icon

Videli ste UFO?

28. sep 2023

Ako vyzeralo? Ja ano a som z toho dost v soku

autor
29. sep 2023

@ankare pravda

ankare
29. sep 2023

@tenerifka wau, zaujímavé

kvetinka75
29. sep 2023

@ankare súhlasím, nie všetko je určené každému. A niekto je radšej ticho a to kvôli takýmto reakciám. Ak človek chce v niečom napredovať, dozvedieť sa, to je jedno v akej veci, oblasti, treba komunikovať s ľuďmi, ktorí sa tým tiež zaoberajú. Vysvetlia, posunú ťa vpred. Inak sa dočkáš iba výsmechu. Pred nedávnom tu bola diskusia ohľadne vegetariánstva. Tiež tam odznelo všeličo zo strany tých čo mäso jedia a aj veľa vecí - blbostí, kvôli ich nevedomosti. Na čo s takými ľudmi komunikovať? Nikam ťa neposunú

autor
29. sep 2023

@tenerifka dakujem. Zacala som sa pytat aj znamych a zopar ich tiez videlo nieco, co nevedeli identifiktovat. Opakujem zvysku. Nebavíme sa tu o zelenych muzickoch.

macatt
29. sep 2023

@ankare vieš čo, je to zvláštne, ale na kamere to nebliká a aj to svetlo je iné ako ho v skutočnosti vidím ja..

tenerifka
29. sep 2023

@macatt asi satelit

kvetinka75
29. sep 2023

@macatt ja som minule chcela odfotiť mesiac. Bol krásne osvetlený, okolo krásna scenéria, farby, a vieš čo? Fotka - čierna obloha a obyčajný mesiac -kruh. žiadna scenéria okolo.
Nedá sa všetko odfotiť. Alebo možno len tými našimi mobilmi nie.

h2
29. sep 2023

Ja sa ale z teba nesmejem, veď sama píšem, že verím v existenciu mimozemských civilizácií. Ale neverím, že by sa sem vedeli dostať bez toho, aby o nich nikto nevedel. A jasné, že nie na Markíze v TV novinách. Ale v celosvetových médiách. Veď ani väčší šuter sa k Zemi nemôže priblížiť, aby o ňom tisíce ľudí, skúmajúcich nočnú oblohu (veľmi všeobecne povedané) nevedeli.

macatt
29. sep 2023

@tenerifka áno, hocičo to môže byť, najprv ma to znervózňovalo, teraz idem pozrieť či to tam je, zakývam a neriešim😀 ale bola by som radšej keby to už ,,za mnou,, nechodilo, lebo napr moja kamoška to nevidela vôbec, ale ona zle vidí do diaľky,.

kvetinka75
29. sep 2023

@h2 ale veď už koľko článkov o tom bolo, dokumentov natočených. Kto chce, informácie k tomu si náje

h2
29. sep 2023

@kvetinka75 No v podstate, keď to berieme doslovne, že UFO je neidentifikovaný lietajúci objekt, tak potom to môže byť naozaj hocičo. 🪲🦟🐦✈️🚁🪁🎈🚀🛰️

macatt
29. sep 2023

@kvetinka75 áno, ja napr vôbec neviem ani očami odhadnúť či je blízko a či ďaleko, je to zvláštne v takom tieni a teda aj v tme.. som z toho jeleň

lillien123
29. sep 2023

@h2 ludia ani z ďaleka nevedia čo všetko sa dá utajit...ono je to ťažké vysvetľovať ludom ktorý neveria...skús dať na FB reálnu fotku niečoho nadprirodzeného...zmaže sa to po paar minút a keby si to aj niekto všimne a začne to riešiť označili by to ako mýtus..

kvetinka75
29. sep 2023

@lillien123 nedáš fotku, nemáš dôkaz, dáš fotku - fotomontáž

lillien123
29. sep 2023

@kvetinka75 presne ako si to napísala..

bloger
29. sep 2023

@h2 Nie nemôže to byť hocičo. Má to jasne definovaný tvar. Však obrázky existujú ako to bolo zachytené. To neidentifikovaný je v inom význame.

lillien123
29. sep 2023

@h2 chcela som sem pridať fotku bohužiaľ nejde mi to .. kto vie prečo... napíš si do google ufo .. ukáže ti milión lietajúcich tanierov aj fotoshop to je jasné... ale už niekolko rokov sa ukazuje ufo ako lietajuci tanier.. prečo? Z niakade musí prúdiť informácia že niečo také bolo a je .. dinosaury tiež niesu ale vieme že boli (pozostatky kosti) tak isto je milion stranok reálnych kde tie pozostatky s tanierou ukazujú.. lenže my ľudia čo nevidíme na vlastné oči tomu neveríme čo je aj normálny ľudský put.. snažíme si to všetko niakym spôsobom vysvetlit tak aby to bolo reálne..

h2
29. sep 2023

@lillien123 Ja nechápem, prečo mi to píšeš? Myslíš, že som nikdy nevidela "lietajúci tanier"? Koľkokrát mám ešte napísať, že ja v mimozemšťanov verím? Len neverím, že autorka videla niečo, čo bolo obrovské cez celú oblohu, bolo to pomerne nízko a svietilo to a NIKTO iný to nevidel, nevyfotil, nenatočil. O jedenástej v noci, čo vôbec nie je nejako neskoro. Nikde nikto, len ona a UFO. Obrovské ! A potom čo? Zmizlo? Odletelo?

lillien123
29. sep 2023

@h2 ako vidím úplne zbytočne vysvetlujem.. dobre teda tak nič nevidela spokojna ? Utvrď sa v tom

somktorasom
29. sep 2023

Môžeš mi napísať súkromnú správu, prosím? 🙂

kvetinka75
29. sep 2023

@h2 veľa ľudí pozerá väčšinou do mobilov, TV, PC a nie na oblohu. Ja som tiež videla veci, ktoré iní nevideli. aspoň teda neviem o nikom. A možno aj videl ale on nevie o mne a okolie ho má za blázna, tak je radšej ticho. Ja napr. nefotím vôbec. Aj 15 min. niekedy na niečo pozerám a ani mi len nenapadne odfotiť to. Fotky z dovolenky ani nemám. Takže toľko k foteniu.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
kika147
29. sep 2023

@yelena159 nebol s nimi aj taký veľký blonďák s kladivom? Totiž stratila som muža a asi ho vzali oni🤦🏾‍♀️

yelena159
29. sep 2023

@kika147 Áno bol. Taký fešný vysoký svalnáč s dlhými vlasmi. To bol tvoj muž?? Šťastná žena.

natuliatko777
29. sep 2023

Ja to poviem len to ze len hlupak neveri tomu ze nieco ako ufo neexistuje a ze v celom vesmire sme len my ludia .. takze ja ti verim a ostatne komentare neries .. v Amerike oblast 51 skryvaju lode a je o tom vela dokumentov

kika147
29. sep 2023

@yelena159 áno áno to je on ❤️ tak už čakať kým si prídu aj po mňa 🙈

puertorico
29. sep 2023

Keď som bola mala , tiež som videla kúsok od nášho domu , nad cudzím domom taký ako keby “tanier” , vznášala sa ponad ten dom , bol biely , v strede čierny pas s veľkými okrúhlymi svetlami ktoré blikali dookola . Chvíľu sa len tak vznášal a potom brutálnou rýchlosťou vyletel hore . Bol veľký asi ako maly dom . Podotýkam , že som bola mala , nemali sme mobil , ale povedali sme si so sestrou že ak by sme mali funkčný fotak tak by sme ho určite stihli odfotiť . Podľa mna existuje viac druhov životov. Myslieť si že sme jediní živí v celom vesmíre , je podľa mna blbosť .

h2
29. sep 2023

@kika147 Vysoký dlhovlasý fešný svalnatý blonďák s kladivom? Tvoj muž je Thor? 😃

kika147
29. sep 2023

@h2 oo Áno 🥰🤭

stanulienkat
29. sep 2023

A ten UFO je teraz s tebou v miestnosti???🙄🤔