Viete po arabsky?
Ahojte prosim vas vie niektora po arabsky ?budem vam vdacna
@sissy27 no my sme si pisalu skoro dva roky on sa teraz ozenil no nikde nic take neziadall sim vydata a vedel I tom viem si prelizit co mu pusal ale preposielal take ako priania a to si neviem dat do prekladaca preto ze ak vie niektora po arabsky ale to je namessengery tak len tak ak sa spojime a prepislem to
@macik6 si mu bola na svadbe, ci ako vies, ze sa zenil? Si si vedoma toho, ze nic z toho, co ti pise, nemusi byt realne? Nerozumiem, nw co by mal nejaky arab potrebu si na nete kamaratsky pisat s cudzou zenou, vlastne nie ze arab, ale akykolvek chlap, ktory ma doma rodinu, manzelku a teda pravidelny sex...
@lindusss2016 viem ze vela z toho nemusi byt realne no je normalne ze kazdy ma nejakych priateov a aj ked su vydate a zenaty na tom nie je nic zle ked si nspisu priatelia zalezi o com je ta konverzacia
@macik6 A Ty mu akym jazykom pises? Vsak piste rovnakym a vybavene😉Ci on si preklada zo slovenciny?😀
Moje nervy, tvoje vety sa tazko čítajú aj po slovensky...
Ak chces byt priateľka tak ho pozvi na Slovensko aj s manzelkou a predstav ho aj svojmu muzovi.
po arabsky? som rada, ze neviem! to je mentalita uplne hrozna a nikdy by som nechcela mat nic spolocne s arabmi!!!
@dskjhfdlkdjhl trosku po anglicky a ja si prelozim cez prekladac ked on napise po arabsky no toto bolo nejake prianie co preposielal svojim priatelom a neda sa to dat do prekladaca
@macik6 tak ho po anglicky popros, nech ti to prelozi do anglictiny, kde je problem?
Tak toto musí byt naozaj duchaplná konverzácia.Ona trochu po anglicky, on po arabsky ale strašne si rozumejú, hotoví priatelia 🙄
@macik6 môj manžel, ale dnes je v práci a určite nemá primeranú hladinu :D na level expert.
@maciatkolulu no tu ide hlavne o jeden text ktory sa mi neda dat do prekladaca
@dskjhfdlkdjhl 51 aj ja viac... potom tam je 28 rocna nemka co v zanzibare nasla lasku svojho zivota nejakeho cernocha co ma doma tehotnu cernosku.

@macik6 Google translator by základy mal vedieť... Ale tipujem, že píše niečo o tom ako ťa miluje a chce si ťa zobrať za manželku....