icon

Videli ste kontroverznú reakciu premiéra po voľbách?

8. apr 2024

Vraj, či nám už všetkým drbe, keď máme úzkosť po voľbách. To niekomu príde v poriadku takéto vyjadrovanie? Predpokladám, že tých, čo pobúril Korčokov povolebný prejav, to vôbec netrápi. Dvojitý meter

Strana
z5
simca06022011
9. apr 2024

@matkamirko klaniam sa, lepsie by som to nenapisala.

eva8
9. apr 2024

@matkamirko plus, tym, co sa nadru este F. vezme

eva8
9. apr 2024

Toto sa mi objavilo:

Po prezidentských voľbách prichádza realita. Už aj premiér Fico pripúšťa zvyšovanie daní (ekonomický výber)
https://www.aktuality.sk/clanok/w7rGQjA/po-prez...
Nuz, uvidime, co bude, pretoze zvysovanie dani nebolo v plane. Komu, resp. ake dane zvysia. . A ti, ktori sa vypracovali od nuly (nadreli), sa budu vyrovnavat susedovi. Akoze ja som za: "Kazdy podla svojich schopnosti a kazdemu podla svojich potrieb", ale my sme daleko od spolocnosti, kde by to mohlo fungovat. V socializme to bolo splnane umelo - ozobracovanim. A teraz si zavidime aj chorobu...

V plane bolo znizovanie cien potravin, ktore vyriesili zvysenim cien sladenych napojov.

zeldia
9. apr 2024

@eva8 aj KE a PO volili Korcoka cca 60% hlasov.
KE parlamentné volby účasť nad 60% PS nad 23%.
To len aby sa nezabudlo na dedinskú luzu.

pandorra
9. apr 2024

@jaroe citanie s porozumenim a v akom kontexte to povedala Vam asi nic nehovori…

jaroe
9. apr 2024

@pandorra bola tu požiadavka na link, kde bola reč o tliachani tak som jeden našla a prilepila. Nic viac, nič
menej. Moja prezidentka to nikdy nebola, nemám dôvod ju tu obhajovať.

pandorra
9. apr 2024

@jaroe lenže ona nam nenadavala, ale povedala, ze sa tliacha o covide a nerobi sa, co sa ma a to je trosku rozdiel.

zeldia
9. apr 2024

@pandorra to nema zmysel vysvetľovať, ak nepochopí na prvú tak to treba nechať tak.

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
eva8
11. apr 2024

Psychológ zareagoval na tvrdé slová Roberta Fica. Jeho vulgárny slovník prispieva k stigmatizácii duševných ťažkostí, vyhlásil.
Slová Roberta Fica podľa jeho názoru prispievajú k stigmatizácii duševných ťažkostí a môžu ľudí odradiť od vyhľadávania odborníka.
https://news.refresher.sk/157630-Psycholog-zare...

Moj koment.
P. Fico, pytate sa "Co nam drbe?"
Moja odpoved: " Ano, drbe Vam, pretoze premier sa takto nevyjadruje."
A nie je to urazka verejneho cinitela, len odpoved na otazku

Strana
z5