icon

Vidí vaše dieťa duchov?

jana120
25. júl 2022

Dobrý večer chcem sa opýtať ci sa niektoo stretol stým ze ich dieťa vidí duchou môj ma 3 roky a večer sa my budí s veľkým krikom a plačom rozpráva sa aj zo sna a keď vstane tak potom rozpráva také veci co sme nepočuli ešte boli sme pri veštici a povedala nam ze vraj je výnimočný a ma dar ze vidí a počuje ich tak neviem teraz ci môže to tak byt alebo nie

Strana
z2
slnecnica321
27. júl 2022

@pauli_18082010 zaujímavé... veriť v zlo a neveriť v dobro.....

majka176
27. júl 2022

Môže vidieť aj vnímať duchov, mnohé deti ich vnímajú, dokonca aj môj manžel také veci vníma a máme aj známych čo majú skúsenosti s duchmi. Manžel mi aj ukazoval fotky, na ktorých je duch zachytený, až ma striaslo ...
Dávam len taký tip, duchovia sa dajú zachytiť aj foťákom či kamerou v tme, ak chcete mať dôkaz či je tam nejaký duch, skúste pozrieť cez kameru.

maria1678
27. júl 2022

@slnecnica321 sú oveľa horšie veci ako neželaní návštevníci, to mi ver

3petka
27. júl 2022

@jana120 Moj syn do cca 1,5 roka mával vždy večer do jedného rohu v dome, usmieval sa naň. Ale podľa mňa má nočný des a sny...

ollynka
Autor odpoveď zmazal
pauli_18082010
Autor odpoveď zmazal
pauli_18082010
29. júl 2022

@slnecnica321 na Boha není žiadny dôkaz a satana som si zažila na vlastnú kožu

pauli_18082010
Autor odpoveď zmazal
pauli_18082010
29. júl 2022

@maria1678 zle som povedala že na Boha neverím ja naň ani neverím ani verím tak je to povedané správne

mikadooo
29. júl 2022

@jana120 ja som videla duchov ako malá, ale myslím si, že to boli len živé sny. Hrozne som sa bála, bála som sa aj zaspať, trvalo to do nástupu puberty, preto si to pamätám. Aj sa mi niečo snívalo a vstala som a išla som po byte, jednoducho niečo, čo sa v sne stalo, na základe toho som vstala a šla niekam (len po byte, von som nechodila). Nevedela som oddeliť, že toto je len sen a toto je realita.

puffsi
19. sep 2022

Môj syn 2 roky pred dvoma dňami videl “uja” s dlhými nohami na stene .. Dosť ma to desí, tak sme zavolali pani ktorá duchov dala preč, na menšom synovi (7m) jeden bol, tak všetko dala preč
Mám obrovský strach večer spať s maličkým oddelene v izbe a celkovo večer sa pohybovať po byte .. Pred tým som bežne upratovala do noci a všetci spali teraz musí priateľ čakať kým všetko dokončím aby som mohla ísť spať
Mám obrovský strach a dnes ukázal na zrkadlo že tam má ujo dvere .. Akože ja verím na také veci ale mám z toho hrozný strach a najradšej by som sa odsťahovala
Máte nejaké rady ako ten strach dať preč alebo aby to prestal hovoriť ??

jana120
autor
29. jan 2023

@puffsi treba skúsiť mu dohovoriť ze také neexistuje alebo nech vám povie aký ujo ukážte mu staré fotky ci náhodou niekto s vašej rodiny nechce od neho niečo nám veštica povedala ze nás má výnimočný dar ze vraj vidí a počuje aj cíti keď niekto zomre a chcú sním komunikovať lebo vedia ze ich počuje treba len sním rozprávať nech vám presne povie kto to je aby ste vedeli povedať tej žene co vyháňa duchov ona vám pomôže keď bude vedieť niečo o tom kto tam je

zenaakoja
25. júl 2024

@puffsi dajte preč zrkadlo.

Strana
z2