Viete aké máte IQ?
Chcela by som sa podelit o moje skusenosti.Mne namerali IQ 125 ,cize v celku som spokojna,kedze priemerne IQ na Slovensku je okolo 95.
No mala som co napisat,zase si to niekto nespravne vysvetlil.
hm.......IQ ....................co je vlastne intelekt, inteligencia?......schopnost premyslat a robit efektivne, rychle zavery? Dobre pozorovanie? predstavivost? Logika?...atd atd.......IQ je studená, odtazita kategoria merania schopnosti cloveka. V tomto ponimani inteligentny clovek moze byt zvrhla zruda, ktora s neomylnou presnostou, premyslenou taktikou, ratajuc s premennymi a znalostou povahy cloveka vrazdi, zabíja alebo robí zlo v nejakej inej podobe. Ak je inteligentny clovek zly, tak jeho zlo je tym sofistikovanejsie, cim je inteligentnejsi. EQ je zaujimavejsi pojem. A ja hovorim este aj o XQ. pretoze clovek vysoko inteligentny a ktomu aj s vysokou mierou vyssich citov stale moze byt pre okolie neprijemny..........a práve XQ spolu s EQ a IQ robi z konkretneho cloveka bytost o ktorejhovoríme, že "je uzasna, dobra a je potesenim byt v jej spolocnosti".
Tolko laicky a v skratke, co si myslim o IQ. Meranie IQ v ramci zabavy alebo poloprefesionalmi je OK....nemam nic proti..ale vypovednu hodnotu to pre mna osobne nema a vobec ani samotne IQ....
😉
.a zakladatelku treba pochopit........... cosi niekde vyplnila, cosi odfajkla, prepocitala, doplnila, nakreslila...a vyslo jej 125 cohosi..... Je nadsena, a vo svojom entuziazme sa chce o svoju radost podelit. Normalna, priemerna ludska vlastnost. neurobila nic zle, kona v ramci svojich pocitov, moznosti a schopnosti. Je len paradox, ze latentne a nechtiac vyjadrila a odhalila svoj skutocny potencial. Ale fakt, je to uplne OK, nemusi sa hanbit, ani nic ine, je to v uplnom poriadku.
@sisaha
Bola som u jednej psychotronicky ,merala mi to pomocou kyvadla.Ale povedala ,ze na vysoku skolu to nestaci.Neviem ci ma pravdu,naozaj netusim.Hovorila mi ze poznala jednu zenu ,ktora mala tiez rovnake IQ a robila si vysoku.Ale nevedela si to v hlave spravne umiestnit,nerozumela tomu uplne ,mala v hlave chaos a nebola vo svojom obore upne dobra.Preto povedala ze az od 130 ,chape vysokoskolak veci spravne.
@anielinka dobre, teraz si to zaklincovala úplne... IQ sa nemeria u psychotroničky pomocou kyvadla, ale u psychológa pomocou špeciálnych testov... keby si mala IQ125 tak ti to na vysokú školu s prehľadom stačí, v dnešnej dobe kadejakých pavied ani nehovorím... IQ 130 je už vysoký nadpriemer... v skratke - pani psychotronička ťa obabrala ako malé decko, byť tebou idem si pýtať svoje peniaze späť...
a ako spomínala @awalancha3 - ani to najvyššie IQ nehovorí nič o kvalite človeka a jeho povahy...
ze pomocou kyvadla a u psychotronicky 😀 😀 😀 IQ sa meria aj v mense. Prepac, ale toto si uplne zabila
Zaplatila som 10 eur ale to som mala vtedy asi 19 rokov.Bolo to uz davno.
viem ake mam IQ - to len odpoved na tvoju otazku 😝 .
A ak merat, pekne u profesionalov. Meria sa viacero oblasti (logika, priestorove videnie atd, uz si presne nepamatam, bolo to 10 rokov dozadu). Vystupom su cisla za jednotlive oblasti + sumarne IQ.
Inak podla mojich skusenosti vychadzaju internetove "IQ testy" o cca + 10 bodov vyssie ako profesionalne.
No vidis,ja som usetrila cas a zistila mi to pomocou kyvadla,u psychologa by som nemala ani cas a ani trpezlivost sediet,mna by to nebavilo robit neake testy.
@anielinka ...... ja osobne ta prosim, zatvor tuto diskusiu, neodpovedaj, neries...... ak mas chut studovat, tak sa prihlas na VS po ktorej tuzis.........., zbytocne sa tu stanes tercom. Nema zmysel zabrdat, ironizovat a podpichovat osobu, ktora sa nevie branit...a a ozaj to nemyslim v zlom. preklikni sa do nejakej inej temy... trebars nieco o VS...Drzim palce.
Akurát brázdim aj inými diskusiami, v ktorých si sa viackrát objavila a teda napr. nasledujúci tvoj výrok sa dosť bije s tými zistenými hodnotami 😕
anielinka Vymlete matere co daju svoje deti ockovat a este aj platit,to je ale inteligencia emoticon
Dnes o 00:10 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
Musite byt strasne nestastne a nespokojne so svojim zivotom ,ked ste tu popisali taketo vety.Vsetko beriete vazne.Vsetko musi te mat odborne potvrdene na papieri atd.Co som tu na neakom specialnom konkurze aby som bola pre niekoho dokonalym prikladom inteligencie?Samy sa tu zhadzujete ,pretoze so seba robite velmi "mudre".
@anielinka .......sakra zenska....... precitala si si c osom ti napisala 12:04 ? Preklikni sa do inej diskusie...Ak nepochopis,ze to myslim v dobrom a dovod prečo sa mas prekliknut, tak potom tu ostan a znasaj nasledky.... komu niet rady, tomu niet pomoci.......................
..rozmyslam,co by kyvadlo povedalo mne 😀 ...hm...alebo som mala dat radsej 😕 takeho smajlika....
@awalancha3
Ty staraj do radsej do seba a nezabudni navstivit psychiatra!Si obycajna chudera co nema vlastny nazor a riadi sa ,co povedia ini ludia.Az po nazore druhych sa rozhodnes,co chcu druhi.Si chudera zavisla na mienke inych.Lutujem tvoj zivot lebo za teba rozhoduju ini.Aky ubohy zivot,nezavidim ti.

@anielinka človek s nadpriemernou inteligenciou (kam si sa akože zaradila) by sa k takémuto príspevku neznížil...