Vlasy a brazílsky keratin
Ahojte baby , chcem sa Vas opytat. Vyskusala niektora z Vas brazilsky keratin? Ak ano, tak co naň hovorite??? Citala som o nom velmi dobre recenzie.
Nepoznali by ste aj v Ba kadernika/kadernicku, ktora to nanasa do vlasov? Dakujem
@ftdvnjc kde v pn?
@ftdvnjc prosim vas, kolko asi tak trva casovo tato kúra na vlasy po plecia? mam doma babo, tak preto sa pytam, ci je to pre mna vobec realne. vdaka
@uradnikova cela procedura trva cca 2,5 hodky
@ivkahmhm ahoj neodporúčam vôbec Keratín som si dala a po 5 dní som mala úplne zničené krepový T vlasy teraz to veľmi ľutujem pretože mala som krásne Kučeravé vlasy ktoré mi všetci závideli prišla som veľa vlasov keratín mi zničil tak že teraz hľadám spôsob ako ich znovu obnoviť na svoje Kučeravé vlasy ak sa smiem opýtať poznáte nejaký šampón na obnovu kučeravých vlasov po keratín Alebo aspoň nejaké čistiaci šampón budem vám veľmi vďačná ďakujem pekne
@ftdvnjc
Áno úplne súhlasím už si to nedám nikdy v živote ľutujem to lebo som mala Kučeravé vlasy ako boli zničené tak preto som to potrebovala a teraz to ľutujem nepoznáte nejaký šampón na obnovu kučeravých vlasov po keratín neviem nikde nájsť ďakujem za každú odpoveď
@veroniksaa12 sampon asi ziadny nezaberie, treba obnovu zvnutra. za mna topka beauty elixir z LR, doslava zazrak. kazdy sa pytal, co si davam na vlasy🙂
@natali0902 kde ste si dávali robiť?
@veroniksaa12 aku znacku keratinu ste davali?
Ahojte, aký šampón po tejto kúre používate?
Baby,prosim nejake kadernictvo v Piestanoch,kde pouzivaju znacku Matrix? Moc dakujem.
@natali0902 poprosím aký používate keratín.
@natali0902 kam chodíte?

@123369 robi mi to dcéra doma ale ona je vyučena kadernicka,sama by som to nedala to zazehlovanie musí byť úplne dôkladné,to trva najdlhšie z tej procedúry.