Viete s dámskou veľkosťou nohy 34 kúpiť topánky?
Mam velkost nohy 34 a problem po celom Slovensku kupit seriozne topanky. Nakupujem asi takym sposobom, ze sa hned predavacky opytam, ci uvedenu velkost maju, samozrejme ze nemaju a mam nakupene za 2 minuty. Samozrejme ze pri takejto velkosti nie som velmi vysoka a preto mam rada vysoke opatky, ale zozeniem tak botasky, alebo nejake detske snurovacky. Je to otrasne. Este ked som nebola na MD a cestovala s manzelom, vedela som obcas natrafit, alebo kupit v zahranici. Fakt ma sokuje, ze tento trh absolutne nemysli na zeny s mensou nohou. Bohuzia, keby som mala nejake plutvy, aj sa zaobujem. Su tu nejake mamicky s rovnakym problemom? Rada by som vedela, ako to riesite a kde nakupujete. Dakujem
Ja mám 34. a kupujem väčšinou cez net. Nie vždy veľkosť celkom sadne, ale vždy sa dajú alebo vymeniť, alebo vrátiť. Najmenší problém je so športovou obuvou.
najlepšiu skúsenosť mám ale s kúpou spoločenskej obuvi cez stránky s tanečnou obuvou. Tam majú niektoré modely už od veľkosti 33. Nie sú to síce ihličkové lodičky, s dvanásťcentimetrovým opätkom, ale od tanečných lodičiek, cez sandálky tam nájdete všetko. a ceny sú primerané.
Ahoj Lucka , male velkosti topániek su v Žiline na Národnej ulici ( Masarička) asi v strede tej ulici ,je to pri vlakovom nádraží
obuv Iris značka HUJO ,majú lodičky vyššie aj nižšie ,dokonca im chodí rieker v 34
Ahojte ,janaˇ taký istý problém atopanky kupujem tu www.femmishu.pl sú tam veľkosti od 32-35 sú pekne a kvalitne , smallshoes.uk tam sa dajú tiež zohnať .
Ahoj tommynika, na stranke femmishu. pl nie je problém poslat to topanky na spet , a vymenia ti ich 🙂 . Asi do 14 dni mozes vymenit . No najlepsie je si odmerat si presne nohu . Pozri na stranke při každéj topanke mas napísane aj kolko má vnutornu dlzku .
@trogir ano gabor ma aj male cisla a maju predajnu aj v lipt.mikulasi so super cenami
@kika1905 Ahoj prosim Ta kde kupujes aky obchod?
Mam velkost 33… Andypola, maju predajnu aj v brne.
A čo táto stránka nie je veľký vyber ale majú aj 34 veľkosť https://www.eobuv.sk/damske/poltopanky/lodicky/...
Ahojte baby, konverzácia je už staršia, ale keďže viem, aký veľký problém je zohnať topánočky s veľkosťou 34 a ja akurát jedny nevyužité predávam, pridávam link, ak niektorá práve zháňate 🙂. https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/97961698/Pla...
Dobrý deň Škoda že nie sú uzavreté cierne ináč man tiež nohu 33 ☺
Oka ďakujem poslite budem rada lebo ťažko zohnať také male na mna
@lucys25 ahoj a vnútorná dĺžka?
Ahoj,zajtra pomeriam,teraz sa mi nedá.JM.
@lilienlukacs Ahoj,poslala som fotočky topánočiek.

dakujem kika ak usetrim na cestovnom do Pesti-tak uz to mam lacnejsie🙂