Videli ste kontroverznú reakciu premiéra po voľbách?
Vraj, či nám už všetkým drbe, keď máme úzkosť po voľbách. To niekomu príde v poriadku takéto vyjadrovanie? Predpokladám, že tých, čo pobúril Korčokov povolebný prejav, to vôbec netrápi. Dvojitý meter
@zeldia pre debila každý debil
@moonlight1210 nechcem písať nazov firmy lebo lúza spustí svoje ďalšie bludy ale firmy ktoré budovali našu ekonomiku od nuly sú od januára 2024 zapísané v CR.
@ibatanecnica tak tak😉 a povedal to potvrdený debil FG? Tak potom to tak je.
@moonlight1210 nie neporadíme si, aspoň nie v momentálnej situácii. Tu nie je nič. A preto by sa malo s tým začať niečo robiť skôr, než príde k tej situácii, že investori odídu a tu bude jedna hladová dolina.
@moonlight1210 nie som ekonóm , ale mylsim si , keby tu neboli zahraničné firmy / kapitál , asi by sme doslova pokapali , sme mini trh , slabá kúpna sila , nulová digitalizácia , komplikovane zákony . Len to omieľanie pestovania a výroby vlastných potravín , kto to vlastne bude robiť ? Každé druhé decko chce byt influencer , manažér , IT ckar (logicky ) a aj keby boli vyššie platy ľudia to nebudú robiť - nikto nebude stavať o 5 a orať polia alebo dojit kravy
@zeldia vidno, že si nepochopila môj príspevok. To ma iba utvrdilo v tom, do akej kategorie patríš
@jednoduchomaria89 ešte teoreticky máme ako taký cestovný ruch , tuším pár percent HDP, nemáme more a väčšina turistov príde na 1 deň do BA alebo na víkend do tatier - predražene služby , rozpadnuté pamiatky, cesty nič . Nevadí už máme ministerstvo jupiiii (ďalši super krok )
@matkamirko presne tak, medzi mojimi známymi je istá sorta ľudí, ktorá volila smerákov a len z jedného dôvodu - vyhovuje im to kvôli práci v štátnej správe.
@123hombre Ospravedlňujem sa, nielen dedinská chamraď, ale aj mestská chamraď ho volila. Skrátka chamraď ako taká. Svoloč, čvarga, chátra, verbež, holota, vágus, chrapač, háveď, zberba, bagáž.
@ibatanecnica ta kategória do ktorej patrím je fajn. Ak by si chcela do nej pariť tiež nepíš “že tu nic nieje” boli tu aj firmy ktoré boli svetovej úrovne ale asi teraz už nebudú. Prajem im všetkým aby to neako ustali, robosi budú, inteligencia nie.
@sevrin
@matkamirko
asi máte pravdu ale žeby 1,5mil bolo na výplatnej listine? No uvidíme čo bude so štátnou správou prvé sa vraj idú rušiť pracovne miesta okolo ochrany prírody.
@ibatanecnica
@jednoduchomaria89
O tom s tou ironiou hovorim.
My sme nasmerovani na zapadniarsky zivotny standard. K nemu vzhliadame. A hnevame sa, ak ho tu poriadne nemame. (i ked, stale sa mame velmi dobre.)
A zaroven zapad povazujeme za zlo, ktoreho sa treba zbavit.
My nie sme pripraveni na to, co by tu bolo. A niektori ludia si to neuvedomuju.
Čo ľudia chceli, to majú.
@moonlight1210 to je to, že nič nie je iba čierne alebo biele. Všetko prináša so sebou pozitíva aj negatíva.
@matkamirko ja nepíšem o takých ľuďoch, píšem o obyčajných inteligentných slušných ľuďoch. Tie % mu ti čo ich spomínaš nespravia
@matkamirko ale to je predsa počas každej vlády. Každý volí toho, z koho si myslí, že niečo bude mať, že mu bude lepšie.
6.4. Sme odovzdali tento stat mafii , už ich nič nezastaví , možno o chvíľu nebudeme môcť vyjadriť svoj názor , rozkrádanie ruka s rukou so žiadnymi investíciami budú pokračovať , nie je na obzore žiadna reforma (ani si nespomínam na nič prevratné od hlasosmeru) , len rozdávanie a kupovanie si kadekoho bez uváženia , strašenie , nadavanie , vražda novinára absolútne neprebudila túto spoločnosť a je nás dosť , ale stále veľmi malo na zmenu , som zvedavá kto dostane prvú amnestiu či mamička a s dieťatkom ako hovoril PP alebo nejaký kamoš
@123hombre presne o tom som písala o tej ubohosti, ako sa vyjadrujú....
Ked citam, prekopirujem aj sem svoj prispevok z inej temy:
Viete, co je zaujimave? Ze to "cervene Slovensko" sa stahuje do "zelenej Bratislavy" za pracovnymi prilezitostami, lepsim zivotom. Preco? Kto to vytvoril? Ti, co maju rozhlad, Bratislava bola vzdy blizsie k zapadu (aj pocas tvrdeho secializmu sa tam dali chytit rakuske stanice) A v Bratislave vysoko vyhral Korcok. O com to svedci?
Cervene Slovensko vs. zelena Bratislava a klobuk dole pred par dalsimi zelenymi oblastami.
V Banskej Bystrici vyhral vysoko Pellegrini. Nie je to rodisko Kotlebovcov? (snp upada do zabudnutia aj ked ho PP vytiahol ako tromf)

@miriam11 jaj to🙂 mame už odsúdeného objednávateľa vraždy dvoch mladých ľudí?
Neboj sa o mňa nie som nervózna len sa mi paci že dostávaš za toto tu prachy tak ti chcem prispieť ale dúfam že odvedieš z toho dane😉