icon

Vidím rovnaký čas

mamulik10
30. mar 2018

Ahojte mamicky. Zaujimal by ma Vas nazor. Zacalo to vsetko zaciatkom roka. Zacala som vidat rovnaky cas. Tjst. 11:11 17:17 10:10 na druht den zase ine ale stale rovnake. Ide o to ze vsetko to zacalo ked moj dedko zomieral a aj po smrti. Bola som na neho velmi naviazana a nestihli sme si dat zbohom a ani sa uz objat. A zial ani na pohreb sa mi nedalo ist pre velku dialku a male babatka moje. Myslite si ze to ma nejaku spojitost? Chce mi nieco povedat co nestihol? Dakujem

Strana
z2
janikovaanicka7
31. mar 2018

@maminuska @moni73 ja mam 20.10. a sestra 19.11. datum narodenia 🙂
@mamulik10 tiez casto vidim cas tak ako ty. Vraj to znanena, ze niekto n teba myslí. Co jena rom pravdy, netuším 🙂 A cisla si vsimam podvedome aj na SPZ-tkavh áut, tiez je to obcas trochu psycho 🙂

rybarybata
3. apr 2018

Ja mám svoj cas, 12:34

zemislava
4. apr 2018

@jana_eyre hovori sa, že keď Kolumbus plaval k Amerike tak Indiani na pevnine jeho lode nevideli, dokym jeden z Indianov si ich nevšimol a neupozornil aj ostatných a zrazu ich videli všetci

Ja som si napr nikdy nevšimala dopravne značky a keď som začala chodiť do autoškoly a naučila sa ich vyznam zrazu som ich videla všade, oni tam boli aj predtým ale som im nevenovala pozornosť

Ja som napr narodena 7.7. a mam pocit že všade vidim samé 7 a sprevadzaju ma po celý život, keby som bola narodená 4.4. asi by som si všimala 4

Ide o to, že na svete je mnoho vecí ale pokiaľ nevieme že existujú alebo nás k nim neviaže nejaký vzťah tak náš mozog ich ignoruje/odfiltruje aby nás stále nezaťažovalo množstvo podnetov

lkiferova
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2