Vidím rovnaký čas
Ahojte mamicky. Zaujimal by ma Vas nazor. Zacalo to vsetko zaciatkom roka. Zacala som vidat rovnaky cas. Tjst. 11:11 17:17 10:10 na druht den zase ine ale stale rovnake. Ide o to ze vsetko to zacalo ked moj dedko zomieral a aj po smrti. Bola som na neho velmi naviazana a nestihli sme si dat zbohom a ani sa uz objat. A zial ani na pohreb sa mi nedalo ist pre velku dialku a male babatka moje. Myslite si ze to ma nejaku spojitost? Chce mi nieco povedat co nestihol? Dakujem
Nie.ja mám ten cas 11:11 už fakt dlho🙂 každý deň to vidím,ale neriešim to,na tieto veci neverím;) ale nakazila som tým aj kolegune🙂
Ja mam 90% dni 21.10 - moje narodky😉
Som rada že niesom sama.( Už som si pripadala divne) ja asi 4 roky či sa pozriem na hodiny stále je tam čas 11:05 ale fakt. Skoro každý deň a nerobím to naschvál fakt. Proste sa len tak pozriem a bum 11:05. Podla mňa to musí niečo znamenať. ( Ja som sa narodila 11.5. 1987 a tam je tá 11 a 5 ) som rada f
že niesom v Tom sama
@moni73 a ja 11:05 a to mám dátum narodenia 11.5
@mamulik10 okrem tohto času sa mi občas snívajú aj duše ľudí čo som ich poznala . Vždy keď prídu mi chcu niečo povedať. Sú to také zvláštne sny . Mávam to odmaleho dieťaťa. Ale ten čas .... Stále si neviem vysvetlit
@spachtosko5 ani ja a to som uz googlila. A pregooglila. :D aj mas nejaky zazitok alebo len sny?
Ano ja to mam tiez uz dlhooo. Niekolko krat denne si to vsimnem 🙂 nemyslim ze to ma nejaky vyznam 🙂
@mamulik10 len sny ale mama moja má aj skutočnú skúsenosti. Tie sny sú niečo také ako keby prisli za mnou a niečo mi povedia že mám spraviť. Keď sa mi to sníva tak to je úplne niečo iné ako normálne sny
@spachtosko5 zaujimave velmi. Este som nepocula nieco take. Asi si si zvykla uz vsak
@mamulik10 ahoj, podobne.Casto natrafím na 12:43.Dcérka sa narodila štvrtok v novembri o 12:43, svokor zomrel štvrtok týždeň pred ňou 12:45.Akurat v tom case muz vliezol do výťahu a buchlo mu svetlo nad hlavou,co sa tam 30r nestalo.Muz sa narodil 12:40.V novembri som otehotnela so synom.V novembri som už 3x nastupovala do novej práce.Exmanz.narodeny november.Mama a sestra tiez november.Muzova babka narodeniny v rovnaký deň ako ja.A cisla-u rodičov kde som vyrastla číslo bytu 28,6.poschodie.Moj prvý podnájom byt c.28,6.posch.Druhy podnajom c.28.A neuveríš,exmanžel si kúpil byt c.28.A kupoval zas v novembri.Niekedy si myslím,že mi šibe.
@mamulik10 hej hej uz to beriem v pohode. Akurát mi je to veľmi ľúto . :( Aj koleginka bývalá čo sa zabila pri buracke ( chalan do nej napáral ) tak to bolo pre mňa tazke :(
@mamulik10 anjelske.eu
@kristinatina86 este jedna otazka. Ked vidim cas 11:11 tak mam pozriet cislo 1 alebo 11?
my mame zase cisslo 13 ktore s nami ide 🙂 manzel aj syn maju meniny 13teho svatba bola 1.3 co sme si uvedomili spatne...starsi syn sa narodil 13teho manzel bol 13 v tirdnej knihe na skle a v 13tej rote ako vojak 🙂
ja mam obsedantno kompulzivnu poruchu.. a v puberte som casto vidala rovnaky cas, ale aj rovnake cisla - na autach, telefonnych cislach atd.. proste kam som sa pozrela stale rovnake cisla.. 44.. vsade sama 44, bola som z toho chora vsade som to sledovala.. myslela som si, ze to nieco znamena.. potom mi zomrela necakane mama 4.7.2004, cas smrti o 4tej.. ale napriek tomu si myslim, ze som si to zacala aj vsugerovavat, proste tak som sa sustredila na 44 az sa naozaj vsade objavovala.. aj teraz ked niekedy vidim 44 tak ma premkne zly pocit ci ma.caka nieco zle.. ale uz nedovolim svojim myslienkam rozvyjat sa, lebo fakt ma nebavi stale s nimi bojovat.. aj ked bojujem s nimi stale, cisla si k tomu uz nepridavam..
dam priklad - kupili sme si auto renault espace minuly rok.. kym sme ho nemali ani som nemala tusenie ze take existuje a teraz? odkedy ho mame, vidam ho na kazdom kroku.. nemyslim, ze ludia.po nas zacali opakovat, ale tym, ze som si ho jednoducho zacala vsimat..
je na tebe ci rovnakemu casu budes prikladat dolezitost, alebo.ho proste prestanes riesit..
Dievcata, skuste pozriet sem https://cestaduse.wordpress.com/2013/04/16/vyzn.... 😊
@spachtosko5 ano sny urobia vela ja som podla toho vedela ze moja babka umrie do tyzdna a aj umrela. Bohuzial. Niekedy to nieje len na osoh ale prinasa to aj takze zistenia 🙁 ja osobne som velmi citliva na sny.
@dadus_ka toto sa snivalo aj mne o muzovej prababke. Konkretne o zube a na druhy den nam povedali ze zomrela v noci. Potom som mala este jeden sen a bol to o manzelovej sestre. Snivalo sa mi ze bola u nas v spalni vesala ich spolocne fotky sadla si na manzelsku postel a povedala dnes tu spim ja travim malo casu spolu. Muz premyslal co by to mohlo znamenat a zasvietila kontrolka ze jeho sestra ma na druhy den sviatok ze keby som nepovedala on by zabudol
Presne ako pise @jana_eyre.
Ked ostane zena tehotná, tiez zrazu vidí vsade tehulky, kociky atd a začne sa na to upriamovať. Normalny “ne”tehotný taketo myšlienky nema, resp.vidi tehulku ci kočík ci rodinku, ale nepozastavil sa. Takze je to len čistá “vsugeracia” myšlienok.
Rovnako ako aj s tými číslami 👍🏻
Ziadne duchovno. Skor so tym vazne mozete rozvinúť nejake ochorenie (obsedantno-komp.poruchu a pod.) Tak pozor na to
Mamulik aj mne sa to stáva odkedy som ochorela to je už vyše roka sa pozriem na hodiny a tam je 10.07 a práve v ten deň som sa narodila a nič nie je náhoda, pozri sa na internete anjelské čísla a tam uvidíš čo ti chcú anjeli odkázať, všetko má svoj význam a všetko je tak ako má byť 🙂
@mamulik10 ano sen ti presne nepovie co sa stane ale význam sna ano. Mne sa tyzden snívalo ze mi vypadavaju zuby a byvala som 400km od rodicov. Pisala som mamke mail ze nieco sa stane zle ze to citim a mamka ma len ukludovala ze vsetko je vpoho a ze su zdraví no o 2 dni mi napisala ze babka je v nemocnici uz som vedela ze umrie. a tyzden na to umrela :(
@veriine suhlasim...je to vsugerovane- vsetko v hlave...na zaciatku to bola nahoda a postupom som kukala na hodiny ci nahodou neni...teraz sa mi to stane tiez niekolko x denne ked pozriem namatkovo- cisto zhoda nahod

Uprimnu sustrast. Aj ja to casto vidam 14:41, 01:23.. Ked si to clovek zacne vsimat je to vysoka pravdepodobnost.