Vie Boh, ako sa rozhodneme v živote?
Dobrý večer,
vie Boh ako sa rozhodneme? aj ked urobime zle rozhodnutie? Len tak sa zamyslam...
@moonlight1210 myslim ze s tebou nema vyznam viac stracat cas, lebo nechces pochopit tak jednoduchu vec, co dokaze uz aj moj 6 rocny syn.
Predstav si, ze podavas keno 10, vyberies 10 cisel. A predstav si, ze ja tie cisla zrebujem. Som pri tom a hned po zrebovani vidim, ze si vyhrala jackpot. No ty to este nevies, lebo nemas vysledky. Podla tvojej nelogiky to teda znamena, ze ja som ti dopredu urcil ake cisla vyberies, lebo viem o tebe nieco, co ty (este) nevies 🤣🤣🤣 taka vtipna si.
@thirstymonk ibaže Ty nevieš aké čísla vyzrebuješ. Nie v tom momente, kedy ona podáva keno. Boh vie, aké čísla padnú už vtedy keď ľudia podávajú stávky. Ale nevyberá čísla tak, aby niekto konkrétny vyhral.
@zltalienka presne tak,.lebo boh nezije v nasom casom, ale nad nim. Je to tazke pochopit, treba sa odosobnit
@thirstymonk prepáč ale toto 6 ročné dieťa nepochopí.....
@zltalienka to s tym nadcasom nie. Ale to, ze ziaden osud neexistuje pochopí. Kalvini... Oni veria "v osud".
@thirstymonk ty sa orientujes co ta naucili mozno rodicia, knazi, ale ak ma clovek aj mimozmyslove vnimanie zisti, ze ten osud je, co nevylucuje, ze existuje Boh
@tiezjedna to je len taka uvaha, samozrejme ma trapia ine veci, ja nie som z tych co cupitaju donkostola, lebo sa boja, ze skoncia v pekle, len som sa tak zamyslela, ci to sa rozhodneme, ak existuje Boh, vie, nic menej nic viac
Autorka, do kostola naozaj nemusis cupitat zo strachu z pekla. Ale velmi ti odporucat chodit tam z lasky. 🙂 Boh je osoba, je zivy a chce mat s tebou vztah. Je fakt rozdiel v Boha verit a Boha milovat.

Aj ja mam urcite schopnosti a viem, ze osud neexistuje. Napriklad neviem kto kedy zomrie. 🤣