icon

VKV - Veľmi krehké vzťahy. Nájdem podobné závisláčky?

claudinka
30. aug 2008

Ahojte babulky.. tento serial uplne milujem, v utorok nam zacina III. seria 😀 😀 prvu som sice presvihla, zacala som pozeravat az druhu, ale odputat sa utorky a stvrtky ma od telky nemoze nikto.. este stastie, ze teraz vymysleli ten archiv na stream.cz, ked nahodou nestihnem si pozriet, mozem si to na nete kuknut.. najdem podobne zavislacky? 😀 😀 😀

ladena
5. mar 2009

a neveriiiiiim tomu ako oskar navrhol olinovi ze mu zaplati vsetky dlhy !!!! a olin tam moze robit a co nasetri potom mu vrati oskarovi vsetko..... a oskar mu to naspät vrati vinarnicku 😠 pochybujem

zuzitka
5. mar 2009

ja tiez tomu moc neverim, ze by oskar splnil, co slubil 😕

dobre ze kristinka nedala tie prachy maxovi, uz by ho konecne mohla poslat do ... teplych krajin ... co je slepa? 😠

a este ma hneva, ze andrea slubila jakubovi, ze pojde na tu oslavu k babicke a u ivany povedela, ze nepojde tam, ze co by tam robila..... ☹
tak naco to slubuje???????

zuzitka
5. mar 2009

a kto sa to spaciral po strnadkovej izbe? aky ujo v klobuku a plasti .... co hladal? 😎 😕 😕

ladena
5. mar 2009

namyslena kraaaaava.........sak aj ten jakub sa na nej spali a bude dakovat bratovi ze to bola svina 😕

petrov dedecek bol suprovy....uvidime co bude dalej

a strnadek ako tam prisiel ten chlap do nemocnice....u strnadovcov to bude teraz zaujimave 😒
co vyviedol v tej afrike alebo amerike strnadek ???? ☹

zuzitka
5. mar 2009

ladenko ... v afrike 😀 😀

nooo dedko Vilem bol detektiv 😀 😀

claudinka
autor
6. mar 2009

ja akurat to dokukavam na streame, vcera sme boli na navsteve a tam bola zapnuta Ordinacia 😒
no ale nevychadzam z uzasu z toho Maxa, ja by som ho taaak kopla
a Andrea, sak ona nikdy nebola az tak zla, ja tomu nechapem.. ja som ju vzdy tak mala rada sakris a som zvedava, co bude s tou oslavou u babicky, to by som si teda kukla 😀

zuzitka
6. mar 2009

no andrea isla vzdy aj cez mrtvoly 😠

ale vcera jak Borek vyjel po simone, ked vychadzala z izby od strnadka ... ale hned ho zas tak schladila, ze sklopil usi 😝
a podla mna sa mu nieco stane, furt sa stazuje na ten zlcnik ..... 😕

claudinka
autor
6. mar 2009

akurat som dokukala..

a ten pan v plasti u strnadka v izbe im asi aj vykradne barak, ale nezobere nic, lebo bude hladat tu mapu toho pokladu v Afrike, co Ludva raz spominal, ze si pre nu doma bol..

a ten Borek ma uz udivuje, sak ja by som ju uz davno dakam poslala, ta co vymysla, to je konecnaaa
tiez si myslim, ze sa mu nieco stane.. a on je taky dobry 😒

zuzitka
9. mar 2009

takze mapu k pokladu v afrike? 😕

claudinka
autor
9. mar 2009

presne tak 😉 aspon ja tipujem

zuzitka
9. mar 2009

claudi ... som ta nasla na facebooku v Modrom Konikovi 😀 si tam, ze? 😅

inak mohol by byt ten serial castejsie, sak si uz nepamatam, o com bolo ....

drejka
9. mar 2009

baby, viete že Dana Morávková odchádza z Primy, ide do ordinácie na Nove 😔 tak som zvedavá ako dlho ešte vo VKV bude, vraj sa herci sťažovali, že scenáristky sú "vypísané", čo je škoda

claudinka
autor
9. mar 2009

zuzitka ja som vsade 😀 😀

drejka to naozaj? 😕 😕 to akoze VKV-cka skoncia ci ako?

drejka
9. mar 2009

seriál nekončí, len to bude bez andrey

claudinka
autor
9. mar 2009

tak to si vobec neviem predstavit..

zuzitka
10. mar 2009

a co s nou urobia? kam ju poslu? 😀 😀

ladena
10. mar 2009

to je divne...andrea mi tam bude chybat....neviem si to bez nej predstavit 😀

zuzitka
10. mar 2009

dnes idu vecer vkv, ze? nezabudnite kukat 😀

emogeon
10. mar 2009

Dana Moravkova je mi tak strasne sympaticka, fakt 😵

ladena
10. mar 2009

ja uz sa tesim na vecer.....mohlo by to ist aj 2 h v kuse 😀 😀

zuzitka
10. mar 2009

no ja som pisala, ze by mohli davat ten serial kazdy den, nie len v utorok a stvrtok ...

mne je zase dana moravkova nesympaticka az hruza 😝 aj ako andrejka mi je fuj fuj 😅
ale zvykla som si na jej postavu, ze je zla mrcha 😀

emogeon
10. mar 2009

zuzitka to asi preto ze hraje mrchu 😅

zuzitka
10. mar 2009

nie len preto 😀 ona ako moderatorka niekde mi bola nesympos .... alebo nejaku princeznu hrala

aj simona je mrcha vo filme, ale v skutocnosti sa mi paci ... v tom: hadej, kto jsem! 😀

ladena
10. mar 2009

mne sa simona tiez paci v skutocnosti a zavidim jej tie vlasy 😀 😀

ladena
10. mar 2009

uz to pojde ,tak sa teeesim.... 😎

zuzka99
10. mar 2009

no tak bez Andrey to už nebude nič, veď všetko ide kolo nej...

emogeon
11. mar 2009

a kam akoze odide v seriali ? 😨

zuzitka
11. mar 2009

to neviem ani ja, co s nou urobia v seriali 😅
sak uvidime .... no ja si idem pozret vcerajsiu cast na stream.cz, lebo vsera som zase riesila insie popri filme 😀

som zistila, ze sa neviem sustredit len na film, ze musim sediet aj pri PC ... potom prd viem, co sa dialo 😀

emogeon
11. mar 2009

taka zavislost 😀

womenne
11. mar 2009

Ahooj
emogeon ja mam tiež rada Danu Moravkovu je super herečka 😵
Teda Simona ma nesklamala mrcha ako vždy som zvedava kedy dopali Bořkovi a konečne ju vyhodi je to trapne kao jej všetko dovoluje.Už sa to moc toči dookola nechapem prečo je ešte v base Filip ve už davno mal byt von ked s avie že to nespravil 😕
No a presne ako som si myslela naš pan baron zase oklamal Olina to je ale tupak 🙄