Viete aké máte IQ?
Chcela by som sa podelit o moje skusenosti.Mne namerali IQ 125 ,cize v celku som spokojna,kedze priemerne IQ na Slovensku je okolo 95.
Ani som netusila, na co vsetko sa da take jednoduche kyvadlo vyuzit. Skvela vecicka podla vsetkeho 😀 😀 To, ze sa pouziva od urcovania pohlavia dietata 😀, po odpovede na najrozlicnejsie zivotne otazky a az po urcenie IQ, no waw. To musim mat 😀 😀
😀 😀 😀
Cez kyvadlo sa daju dokonca zistit aj minule zivoty.
@anielinka my to nebudeme brať vážne, ak hneď napíšeš, že si si dala merať IQ kyvadlom a budeš sa na tom baviť, že aká hovadina, lebo toľko určite mať nemôžeš... 😀
a prosim ta..., na žiadnu VŠ sa nehlás, lebo iba zvýšiť rady tých, ktorí na to nemajú a znižujú tak kredit tým, ktorí ho získali oprávnene.
Ja si myslim, ze tu mame trolla. Odporúčam nereagovat.
@anielinka citujem teba..."Bola som u jednej psychotronicky ,merala mi to pomocou kyvadla.Ale povedala ,ze na vysoku skolu to nestaci.Neviem ci ma pravdu,naozaj netusim.Hovorila mi ze poznala jednu zenu ,ktora mala tiez rovnake IQ a robila si vysoku.Ale nevedela si to v hlave spravne umiestnit,nerozumela tomu uplne ,mala v hlave chaos a nebola vo svojom obore upne dobra.Preto povedala ze az od 130 ,chape vysokoskolak veci spravne. "
no pozri uz ti chyba len 5 bodov...a budes chapat veci spravne 😅 😅 😅 😅
@sisaha
Rada by som ti vyhovela ,ale bohuzial neviem kde si citala ,ze sa chcem prihlasit na vysoku skolu.Prosim ta precitaj si este raz diskusiu ,lebo asi ti tam neaka veta sposobila chaos v hlave a nieco si si zle vysvetlila.Potom nieco rozpravaj o inteligencii ked si nevies dobre precitat vety.
@jolinka a mozno keby si to kyvadlo zopakovala,aj tych 5 bodov by sa nazbieralo....ono aj kyvadlo moze mat zly den 😉
ja by sopm to riskla a isla este raz,predsa len -premarnit zbytocne sancu na VS,hmto moze ovplivnit cely zivot....
@anielinka ale si ma pobavila 😅 ... a co Ti to kyvadlo este vykyvalo? 😅
@terezka1947 alebo urobit aspon 3 merania a tie spriemerovat...🙂
@laila22 veeeeru,aby to predsa len bolo objektivnejsie 😉
@anielinka ty nie si v poriadku....@awalancha3 ti len vyjadrila svoj naor a vobec ta nezhadzovala....podla tohoto,co tu stvaras a pises IQ nemas ani ten slovensky priemer...skor si pod nim....trosku sa zamysli nad sebou co tu pises...prezentujes samu seba a toto nie je najlepsia ukazka tvojej osoby...
@anielinka a ja uz viem, kolko je IQ-tykve ... predsa 125 kyvadlovych 😅
@zuzkaanicka hahahhahahhaha 😀
@bodka70
Teta prosim Vas ,ja som tej psychotronicke ani nenaznacila ,ze chcem ist na neaku vysoku skolu,ona mi len povedala o tej jej kamaratke taktuto zaujmavost.A ze by som si svoju inteligenciu radsej neoverovala v praxi?Povedzte ,kto ste,ze ma nepoznate a sa takto vyjadrujete o mne na socialnej sieti?!
Predpokladam ze vase IQ musi byt vyrazne nizsie ,ked tu na mna takto utocite,ja som si tuto diskusiu predstavovala trochu inac.Myslela som ,ze ste si dali zmerat vase vlastne a podelit sa o skusenosti,zaluby a v com hlavne vynikate.To je vsetko a nie aby som sa tu s niekym hadala a niekto ma tu v kuse zhadzoval.
@anielinka človek si odskočí na obed a čo sa tu udeje 😀 😀 😀 dievča zlaté,nie že my ťa tu zhadzujeme, to ty si sa tak zhodila touto diskusiou, že až... ale máš plusové body, lebo si pobavila kopec iných 😀 😀 😀 ak máš rada kyvadlá, odporúčam toto
https://www.youtube.com/watch?v=AYO7P6bXNx8... a už sa ozaj nevyjadruj, lebo myslím, že v očiach poniektorých si klesla dosť pod hranicu 95 bodov...

@awalancha3 za dobrotu na zobrotu...