icon

Vidím čierne postavy

valerka365
15. mar 2021

Dobry den ja vobec modreho konika nepouzivam ale poslednu dobu mam mensie problemy tak som sa rozhodla sa o to s vami podelit. Tento problem trva uz cca pol roka a teraz sa mi to vracia. Vidim cierne postavy ano viem ze to znie asi sialene ale je to pravda. Prvy krat som to videla ked som isla do skoly. Pozrela som sa nabok a daleko odo mna kracal cely cierny muz s klobukom na hlave a rukami ako keby vo vreckach. Bol tam zo mnou do vtedy kym som nevosla do skoly. Nevidela som mu velmi do tvare. Dalej som tuto postavu videla v skole. Stale ked som sa pozrela cez okno stale som ho tam videla ako stoji prilepeny o sklo a pozera na mna. Ta postava sa zrazu zmenila na zenu a v sekunde zmizla. Potom po nejakej dobe ked bola prestavka som sa zase pozrela s okna a videla som ako po chodbe prebehol maly chlapec a v polovici zmizol. Viem na sto percent ze to nebol normalny clovek lebo normalny clovek sa neobjavi len tak a nezmizne len tak uprostred chodby. Potom som tieto postavy dlho nevidela objavili sa zase asi minuly mesiac. Tieto postavy sa premiestnili ku mne domov. Kutikom oka ich stale vidim. Minule si len tak idem po chodbe a zrazu si vsimnem ciernej postavy ktora vykukuje spoza rohu. Potom sa mi stava ze ked sa v noci zobudim a pozriem sa na jednu zo stien do rohu vidim ako tam nieco akokeby sedi. Nieje to clovek ani postava je to akokeby hmota ktora stale meni tvar. No a naposledy som ju videla vcera. Kupala som sa a zrazu sa nadomnou zjavila cierna vysoka postava. Neviem co mam robit a je mi to definitivne neprijemne. taktiez tuto postavu vidim v zrkadlach dezorientovanu. A dvoraznujem nevidim tieto postavy ked spim alebo vo snoch vidim ich normalne aj za bieleho dna. Ak ma niekto podobne skusenosti alebo mi o tom vie povedat viac nech sa prosim ozve. 🙏

Strana
z2
kvietocek203
4. jan 2022

Nik iny okrem knaza ti nepomoze....a na tvojom mieste by som ho vyhladala cim skor lebo kym len ich vidis,to je ten najmensi problem moze to byt omnoho horsie

liusa82
4. jan 2022

@luci310 no napriklad regresom ked sa ide do života medzi životmi.Nemyslim si že tolko ludi na svete čo to podstupilo by si vymýšlalo.Kto je vnimavejši tak to proste cíti aj bez dôkazov

mamanaplnyuvazok
21. máj 2022

@liusa82 kamaratka ma podobne zážitky.Bola za exorcistom a poradil jej,nech si to nevšíma.Vám radím ist na sv.spoved a modlit sa sv.ruženec.Ak neviete na gogli je.Poslem vam link.

petoraj
Autor odpoveď zmazal
petoraj
23. jún 2022

@valerka365 Nie si jediná... viem o čom vravíš... stáva sa mi to a dokonca to videli aj ľudia keď ma to hľadalo ps... viem pravdepodobne čo to je a není to duch a není to ani nič mŕtve ... zväčša to príde ako neškodna vec inokedy nasrata" už sa ta to dotklo??? už v 2sv. Nemci sa zaoberali tým, je veľa miest kde úradovali Nemci počas vojny také známe sú jaskyne kde je takzvaná brána do inej dimenzie" a práve tieto miesta Nemci natreli špeciálnym náterom ktorí svieti v tme... zaoberali sa tým aj vedci a sami to nevedia vysvetliť... viem znie to šialené. Každopádne dopatral som sa k tomu pomoci internetu tak z nikým sa nejdem hádať, sám som skeptik a neverím na také veci ale viem čo som zažil a ps nemusíte prosím vás odpisovať vaše komentáre ma nezaujímajú kto nezažil nepochopí sám by som si myslel o tom človeku že je to blázon a viem že moja teória je len teória z internetu a držím sa len toho čo som videl takže neviem o tom nič ale s toho čo som videl to není duch a ani paranoja...

eva112014
23. jún 2022

@petoraj Vieš čo je zaujímavé? Že autorka píše, že tie postavy dlho nevidela a teraz ich vidí opäť. Prečo? Čo to znova spôsobilo, že sa zas objavili? Keď je to napr. tak ako píšu vyššie tak určite by toto trvalo stále. Nie, že z času na čas.
A u teba sa to skončilo? Či ako si “dopadol” s týmto zážitkom?

ester102
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2