icon

Vláda SMERu

3. okt 2023

Volili sme iných, z dôvodu že nie sme ľavičiari, nechceme socializmus a populizmus. Ale zaujímalo by ma z čoho pramení tá nenávisť voči Ficovi a Smeru a prečo ľudia zažívajú paniku a zúfalstvo že až rozmýšľajú nad vysťahovaním sa?

Strana
z4
dagmarovita
4. okt 2023

@miriam11 veru a kto asi tak predal nase strategicke podniky napriklad Mochovsku elektraren a este do zahranicia, Fico to nebol

anikka
4. okt 2023

@basulaak uz aj Gorila sa pripisuje Ficovi? Nebolo to nahodou za Dzurindu a Miklosa?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
lienoccka85
4. okt 2023

@miriam11 radsej on ako PS? Toto vychadza z coho??

eva8
4. okt 2023

@marsmykkok matica s nikým do koalície nepôjde, lebo je nereálne splniť sľub, že rozdav500 eurovky, keď bude vo vláde. Nadobazok, Sulík + Matovič tu už boli. Teda jedine Priateľské Olano s PS (+Hlas) miesto Sasky, a rozdávanie 500-viek 🙂
Matovič má viac kresiel než Sulík

sss777
4. okt 2023

@asdfka
Ja som tiež registrovala jeho články. Keď tvrdíš, že nám ním médiá masírujú mozgy, myslíš, že by sa o ňom písať nemalo?

marsmykkok
4. okt 2023

@eva8 No len Matovič s mafiou nebude a mafia je pre neho aj Hlas. Vylúčil aj Hlas. Teda musel si byť istý, že skončí v opozícii a to tliachanie o 500 eurách bolo len tliachanie na prilákanie jednoduchších voličov.

eva8
4. okt 2023

@marsmykkok presne

dadis
4. okt 2023

@asdfka dufam, ze tvoje deti budu mat zamestnanie, kde im smrt kvoli "hlupym" clankom nebude hrozit - napriklad vo fabrike pri pase...

janinah
4. okt 2023

@marsmykkok asi netreba vysvetľovať.ze na odchod do zahraničia vplýva viacero faktorov.politicka a spoločenska situácia je jedným z nich.u mojich detí veľmi silným...táto krajina nenapreduje.ale vracia sa naspäť a Európa sa nám vzdiaľuje... všetko so všetkým súvisí.staci si porovnať zdravotníctvo.školstvo.moznosti zamestnania. platy atď atď len s takým českom a veci sú jasné...pre moje deti určite..ale nevidí.kto toto vidieť nechce

heni10
4. okt 2023

@asdfka tu vôbec nejde o to že ci niekto pred tým poznal alebo nepoznal meno Kuciak.Ide o smer samotný a to ako za 12 rokov vládnutia ho..o urobili…

eva8
4. okt 2023

Jeden z dôvodov prečo bol smer voleny: treba stabilizovať vladu

Inak, SMER je tiež lavica

dagmarovita
4. okt 2023

@lienoccka85 z ich programu

Strana
z4