDINSKÁ CHAMRAĎ. Čo na to povedať? Asi nič, nemám slov. Človeku je s toho smutno, akí ľudia dokážu byť na seba zlí kvôli politike.

eva8
9. apr 2024

Slovnik vlady, slovnik ludu.... 😔 Preto podme kazdy jeden z nas prikladom, nedajme sa strhnut. Potom budeme prikloneni volit toho, kto si nas vazi a bude vazit

jednoduchomaria89
9. apr 2024

Neviem to je nejake Prekvapenie ?! Ved to on nadava vsetkym .. ci ? Velmi ho nesledujem , Lebo fakt mi je zle z neho, ale len take klasiky - vykrikovanie ma tribune - prezidentka je k***** , prokuratorov z usp nazyval hadmi ci zmijami , Tusim aj ustavnym sudcom sa uslo nieco , novinari to je Taka klasika , byv podpredsedu EU parlamentu nazyva Moncici atd je toho urcite viac … btw Toto je ten pravy slovensky junak ci ?!!!

zeldia
9. apr 2024

@123hombre čo máš na to povedať? Napríklad ze je to nevzdelana dedinská chamrad 😂 nie je to koli politike je to koli peniazom, ako vzdy koli peniazom. Ako horí tunak jedna pani z Perasa so životnými skúsenosťami aj z basy “dali ste sa oj.bat” tak plaťte 😘

ibatanecnica
9. apr 2024

nevolila som SMerákov a nemusím ani jeho, ale v podstate má pravdu. Hlavne, aby bol ten pes - toho psychologa - chudáčik uplakaný v poriadku. Toto ti príde normálne? Poplakal si spolu so psom? Toto je vyjadrenie psychologa?

ibatanecnica
9. apr 2024

@123hombre v podstate dávajú na niekoho, kto je ako oni.

simca06022011
9. apr 2024

Mne stačí ako nafukane sa bavia, úplne sa vznasaju ako na obkaciku. Zvládla som len kúsoček nejakej jeho reči...:D

zeldia
9. apr 2024

@ibatanecnica mne nepride normalne že niekto niečo trepne a spraví sa z toho kauza pre sprostý ľud tak aby sa znevážil odborník (čítala som spomenutý konkrétny článok bol to sumar vyjadrení rôznych osobnosti z rôznych profesii) to že to sprostý ľud nedokáže vyhodnotiť je v poriadku ale to že toto vykrikuje v tv predstaviteľ štátu v poriadku nieje.
Toto sprostý ľud nepochopí tak si to uzite. Inak sprostý ľud toto necita lebo to bolo v nepriateľskom médiu v denníku n

sevrin
9. apr 2024

@123hombre "Človeku je s toho smutno, akí ľudia dokážu byť na seba zlí kvôli politike."

Ano súhlasím, fico priam ukážkovo rozoštval túto spoločnosť a dovolím si tvrdiť, že toto sa neopraví ani za celú generáciu. Výsledkom bude, že mladí, čo tu nevidia budúcnosť, budú odchádzať, a úplne stačí čo i len do Česka, žiadna jazyková bariéra, navyše Česko potrebuje pracovnú silu.
A o to je to horšie, že bude odchádzať tá generácia, ktorá mala aspoň čiastočne nahradiť tie tzv. "husákove deti", ktoré pôjdu v nasledujúcich 15-20 rokoch do dôchodku a až potom začne skutočná sranda. Optimista už nie som, neviem byť ani pesimista, snažím sa byť aspoň realista a tá realita vyzerá extrémne zle. Z čoho bude chcieť tento skorumpovaný Ficostan platiť dôchodky silnej generácii husákových detí, keď už teraz husákove deti okráda na druhom pilieri aby mohol financovať súčasných dôchodcov? Toť otázka.
Ak sa dovtedy nevyrieši tento problém, Slovensko niekedy okolo roku 2040 tvrdo zbankrotuje. Toto nie je strašenie, toto sú fakty. Jedinou šancou je, že dovtedy výrobné technológie by mohli pokročiť tak dopredu, že by bolo možné "zdaniť výrobných robotov", čím by štát mohol financovať dôchodkový systém bez spoliehania sa na odvody alebo požičiavaním si peňazí od bánk. Ale o tom sa len hovorí a bankrot sa blíži, ten nepočká.

zeldia
9. apr 2024

@sevrin na mladých ktorí odídu sa dá vykašľať. Zaujimave je keď odídu firmy ktoré tu platili dane do CR a platia dane tam.

ibatanecnica
9. apr 2024

@zeldia no ale kto môže za situáciu, že tu máme kvantum zahraničných firiem pri ktorých sa človek pomaly trasie, len aby neodišli. Kto začal rúcať našu ekonomiku, firmy? A teraz sme odkázaný na to, aby sem prišlo čo najviac investorov

eva8
9. apr 2024

@ibatanecnica nepoculi sme, necitali original. Len reprodukciu Fica. Co ked to bola nejaka glosa, nejaky fejton, alebo nieco podobne? Urcite to nebolo z vedeckeho clanku

jednoduchomaria89
9. apr 2024

@sevrin to nikoho nezaujima , tomu ver , Hlavne, ze nevyhrali “liberalne slniecka , Bratislavska kaviaren, vojnovy stvac “ atd . Vsetky tie schvalene zakony su aj pre tych pravych slovanov , aj pravemu slovanovi ukradol buduci dochodok , aj praveho slovana sa dotknu znizene tresty za kradeze, korupciu, znásilnenie , ani pravy Slovan nebude mať modernú nemocnicu

carolynka
9. apr 2024

@ibatanecnica on je premier krajiny! Bez ohladu na to, ci s nim suhlasis, ma mat uroven a nie sa vyjadrovat ako v polovnickej chate po troch borovickach. A uz vobec sa nema odbavovat na takomto clanku. Zo vsetkych clankov dennikaN si vybral tento, presne aby ziskal taku odozvu aku si tu dala ty. Vyhral volby, ma vsetko a stale tu viri prach nenavisti. Ten clovek nebude nikdy stastny a s nicim spokojny.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zeldia
9. apr 2024

@ibatanecnica nie nie hlupa lúza tak som to nemyslela. Dôležité je či stat ma inteligenciu teda ľudí ktorí niečo vytvoria rozbehnú zarobia a dajú do štátu podiel vo forme dani.
Nie zahraniční investori ktorý zamestnajú chamrad a odvedú dane v inom štáte a tu zaplatia iba dane za chamrad. To je ale zložité toto nema zmysel rozobrať😉 netráp si hlavičku toto nie je pre teba😉

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zeldia
9. apr 2024

@miriam11 dôkaz o com? Dám dám dôkaz len bud konkrétna.

moonlight1210
9. apr 2024

Nie, jeho volici nebudu urazeni, ani nebudu riesit, ze tak hovori.
Podla nich hovori o “tych druhych”, tak su spokojni a este ich to tesi.

monikkatt
9. apr 2024

A zas chrlici zloby a zla sa tu ukazuju..🤮

zeldia
9. apr 2024

Chamrad: lúza ktorá nechápe súvislosti ale cita nadpisy v zem a vek pozera tv Slovan a podobne skvosty z ktorych si vytrhne blud a vykrikuje to na verejnosti. Chamrad vie citat ale je neuveriteľne hlupa aby text pochopila. A čo bežnej populácii vadi veľmi je že chamrad nedrží papuľu.

ibatanecnica
9. apr 2024

@zeldia no hlavne že ty chápeš

zeldia
9. apr 2024

@ibatanecnica však, ved niekto musí byt na druhej strane vyvažovať debilov.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
jednoduchomaria89
9. apr 2024

@jednoduchomaria89 a to je len začiatok , k moci sa dostali 30.9. 2023 a koľko “pokoja, dobra a kvalitných zákonov “ prišlo , nech mi niekto vysvetlí , že prečo bolo prvou prioritou vlády znižovanie trestov ? A zvyšovanie platov ? Na to bol aký dôvod ? “Chvalabohu” za vojnu , na čom by staval kampaň prezident mieru , pokoja a svatoplukovych prutov” migranti už nie sú - sútaj poriešil , lgbti už vybavené

miriam11
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
9. apr 2024

@ibatanecnica “no ale kto môže za situáciu, že tu máme kvantum zahraničných firiem pri ktorých sa človek pomaly trasie, len aby neodišli. Kto začal rúcať našu ekonomiku, firmy? A teraz sme odkázaný na to, aby sem prišlo čo najviac investorov.”

Zas ber to pozitivne, ak ti investori odtialto dobrovlne radi odidu, ostane nam priestor konecne budovat iba nasu ekonomiku. Od nuly, iba pre nas.

Sice to bude obdobie riadne utiahnutych opaskov, ako ani za Dzurindu nebolo (ak si dobre pamatam, tak to bolo jedno z hesiel za jeho vlady - uskromnit sa, aby sme mohli zase zacat budovat), ale nie je to to, co volici Smeru chcu?
Prec z eu, prec z nato, poradime si sami?