Vláda SMERu
Volili sme iných, z dôvodu že nie sme ľavičiari, nechceme socializmus a populizmus. Ale zaujímalo by ma z čoho pramení tá nenávisť voči Ficovi a Smeru a prečo ľudia zažívajú paniku a zúfalstvo že až rozmýšľajú nad vysťahovaním sa?
Rozkrádanie štátu? Štát bez reforiem? Strašenie ľudí? Zneužívanie chudobných, dôchodcov? Populizmus? Smerovanie krajiny ekonomický, ľudský dole? Ponižovanie žien? Vulgárnosť? Agresivita?
Nestaci si pozriet co vsetko urobili a neurobili ked boli pri vlade?
Gorila, nastenkove tendre, jankovska a dalsi sudcovia, 20 kandidatov smeru je sudne stihanych, Kocner, Troskova, polnohospodari na vychode, Vadala, priklananie sa k Rusku, Orbanovi, skorumpovana policia, sudy, policajny prezident…hmm ja fakt neviem…hlupy narod, kto toto zvoli.
Ja uz tymto diskusiam nerozumiem...Brigadnici zo Sumracnej zistuju nalady obyvatelstva?
Z tých volieb už ľuďom prepína, vážne. Čo je tu toľko tém?
Vysvetľovať, prečo nemám rada Fica, mi pripadá asi tak zbytočné a absurdné, ako vysvetľovať, prečo nemám rada Hitlera, Stalina, Mečiara alebo Putina.
@krajinka povinne im dvíhajú tlak🤷😀
Mam zly den,zalozim diskusiu o volbach,nech ho maju aj ini...😎
@niekto2hy skôr chce mať každá svoju diskusiu ..asi obtiažne sa vopchať do jednej z neviem koľkých diskusií
Koľké uz majú Fico woodoo bábiku a pichajú do nej špendlíky? Je to somár to je fakt, ale aby som sa kvôli nemu sťahovala? No to určite 🖕
@lenkasarka keby len fico je ...., ale aj ten jeho celý ansábel - oni sa priam predbehujú kto je väčší k***t...
Ozaj, už nestačilo? Ako dlho ešte?
@stellarstar Nikto ta nenuti reagovat na temy,ktore ti prekazaju🤷♀️
Autorka: Ty si poslednych 20 rokov necitala noviny, nepozerala televizor, ze sa pytas ako nevedko?
@iwesska a teba nikto nenúti ma označovať 😉
Z nicoho,ludia len tak jedno rano vstali a povedali si: Koho budeme nenavidiet? Ficaaaa! 😂 Aspon tak nejak to vidia v Smere.
@deti95060810 keby len jeho,taký Igor nezaostáva Kollar aj keby cúval tak ho dobieha. Ako by ich jedna mať mala, ale aby som sa ja teraz sťahovala? Ešte som sa nezblaznila. Ja sa nesťažujem mne sa na Slovensku nezije zle. A tí čo sa sťažujú sa budú sťažovať vždy,všade a na všetko.
Nemám rada jeho aroganciu. A to, že zomrel Kuciak bolo cez čiaru tiež.
Ale z druhej strany, preháňa sa trocha. Mali sme ho vo vláde 12 rokov a nevystúpili sme z únie ani nato a neboli ani izolovaný, on inak hovorí ak je v opozícii a iné ak vládne-vtedy trčí zo zadku únii, USA. Však kto kúpil americké stíhačky? Fico. A kradne každý čo je pri moci, Smer kradol viac, lebo bol dlho. Ale kradla aj minulá vláda a bude každá, to je už naša nátura bohužiaľ. ☹
Toto sa moze spytat len taky, co bol poslednych 20 rokov v kome alebo je mimozemstan, ktory nestastnou nahodou pristal na Slovensku
A nesuhlasit s jeho politikou, poznat jeho kauzy, jeho posobenie v politike, jeho osobny aj verejny zivot a podla toho zaujat postoj nie je nenavist. Je to kazdeho osobne rozhodnutie ako sa k tejto persone postavi. Niekto ho miluje, niekto ho lutuje, niekto mu uveri, pre niekoho je mensie zlo, niekto ho nemoze vystat, niekto sa len uzasnuto divi, ze toto cudo je este stale v politike. Kazdy ako sa sam rozhodne. Ak sa rozhodne odstahovat alebo si jednoducho len zufa, je to jeho osobna volba.
Lebo na rozdiel od ich voličov, nemám pamäť akváriovej rybky. Dobre si pamätám všetky rozkradačky, predraženénakupy, stagnujúce stavby všetkého, zdravotníctvo ako dojnú kravu pre vyvolených. .. Viem presne, či bude teraz nasledovať. Preto smerujem zatiaľ deti do škôl za hranice a neskôr pevne verím, že aj my sa poberieme odtiaľto. Slováci sú absolútne nepoučiteľní a vyhovuje im vždy vláda zlodejov, bez budúcnosti. Tak preto.....
Furt sa omiela kuciak, dnes som postrehla spravu o poslancovi Rakovskom ...po 10 rokoch už sa na něho zabudlo ale dnes právě oslobodili udajneho vykonavatela...Tiez nespravodliva smrt, nasilna smrt (výbušnina) a tiez objednavatel neznamy...Zial toto sa děje či s politickym či nepolitickým podtonom 😪
Fica som nevolila ani nidky volit nebudem ale stahovat sa kvoli němu nebudem. Koniec koncov, demokratické volby ukázali názor vacsiny, neurobim s tým nic...zial
Ja to poviem takto... Mame v rodine 85+ ročneho muza, totalny "ficofil". Ani sa s nim nikdy nedalo diskutovat lebo hned siel do utoku. Na Fica sme nemohli ani jedno krive slovo povedat, hned by bola hadka ako hrom. Fakt extrem... Po tychto volbach prisla debata na to koho sme kto volili. Uz som bola pripravena kusnut si do jazyka a pre pokoj v rodine na jeho odpoved "ja smer" nic nepovedat. A viete co? Nevolil fica. Mne az sánka padla... Ak to vidi uz aj takyto starsi volič, ktory bol "cely zivot" extremne haklivy na Fica, tak ja uz potom naozaj nerozumiem KTO ho nakoniec volil. Tvoja otazka je pre mna uplne zvlastna. Pre mna je uplne jasne preco...
Inak Odhliadnuc od vsetkeho aky je to .......Ked povedal že zavedie kontroly má hrancii s Maďarskem...tak zlý fiko zlý...a na další den oznámili ČR a AT že zavedu od polnoci kontroly...a to už som nikde nepocula zlý Fiala, zlý rakusani...🤷
Ja som smer nikdy nevolila a ani nebudem. Ale určite som spokojnejšia že vyhrali oni ako choré PS s ich xy pohlaviami a programom deštrukčnym pre Slovensko. Takisto som proti vyzbrojovania Ukrajiny, a prozápadnú politiku, ale každého názor a vec. Slováci rozhodli
Ale iste ste volili SmeroHlas.
@bu1bu ty si označila iný neaktívny nick na mk a nie autorku témy
Pelle, si to ty? 😁

Pretoze Janko zomrel zbytocne…