icon

Viete po arabsky?

macik6
8. máj 2019

Ahojte prosim vas vie niektora po arabsky ?budem vam vdacna

Strana
z2
sissy27
8. máj 2019

@macik6 Google translator by základy mal vedieť... Ale tipujem, že píše niečo o tom ako ťa miluje a chce si ťa zobrať za manželku....

veronikaszabova
8. máj 2019

@sissy27 a ziskat obcianstvo - medzi riadkami 🙂

macik6
autor
8. máj 2019

@sissy27 no my sme si pisalu skoro dva roky on sa teraz ozenil no nikde nic take neziadall sim vydata a vedel I tom viem si prelizit co mu pusal ale preposielal take ako priania a to si neviem dat do prekladaca preto ze ak vie niektora po arabsky ale to je namessengery tak len tak ak sa spojime a prepislem to

lindusss2016
8. máj 2019

@macik6 si mu bola na svadbe, ci ako vies, ze sa zenil? Si si vedoma toho, ze nic z toho, co ti pise, nemusi byt realne? Nerozumiem, nw co by mal nejaky arab potrebu si na nete kamaratsky pisat s cudzou zenou, vlastne nie ze arab, ale akykolvek chlap, ktory ma doma rodinu, manzelku a teda pravidelny sex...

macik6
autor
8. máj 2019

@lindusss2016 viem ze vela z toho nemusi byt realne no je normalne ze kazdy ma nejakych priateov a aj ked su vydate a zenaty na tom nie je nic zle ked si nspisu priatelia zalezi o com je ta konverzacia

dskjhfdlkdjhl
8. máj 2019

@macik6 A Ty mu akym jazykom pises? Vsak piste rovnakym a vybavene😉Ci on si preklada zo slovenciny?😀

vendulka80
8. máj 2019

Moje nervy, tvoje vety sa tazko čítajú aj po slovensky...
Ak chces byt priateľka tak ho pozvi na Slovensko aj s manzelkou a predstav ho aj svojmu muzovi.

lucpro1
8. máj 2019

po arabsky? som rada, ze neviem! to je mentalita uplne hrozna a nikdy by som nechcela mat nic spolocne s arabmi!!!

lenkaam_1
8. máj 2019

@lucpro1 a sudis ich na zaklade coho? Toho ze si bola na dovolenke v egypte tunise alebo kamaratka kamaratky bola tam....
Povedz mi o ich mentalite viac

macik6
autor
8. máj 2019

@dskjhfdlkdjhl trosku po anglicky a ja si prelozim cez prekladac ked on napise po arabsky no toto bolo nejake prianie co preposielal svojim priatelom a neda sa to dat do prekladaca

macik6
autor
8. máj 2019

@vendulka80 sory pisala som teraz rychlo a dik za vtipnu odpoved

dskjhfdlkdjhl
8. máj 2019

@macik6 tak ho po anglicky popros, nech ti to prelozi do anglictiny, kde je problem?

oli18
8. máj 2019

@macik6 a tvoj manžel vie, s kým si píšeš?

taskataska
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
sisaka
8. máj 2019

Tak toto musí byt naozaj duchaplná konverzácia.Ona trochu po anglicky, on po arabsky ale strašne si rozumejú, hotoví priatelia 🙄

marlenka222
8. máj 2019

@macik6 môj manžel, ale dnes je v práci a určite nemá primeranú hladinu :D na level expert.

lusiisul
8. máj 2019

@sisaka ...nechcem sa na nikom smiat, ale davno som sa tak nepobavila 😅

nini1010
8. máj 2019

Boooze,zenske vedia byt ozaj hlupe a vecne nepoucitelne.... 😂😂😂

oli18
Autor odpoveď zmazal
bianka532
8. máj 2019

prave v tv je 51 rocna nemka s mladym arabom.... najvacsia laska na svete 😂😂😂😂

dskjhfdlkdjhl
8. máj 2019

@bianka532 51 ma? Tipovala by som o 20 viac🙈

macik6
autor
8. máj 2019

@sisaka ale ano vedeli sme sa trochu dohovorit tu islo hlavne o jeden text ktory sa mi nedal dat do prekladaca

macik6
autor
8. máj 2019

@maciatkolulu no tu ide hlavne o jeden text ktory sa mi neda dat do prekladaca

bianka532
8. máj 2019

@dskjhfdlkdjhl 51 aj ja viac... potom tam je 28 rocna nemka co v zanzibare nasla lasku svojho zivota nejakeho cernocha co ma doma tehotnu cernosku.

macik6
autor
8. máj 2019

@taskataska no neviem neda sa, mi toto dat do prekladaca

petra7481
8. máj 2019

@bianka532 a ja ze t9 je chlap🙈🤷‍♀️🤣

petra7481
8. máj 2019

@macik6 mne tiež tak.jeden vypisoval z hotela a minulý rok.mi.poslal niečo také či mu nepomôžem ju pošlem.penize 🙈

bianka532
8. máj 2019

teda tato ma 34.. ale stale ten isty pribeh.. je to smutne ako ludia klamu

petra7481
8. máj 2019

@bianka532 to kde.pozeras

Strana
z2