icon

Viete po arabsky?

macik6
8. máj 2019

Ahojte prosim vas vie niektora po arabsky ?budem vam vdacna

Strana
z2
bianka532
Autor odpoveď zmazal
bianka532
Autor odpoveď zmazal
nice202
8. máj 2019

@bianka532 pekny? Nemam taku stanicu 😂

kacenka151
Autor odpoveď zmazal
bianka532
Autor odpoveď zmazal
bianka532
Autor odpoveď zmazal
lucy1311
8. máj 2019

@macik6 https://www.martinus.sk/?uItem=191072 odporucam precitat vsetkym,ktore by len koketovali s myslienkou na araba

maciatkolulu
9. máj 2019

@petra7481 ako ti mohol"jeden"vypisovať😂 jedine tak,ze si mu dala kontakt. 😉

basska_b
9. máj 2019

@macik6 Nápis na facebooku do skupiny Prekladatelia Tlmočníci Korektori, ale zaujíma ma, či tu niekto ten jazyk vie aspoň trochu

petra7481
9. máj 2019

@maciatkolulu nedala som sám ma našiel ns instagrame

v_alika12
9. máj 2019

Zeny ja sa vobec necudujem, ze mate mnohe totalne dodr.ane zivoty 🤦‍♀️ Fakt sorry za uprimnost.

cacianka
9. máj 2019

Baby co riešite blbosti ! Poprosila o preklad a vy o zneuzivani....
Napr.poznam ludi ktorí komunikuju s ľuďmi z celeho sveta kvoli zberatelskym veciam[pohladnice, znamky,servitky] a urcite neuvazuju o vydierani , stahovani na Sk.
Buď odpovedzte k veci a nehladajte bubulakov alebo preskočte temu

sisaka
9. máj 2019

@cacianka asi je iné, keď sa s niekym z druhého konca sveta “nohami-rukami” dohodnem na výmene známky a iné, keď človeka, s ktorým nemám nič spoločné ani len ten jazyk vyhlasim za priateľa
Ja len za mna, že niektorí ľudia majú latku postavenú naozaj veľmi nízko...
Prekladať nič netreba - začal sa im najväčší sviatok roka Ramadán, tak je to jasne k čomu sú priania. Asi ako keď ľudia z kresťanskej časti sveta majú pred Vianocami xyz prianí na svojich FB, každému je jasne, k čomu tie priania sú, aj keď jazyku nerozumieš

oli18
9. máj 2019

@cacianka mám takého doma, ktorý objednáva filateliu z celého sveta. Na akékoľvek zberateľstvo sú špeciálne, na to určené stránky. Osobná komunikácia sa využíva len pre prípad reklamácie, žiaden priateľstva tu nefungujú.
@sisaka

cacianka
9. máj 2019

Hm.ja to poznam inak...

Strana
z2